goochelaar

Ontdek talentvolle goochelaars bij jou in de buurt

Meer dan 31 talenten klaar om je te helpen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie goochelaars

Goochelaar in Wilrijk (2610) - Wesley
Wesley
Wilrijk
5/5 (7 reviews)
Ik heb veel professionele ervaring in jongleren met specifiek flowersticks. Ik kan hier les in geven of kinderen een uurtje of twee met entertainen of op een feestje komen spelen. Ik maak deze professionele jongleerstokken zelf dus ik kan er ook meer maken voor wie interesse heeft.
Goochelaar in Kortemark (8610) - Eric
Eric
Kortemark
5/5 (2 reviews)
Ik ben al 50 jaar close.up goochelaar Ik doe ook al meer dan 10 jaar mentalism Dat is gedachten lezing Ik werk meer dan 30 jaar voor ignace crombe
Goochelaar in Messelbroek (3272) - Jente
Jente
Messelbroek
5/5 (1 reviews)
Met een lach en een smoes en een goocheldoos en een alibi dat-ie zorgvuldig koos, scharrelde hij de kost bij elkaar: Ben Ali Libi, de goochelaar. Toen vonden de vrienden van de Weduwe Rost dat Nederland nodig moest worden verlost van het wereldwijd joods-bolsjewistisch gevaar. Ze bedoelden natuurlijk die goochelaar.
Goochelaar in Gijzegem (9308) - Els
Els
Gijzegem
Nieuw
Mijn goochelkunsten bevinden zich in de wereld van het organiseren van je feest. Je hebt het goed begrepen, ik ben geen clown of professionele goochelaar, wel een wedding planner die met veel overgave en plezier je helpt bij de planning en organisatie van eender welke gelegenheid, van babyborrel, verjaardags- of ander feest, over bruiloft tot rouwtafel toe.
Goochelaar in Pollare (9401) - Catherine
Catherine
Pollare
Nieuw
Ik kan best wel wat foto's nemen maar het gaat er mij veel meer over om alles perfect te coördineren op een professionele zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Uw feest wordt dankzij mijn hulp voor u een plaatje om nooit te vergeten.
Goochelaar in Nieuwkerken-waas (9100) - Lander
Lander
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik heet Lander! Ik heb een enorme passie voor goochelen en toon graag wat ik kan. Mijn voornaamste doel is entertainen, de mensen laten lachen en vooral laten verbluft staan. Hopelijk kunnen we in de toekomst samenwerken!
Goochelaar in Huldenberg (3040) - Andre
Andre
Huldenberg
Nieuw
niksniksniksniksniksniksniksniksniksniksniksniksniksniksniksniksniksniksniksniksniksniksniksniksniksniksniksniksniksniksniksniksniksniksniksniksniksniksniksniksniksniksniksniksniksniksniksniksniksniks
Goochelaar in Sint-kruis (8310) - Maarten
Maarten Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-kruis
Nieuw
Mijn naam is Maarten. Ik ben een amateur close-up goochelaar (voornamelijk met kaarten). Ondertussen heb ik al over de 50 optredens gedaan. Zo'n optreden houdt in dat ik tafel per tafel voor ongeveer 15 minuten verbaas met mijn trucs. Ideaal dus voor een receptie/trouw/communie/...
Goochelaar in Menen (8930) - Filip
Filip
Menen
Nieuw
Reeds een kleine 10 jaar speel ik goochelvoorstellingen die het midden houden tussen vertellen en magie waardoor ik graag spreek over magisch verteltheater. Voor mij geen grootse decors en/of klankinstallaties, maar voorstellingen in de huiskamer waar kinderen tot vlak bij de goochelaar kunnen zitten. Ik was reeds te gast in honderden huiskamers met steeds heel veel succes!
Goochelaar in Waasmunster (9250) - Joost
Joost
Waasmunster
Nieuw
Gezien het feit dat ik bij events mijn specialiteit niet kon kiezen, met name het voorbereiden en uittekenen van autorally's heb ik dit maar gekozen. Dus ik ben GEEN goochelaar, maar event organisator.
Goochelaar in Herzele (9550) - Linde
Linde
Herzele
Nieuw
Er is geen onderverdeling voor grimeur in deze app. Hopelijk vinden jullie via deze weg ook jullie grime-artiest. Als je op zoek bent naar een leuke invulling van een verjaardagsfeestje of verkleedfeestje, ben ik de persoon waar je naar op zoek bent. Ik schmink de kinderen in wat ze zelf willen met professionele materialen.
Goochelaar in Berlaar (2590) - Lorenzo
Lorenzo
Berlaar
Nieuw
Omda ik echt kan toveren en mense dinge kan late doen die ze niet wille doen en ik kan ook dingen late verdwijnen en mense doormidde zagen kan ik ook x
Goochelaar in Wachtebeke (9185) - Carine
Carine
Wachtebeke
Nieuw
Ik entertain graag de mensen en wou vroeger altijd actrice worden. Feestjes is wat ik het liefste doe, mensen aan het dromen of aan het lachen brengen
Goochelaar in Aartrijke (8211) - Kevin
Kevin Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Aartrijke
Nieuw
Sinds enkele jaren illusionist en goochelaar in bijberoep op op verschillende evenementen en feesten voor jong en oud. Ik neem je mee op reis doorheen een wondere wereld van magie waarin jouw verbeelding werkelijkheid wordt. Zowel op podium als op kleinere feesten is elke routine perfect afgestemd op uw gasten. Samen met hen creëer ik een herinnering waar ze nog lang over zullen na praten.
Goochelaar in Antwerpen (2060) - Rani
Rani
Antwerpen
Nieuw
Hallo, mijn naam is Rani en al enkele jaren ben ik actief in de evenementenwereld. Ik heb al tal van evenementen op mijn teller staan en daarmee een netwerk van contacten uitgebouwd. Ik luister naar jouw wensen voor het evenement en ga opzoek naar de perfecte match. Je zorgen worden volledig weggenomen en ik regel alles. Just sit back, relax and enjoy.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel goochelaars

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Jonathan
“ Gebruiksvriendelijke site, reactiesnelheid bij contactname, het concept op zich dat gewoon geniaal is :-) ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice goochelaar: geëvalueerd met 5.0 door 10 klanten

Populaire dienstaanvragen

prijs goochelaar huren, goochelaar aan huis kinderfeestje, animatie verjaardag, magie spectakel verjaardag,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan goochelaar

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden