grafisch ontwerper Edegem

Ontdek talentvolle grafisch ontwerpers in Edegem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie grafisch ontwerpers in de buurt van Edegem

Morad is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Grafisch ontwerper in Borsbeek (2150) - Morad
Morad Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Borsbeek
4.89/5 (35 reviews)
Nood aan een eigen gepersonaliseerde website/webshop of programma? Dit kan ik voor jou met plezier ontwerpen! Ik heb ervaring en passie in IT programmeren. Ik werk in een engineering bedrijf waar ze complexere programma's ontwerpen of personaliseren voor de industrie. Ik kan u ook hulp of advies geven en kan me verplaatsen in Antwerpen en omgeving. Meer info, vraag aan Morad!
Grafisch ontwerper in Antwerpen (2018) - Jacek
Jacek
Antwerpen
4.97/5 (34 reviews)
Wilt u uw bedrijf push geven en nieuwe klanten op het internet vinden? Ik zal u met online marketing helpen. Publiciteit op FB en andere kanalen. Ik heb master in toegepaste economische wetenschappen en ervaring in online marketing. Ik spreek Nederlands, Engels en Pools. Tot uw dienst, Jacek K.
Grafisch ontwerper in Boechout (2530) - Stein
Stein
Boechout
4.86/5 (7 reviews)
Heeft u een startende business zonder online aanwezigheid? In deze tijd kan dat bijna niet meer om competitief te kunnen zijn. Met een luisterend oor help ik je graag verder met het bouwen van je Online Presence, gaande van het opstarten van een (persoonlijke/werkgerelateerde) webite tot hoog in de Google ranks te komen en te optimaliseren. Daarna kijken we naar Google & Social Media advertenties om een maximaal bereik te hebben!
Grafisch ontwerper in Antwerpen (2018) - Chris
Chris Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (6 reviews)
Ik ben graficus van opleiding en heb jarenlang in een reclamebureau gewerkt. Illustrator, Indesign of Photoshop: ik gebruik de juiste tool voor het juiste doel. Naast ontwerpen kan ik ook instaan voor ontwikkeling en productie. Websites bouwen hangt af van project tot project en gaat van een eenvoudige pagina in html, over een wordpress installatie tot een volledig systeem op maat.
Grafisch ontwerper in Wilrijk (2610) - Yana
Yana
Wilrijk
5/5 (2 reviews)
Ik ben net afgestudeerd in publiciteit. En maak heel graag folders,posters,magazines,... Ik kan werken met photoshop adobe, indesign abobe, illustrator adobe, XD adobe. Ik doe deze dingen heel graag en het zou fijn dat ik u hiermee kan helpen!
Grafisch ontwerper in Hoboken (2660) - Mohamed
Mohamed
Hoboken
5/5 (1 reviews)
Als professionele IT'er met jarenlange ervaring heb ik de kennis om software te schrijven op maat. Ben dagelijks bezig met programmeren in de nieuwste talen zoals C#, SQL, HTML, WEB, CSS, Javascript.... Indien u een idee of een bepaalde vraag hebt aarzel niet om mij te contacteren
Grafisch ontwerper in Antwerpen (2018) - Zineddine
Zineddine
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Goed in alles wat met websites , webshops , desings , bitcoin , nft , enzo voort , ik ben heel goed in alles wat stroom heeft , ik werk snel en efficient en ben zeer flexibel
Grafisch ontwerper in Mortsel (2640) - Alvarez
Alvarez
Mortsel
Nieuw
Hulp nodig voor uw website? een website vernieuwen of responsive maken? Dat is iets voor mij! Ik heb een opleiding in informatica gevolgd in webdevelopment , webdesign en werk ondertussen + vier jaar in het bouwen en onderhouden van websites, webshops of applicaties. Ik verplaats me regio antwerpen, een leergierige webdeveloper, dat ben ik!
Grafisch ontwerper in Antwerpen (2018) - Sebastiaan
Sebastiaan
Antwerpen
Nieuw
Bachelor Multimedia Design aan Thomas More Mechelen. Al veel websites gemaakt voor verschillende klanten (reclamebureaus, architecten bureaus, overheden,...) Ik ontwerp ook logo's, affiches en kan video's monteren op professioneel niveau.
Grafisch ontwerper in Berchem (2600) - Nate
Nate
Berchem
Nieuw
Ik kan voor u mooie flyers, affiches of uitnodigingen ontwerpen, om uw evenement wat meer stijl te geven. Denk bijvoorbeeld aan uitnodigingen voor een 50ste verjaardag, een jubileum, etc..
Grafisch ontwerper in Hoboken (2660) - Tommy
Tommy
Hoboken
Nieuw
bent u op zoek naar een fotograaf? Een cameraman? of u wil een website laten maken? Een logo ontwerpen? zowat het hele pakket van grafische software en hardware is me bekend. Ik werk vooral met Adobe CC en cinema 4D
Grafisch ontwerper in Antwerpen (2018) - Stephanie
Stephanie
Antwerpen
Nieuw
Ik werk met illustrator, indesign en photoshop. Graag sta ik u bij met het realiseren van uw ontwerp. Dit kan een logo, huisstijl, geboortekaartje, uitnodiging ...zijn. We starten met een gesprek en bekijken samen of ik u kan verder helpen. Ik kijk er alvast naar uit!
Grafisch ontwerper in Antwerpen (2018) - Erik
Erik
Antwerpen
Nieuw
6 jaar consultancy. Personeelsmanagement, Software (dev, test, project), Audit, Cyber security, Project management en HR. Een 'generalist' die jou kan helpen met de implementatie van jouw project of strategisch helpen zoeken naar een oplossing van het probleem. In het algemeen verricht ik liefst opleidingen opdat de mensen die met de nieuwe procedures of Software aan de slag moeten vlot mee zijn.
Grafisch ontwerper in Hove (2540) - Yann
Yann
Hove
Nieuw
Heb je een zelfstandige activiteit (dienst, winkel, etc.) en ben je digitaal niet zichtbaar of vindbaar voor uw potentiële klanten? Ik help je graag bij het opzetten van een eenvoudige website, Google profiel en digitale advertentiecampagne. Eens klaar leer ik je hoe dit verder op te volgen en levend te houden! Geen diepe kennis van informatica vereist! Neem vrijblijvend contact met me op.
Grafisch ontwerper in Mortsel (2640) - Tim
Tim
Mortsel
Nieuw
Met 15j + ervaringvanuit de eventsector kan ik een project van zowel on-als offline communicatie verzorgen.Kennis en ervaring van social media platformen, de Adobe suite en C4d (3d).
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Alles is vlot verlopen, want jullie organisatie kennen we niet en dan zijn wij in deze tijd toch wat voorzichtig. ”
Dominique
“ De bereikbaarheid en uitgebreide service rubrieken welke worden ter beschikking gesteld. ”
Bavo
“ Snel iemand gevonden om mijn probleem met laptop op te lossen. Correcte afhandeling. ”
Sebastien
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Grafisch ontwerper Edegem: geëvalueerd met 4.96 door 86 klanten

Populaire dienstaanvragen

grafisch ontwerper gezocht Edegem, prijs grafisch ontwerp Edegem, hulp creatie logo Edegem, tarief grafisch design Edegem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden