goochelaar

Ontdek talentvolle goochelaars bij jou in de buurt

Meer dan 30 talenten klaar om je te helpen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie goochelaars

Goochelaar in Wilrijk (2610) - Wesley
Wesley
Wilrijk
5/5 (15 reviews)
Ik heb veel professionele ervaring in jongleren met specifiek flowersticks. Ik kan hier les in geven of kinderen een uurtje of twee met entertainen of op een feestje komen spelen. Ik maak deze professionele jongleerstokken zelf dus ik kan er ook meer maken voor wie interesse heeft.
Goochelaar in Kortemark (8610) - Eric
Eric
Kortemark
5/5 (2 reviews)
Ik ben al 50 jaar close.up goochelaar Ik doe ook al meer dan 10 jaar mentalism Dat is gedachten lezing Ik werk meer dan 30 jaar voor ignace crombe
Goochelaar in Messelbroek (3272) - Jente
Jente
Messelbroek
5/5 (1 reviews)
Met een lach en een smoes en een goocheldoos en een alibi dat-ie zorgvuldig koos, scharrelde hij de kost bij elkaar: Ben Ali Libi, de goochelaar. Toen vonden de vrienden van de Weduwe Rost dat Nederland nodig moest worden verlost van het wereldwijd joods-bolsjewistisch gevaar. Ze bedoelden natuurlijk die goochelaar.
Goochelaar in Gijzegem (9308) - Els
Els
Gijzegem
Nieuw
Mijn goochelkunsten bevinden zich in de wereld van het organiseren van je feest. Je hebt het goed begrepen, ik ben geen clown of professionele goochelaar, wel een wedding planner die met veel overgave en plezier je helpt bij de planning en organisatie van eender welke gelegenheid, van babyborrel, verjaardags- of ander feest, over bruiloft tot rouwtafel toe.
Goochelaar in Nieuwkerken-waas (9100) - Lander
Lander
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik heet Lander! Ik heb een enorme passie voor goochelen en toon graag wat ik kan. Mijn voornaamste doel is entertainen, de mensen laten lachen en vooral laten verbluft staan. Hopelijk kunnen we in de toekomst samenwerken!
Goochelaar in Sint-kruis (8310) - Maarten
Maarten Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-kruis
Nieuw
Mijn naam is Maarten. Ik ben een amateur close-up goochelaar (voornamelijk met kaarten). Ondertussen heb ik al over de 50 optredens gedaan. Zo'n optreden houdt in dat ik tafel per tafel voor ongeveer 15 minuten verbaas met mijn trucs. Ideaal dus voor een receptie/trouw/communie/...
Goochelaar in Menen (8930) - Filip
Filip
Menen
Nieuw
Reeds een kleine 10 jaar speel ik goochelvoorstellingen die het midden houden tussen vertellen en magie waardoor ik graag spreek over magisch verteltheater. Voor mij geen grootse decors en/of klankinstallaties, maar voorstellingen in de huiskamer waar kinderen tot vlak bij de goochelaar kunnen zitten. Ik was reeds te gast in honderden huiskamers met steeds heel veel succes!
Goochelaar in Waasmunster (9250) - Joost
Joost
Waasmunster
Nieuw
Gezien het feit dat ik bij events mijn specialiteit niet kon kiezen, met name het voorbereiden en uittekenen van autorally's heb ik dit maar gekozen. Dus ik ben GEEN goochelaar, maar event organisator.
Goochelaar in Herzele (9550) - Linde
Linde
Herzele
Nieuw
Er is geen onderverdeling voor grimeur in deze app. Hopelijk vinden jullie via deze weg ook jullie grime-artiest. Als je op zoek bent naar een leuke invulling van een verjaardagsfeestje of verkleedfeestje, ben ik de persoon waar je naar op zoek bent. Ik schmink de kinderen in wat ze zelf willen met professionele materialen.
Goochelaar in Mol (2400) - Berti
Berti
Mol
Nieuw
Van tafelgoochelen tot grote shows op podium, met of zonder assistenten, klein of groot... alles in overleg en aangepast naar jouw wensen.
Goochelaar in Berlaar (2590) - Lorenzo
Lorenzo
Berlaar
Nieuw
Omda ik echt kan toveren en mense dinge kan late doen die ze niet wille doen en ik kan ook dingen late verdwijnen en mense doormidde zagen kan ik ook x
Goochelaar in Wachtebeke (9185) - Carine
Carine
Wachtebeke
Nieuw
Ik entertain graag de mensen en wou vroeger altijd actrice worden. Feestjes is wat ik het liefste doe, mensen aan het dromen of aan het lachen brengen
Goochelaar in Aartrijke (8211) - Kevin
Kevin Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Aartrijke
Nieuw
Sinds enkele jaren illusionist en goochelaar in bijberoep op op verschillende evenementen en feesten voor jong en oud. Ik neem je mee op reis doorheen een wondere wereld van magie waarin jouw verbeelding werkelijkheid wordt. Zowel op podium als op kleinere feesten is elke routine perfect afgestemd op uw gasten. Samen met hen creëer ik een herinnering waar ze nog lang over zullen na praten.
Goochelaar in Antwerpen (2000) - Dries
Dries
Antwerpen
Nieuw
5 jaar goochelclub kvgb. Kinderfeestjes van max 40 kinderen. Volwassenen enkel tafelgoochelen geen show voor bedrijven enkel op receptie van tafel naar tafel
Goochelaar in Gent (9000) - Tayyaba
Tayyaba
Gent
Nieuw
Hi ! Ik ben een professionele hina tattoo ontwerprn voor Arabische end Indiase ontwerpen. Als je het gewoon wilt proberen of als je op zoek bent naar een grote gebeurtenis die eraan kont of als je een weten en ik kan hina ontwerpen of tattoo op je handen of benen of zelfs buik of rug te maken. Hoe dan ook, het past goed bij je jurk.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel goochelaars

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Steeds direct antwoord bij probleem! Zeer tevreden. 10 euro korting gekregen omdat vorige kandidaat had afgezegd opt laatste moment. Heel fijn gebaar 👍. ”
Stijn
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Jonathan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice goochelaar: geëvalueerd met 5.0 door 18 klanten

Populaire dienstaanvragen

prijs goochelaar huren, goochelaar aan huis kinderfeestje, animatie verjaardag, magie spectakel verjaardag,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Wat kost een goochelaar kinderfeestje?


De kosten voor het inhuren van een goochelaar voor een kinderfeestje kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren. Dit omvat de ervaring en reputatie van de goochelaar, de duur van het optreden, de locatie van het feestje en eventuele extra's die worden aangeboden. Bij Ring Twice liggen de prijzen voor een goochelaar tussen de €25 en €35.


Het is raadzaam om verschillende goochelaars te vergelijken, hun referenties te controleren en offertes op maat aan te vragen om een idee te krijgen van de kosten voor uw specifieke feestje. Zo kunt u een goochelaar kiezen die past bij uw budget en verwachtingen voor een magisch en onvergetelijk kinderfeestje.


Wat doet een goochelaar?


Een goochelaar is een artiest die optredens verzorgt waarbij hij of zij de illusie van magie creëert. Het belangrijkste doel van een goochelaar is om het publiek te vermaken, te verwonderen en te laten geloven dat er bovennatuurlijke krachten aan het werk zijn.

Goochelaars voeren verschillende trucs en illusies uit, zoals het laten verdwijnen van voorwerpen, het laten zweven van objecten, het laten verschijnen van dieren en het uitvoeren van ongelooflijke transformaties. Ze maken gebruik van vaardigheden zoals behendigheid, misleiding, manipulatie en optische illusies om hun acts uit te voeren.

Een goochelaar kan optreden op verschillende locaties en evenementen, waaronder kinderfeestjes, bruiloften, bedrijfsevenementen, theatershows en straatoptredens. Ze kunnen zowel voor een klein publiek als voor een groot publiek optreden.

Naast het uitvoeren van trucs en illusies, is een goochelaar ook verantwoordelijk voor het creëren van een sfeer van verwondering en verbazing. Ze communiceren vaak met het publiek, betrekken hen bij de act en zorgen voor interactie en participatie. Ze zijn entertainers die hun publiek willen verrassen en een onvergetelijke ervaring willen bieden.

Kortom, een goochelaar is een getalenteerde artiest die optredens verzorgt waarbij hij of zij de grenzen van de realiteit overstijgt en het publiek meeneemt in een wereld van magie en verwondering.

Wat is het verschil tussen een goochelaar en een illusionist?


Hoewel de termen "goochelaar" en "illusionist" soms door elkaar worden gebruikt, is er een subtiel verschil tussen beide.

Een goochelaar is een artiest die trucs en illusies uitvoert om het publiek te vermaken en te verwonderen. Goochelaars maken gebruik van technieken zoals behendigheid, misleiding en manipulatie om de illusie van magie te creëren. Ze kunnen objecten laten verdwijnen, laten verschijnen of transformeren, en andere indrukwekkende effecten teweegbrengen. Goochelaars voeren vaak close-up magie uit, waarbij ze zich in de nabijheid van het publiek bevinden en interactie hebben met individuele toeschouwers.

Aan de andere kant is een illusionist een artiest die zich richt op grootschalige, spectaculaire illusies. Illusionisten voeren complexe en indrukwekkende trucs uit die vaak gepaard gaan met grote rekwisieten, kisten, verdwijnende of zwevende mensen, en andere adembenemende effecten. Ze creëren een theatrale ervaring met een verhaallijn, muziek en choreografie om het publiek te betoveren.

Het belangrijkste verschil tussen een goochelaar en een illusionist ligt dus in de schaal en uitvoering van hun acts. Goochelaars richten zich meestal op intieme, interactieve shows waarbij ze dicht bij het publiek staan, terwijl illusionisten zich concentreren op grootschalige, visueel verbluffende illusies met een meer theatrale presentatie.

Niettemin kunnen de termen "goochelaar" en "illusionist" soms door elkaar worden gebruikt, afhankelijk van de context en de persoonlijke voorkeuren van de artiest. Beiden streven ernaar om het publiek te betoveren en een magische ervaring te bieden, zij het op verschillende schalen en met verschillende presentatiestijlen.

Andere categorieën gelijkaardig aan goochelaar

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden