Chloe
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
29 reviews
€28/u
Liam
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
57 reviews
€45/u
Charlotte
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
127 reviews
€24/u
goochelaar
Vind de perfecte

Goochelaar in de buurt

Magische goochelshows voor feesten en evenementen: interactieve workshops, ballonmodeleren, close-up magie en meer. Plezier voor jong en oud!
⭐ Gemiddelde score - 4.99/5 (30 reviews)

Meer dan 100 goochelaars beschikbaar

Wesley
Wesley
📍 Wilrijk
⭐ 4.96 (27 reviews)
 • Jongleerworkshops
 • Kinderentertainment
 • Custom flowersticks
 • Feestelijke optredens
 • Jongleerlessen
 • Maatwerk goochelstokken
 • ...
✅ Ontmoet en ID gecontroleerd
Het profiel bekijken
Eric
Eric
📍 Kortemark
⭐ 5 (2 reviews)
 • Close-up magie
 • Mentalisme
 • Gedachten lezing
 • Illusies
 • Podiumshows
 • Interactieve optredens
 • ...
✅ Ontmoet en ID gecontroleerd
Het profiel bekijken
Patrick
Patrick
📍 Ekeren
⭐ 5 (1 reviews)
Ik ben voornamelijk een kindergoochelaar. Graag breng ik mijn magie in de huiskamer bij de kids, op bvb verjaardagsfeestjes. Ik vind het leuk om alle kinderen te betrekken bij de voorstelling, zodat ze allemaal even assistent(e) kunnen zijn. Belan...
✅ Ontmoet en ID gecontroleerd
Het profiel bekijken
Els
Els
📍 Gijzegem
⭐ Nieuw
Mijn goochelkunsten bevinden zich in de wereld van het organiseren van je feest. Je hebt het goed begrepen, ik ben geen clown of professionele goochelaar, wel een wedding planner die met veel overgave en plezier je helpt bij de planning en organi...
✅ Ontmoet en ID gecontroleerd
Het profiel bekijken
Lander
Lander
📍 Nieuwkerken-waas
⭐ Nieuw
Ik heet Lander! Ik heb een enorme passie voor goochelen en toon graag wat ik kan. Mijn voornaamste doel is entertainen, de mensen laten lachen en vooral laten verbluft staan. Hopelijk kunnen we in de toekomst samenwerken!
✅ Ontmoet en ID gecontroleerd
Het profiel bekijken
Zin om onze goochelaars te contacteren?
Zin om onze goochelaars te contacteren? Een aanvraag indienen
Ontvang binnen het uur prijsoffertes
Axa Verzekerde diensten
Shield Check Geverifieerde en ervaren dienstverleners
Phone Support 9u-18u/5d
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Benieuwd naar wat onze klanten ervan vinden?
Gebaseerd op 30 reviews
4.99
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 29
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 1
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 0
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 0
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 0
Patrick
Patrick
Last minute: Kalmthout 4 mei 2024 late namiddag
Super gedaan, alle kids waren heel enthousiast en de communicatie verliep ook super vlot! We boeken Patrick zeker nog opnieuw! Bedankt!
Sophie, 14 dagen geleden
Theo
Theo
Goochelshow Lentefeest
Heel mooie en tevreden kindjes!
Griet, 16 dagen geleden
Philippe
Philippe
Kind verjaardagsfeest
Philippe is heel professioneel. Leuke show gehad voor de kinderen en ook voor de volwassenen.
Janine, 3 maanden geleden
Kellyra
Kellyra
babyboom brussel 14-15/10
Zeer goede medewerker
Jozef, 7 maanden geleden
Prijsklasse
€35 – €75
€35
€55
€75
Gemiddelde prijzen van uitgevoerde diensten in 2024

Goochelaar: de populairste dienstaanvragen

Dien een aanvraag in en ontvang snel offertes van talenten bij jou in de buurt:
Klassieke goochelshow
Klassieke goochelshow
Gemiddelde prijs: €50 – €80
Interactieve goochelworkshop
Interactieve goochelworkshop
Gemiddelde prijs: €45 – €85
Ballonmodelleren
Ballonmodelleren
Gemiddelde prijs: €35 – €45
Close-up magie
Close-up magie
Gemiddelde prijs: €40 – €60
Dieren laten verschijnen
Dieren laten verschijnen
Gemiddelde prijs: €40 – €80
Goochelshow met een thema
Goochelshow met een thema
Gemiddelde prijs: €45 – €105
Een aanvraag indienen
Ontvang binnen het uur prijsoffertes

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel goochelaars

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen.
Ontdek zelf snel al onze diensten!
Andere categorieën
Hoe het werkt?
Getalenteerde buren, bij jou in de buurt
Sophie en Maarten
Maarten
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
69 reviews
€21 /u
Maarten ✅
Sophie
Hallo, ik ben op zoek naar iemand die mij dit weekend kan helpen. Alvast bedankt!
Sophie
Jouw allereerste aanvraag in 2 minuten
1
Dien jouw aanvraag in
Beschrijf hoe onze dienstverleners jou kunnen helpen.
2
Vergelijk hun prijsoffertes
Ontvang offertes van betrouwbare dienstverleners en bekijk hun profiel.
3
Selecteer jouw dienstverlener
Kies de beste dienstverlener voor jouw aanvraag.
Particulier of professioneel, verdien geld met je vaardigheden!
Doe zoals Youssef en schrijf je in:
✔️ Meer dan 4.000 jobs per week voor particulieren en zelfstandigen
✔️ Werk wanneer het in je agenda past en kies zelf je vergoeding
✔️ Ontvang de betaling voor je diensten binnen de 48 uur
Youssef
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
147 reviews
Youssef verdiende in 2024
€5.350
✔️
Betaling ontvangen!
€150
🔔️
Nieuwe job
2 minuten geleden
Youssef
Ring Twice, het eerste platform erkend door de overheid Belgium Government

Goochelaar: vaakgestelde vragen

De kosten voor het inhuren van een goochelaar voor een kinderfeestje kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren. Dit omvat de ervaring en reputatie van de goochelaar, de duur van het optreden, de locatie van het feestje en eventuele extra's die worden aangeboden. Bij Ring Twice liggen de prijzen voor een goochelaar tussen de €25 en €35.

 • De prijs kan ook worden beïnvloed door de populariteit en bekendheid van de goochelaar. Een zeer gerenommeerde en ervaren goochelaar kan hogere tarieven hanteren vanwege zijn of haar expertise en professionaliteit.
 • Het is belangrijk om rekening te houden met de kwaliteit van het optreden bij het vergelijken van prijzen. Een goochelaar met jarenlange ervaring en positieve recensies kan een hoger tarief rechtvaardigen vanwege de kwaliteit van de show en de tevredenheid van eerdere klanten.
 • Daarnaast kunnen extra's zoals ballonmodelleren, goochelworkshops of het gebruik van speciale props de prijs beïnvloeden. Deze extra diensten kunnen de totale kosten verhogen, maar kunnen ook een meer gevarieerde en interactieve ervaring bieden voor de kinderen.

Het is raadzaam om verschillende goochelaars te vergelijken, hun referenties te controleren en offertes op maat aan te vragen om een idee te krijgen van de kosten voor uw specifieke feestje. Zo kunt u een goochelaar kiezen die past bij uw budget en verwachtingen voor een magisch en onvergetelijk kinderfeestje.

Een goochelaar is een artiest die optredens verzorgt waarbij hij of zij de illusie van magie creëert. Het belangrijkste doel van een goochelaar is om het publiek te vermaken, te verwonderen en te laten geloven dat er bovennatuurlijke krachten aan het werk zijn.

Goochelaars voeren verschillende trucs en illusies uit, zoals het laten verdwijnen van voorwerpen, het laten zweven van objecten, het laten verschijnen van dieren en het uitvoeren van ongelooflijke transformaties. Ze maken gebruik van vaardigheden zoals behendigheid, misleiding, manipulatie en optische illusies om hun acts uit te voeren.

Een goochelaar kan optreden op verschillende locaties en evenementen, waaronder kinderfeestjes, bruiloften, bedrijfsevenementen, theatershows en straatoptredens. Ze kunnen zowel voor een klein publiek als voor een groot publiek optreden.

Naast het uitvoeren van trucs en illusies, is een goochelaar ook verantwoordelijk voor het creëren van een sfeer van verwondering en verbazing. Ze communiceren vaak met het publiek, betrekken hen bij de act en zorgen voor interactie en participatie. Ze zijn entertainers die hun publiek willen verrassen en een onvergetelijke ervaring willen bieden.

Kortom, een goochelaar is een getalenteerde artiest die optredens verzorgt waarbij hij of zij de grenzen van de realiteit overstijgt en het publiek meeneemt in een wereld van magie en verwondering.

Hoewel de termen "goochelaar" en "illusionist" soms door elkaar worden gebruikt, is er een subtiel verschil tussen beide.

Een goochelaar is een artiest die trucs en illusies uitvoert om het publiek te vermaken en te verwonderen. Goochelaars maken gebruik van technieken zoals behendigheid, misleiding en manipulatie om de illusie van magie te creëren. Ze kunnen objecten laten verdwijnen, laten verschijnen of transformeren, en andere indrukwekkende effecten teweegbrengen. Goochelaars voeren vaak close-up magie uit, waarbij ze zich in de nabijheid van het publiek bevinden en interactie hebben met individuele toeschouwers.

Aan de andere kant is een illusionist een artiest die zich richt op grootschalige, spectaculaire illusies. Illusionisten voeren complexe en indrukwekkende trucs uit die vaak gepaard gaan met grote rekwisieten, kisten, verdwijnende of zwevende mensen, en andere adembenemende effecten. Ze creëren een theatrale ervaring met een verhaallijn, muziek en choreografie om het publiek te betoveren.

Het belangrijkste verschil tussen een goochelaar en een illusionist ligt dus in de schaal en uitvoering van hun acts. Goochelaars richten zich meestal op intieme, interactieve shows waarbij ze dicht bij het publiek staan, terwijl illusionisten zich concentreren op grootschalige, visueel verbluffende illusies met een meer theatrale presentatie.

Niettemin kunnen de termen "goochelaar" en "illusionist" soms door elkaar worden gebruikt, afhankelijk van de context en de persoonlijke voorkeuren van de artiest. Beiden streven ernaar om het publiek te betoveren en een magische ervaring te bieden, zij het op verschillende schalen en met verschillende presentatiestijlen.

Ontdek andere actieve goochelaars

Maarten
Maarten
📍 Sint-kruis
⭐ Nieuw
Mijn naam is Maarten. Ik ben een amateur close-up goochelaar (voornamelijk met kaarten). Ondertussen heb ik al over de 50 optredens gedaan. Zo'n optreden houdt in dat ik tafel per tafel voor ongeveer 15 minuten verbaas met mijn trucs. Ideaal dus v...
Filip
Filip
📍 Menen
⭐ Nieuw
Reeds een kleine 10 jaar speel ik goochelvoorstellingen die het midden houden tussen vertellen en magie waardoor ik graag spreek over magisch verteltheater. Voor mij geen grootse decors en/of klankinstallaties, maar voorstellingen in de huiskamer ...
Joost
Joost
📍 Waasmunster
⭐ Nieuw
Gezien het feit dat ik bij events mijn specialiteit niet kon kiezen, met name het voorbereiden en uittekenen van autorally's heb ik dit maar gekozen. Dus ik ben GEEN goochelaar, maar event organisator.
Linde
Linde
📍 Herzele
⭐ Nieuw
Er is geen onderverdeling voor grimeur in deze app. Hopelijk vinden jullie via deze weg ook jullie grime-artiest. Als je op zoek bent naar een leuke invulling van een verjaardagsfeestje of verkleedfeestje, ben ik de persoon waar je naar op zoek b...
Ilse
Ilse
📍 Turnhout
⭐ Nieuw
Bij ons is het niet Bochs pocus maar magie ! Ik ben 13 jaar . Zelf ben ik 5 de geworden op de Vlaamse kampioenschappen . Ik kan shows voor groot en klein !
Berti
Berti
📍 Mol
⭐ Nieuw
Van tafelgoochelen tot grote shows op podium, met of zonder assistenten, klein of groot... alles in overleg en aangepast naar jouw wensen.
Lorenzo
Lorenzo
📍 Berlaar
⭐ Nieuw
Omda ik echt kan toveren en mense dinge kan late doen die ze niet wille doen en ik kan ook dingen late verdwijnen en mense doormidde zagen kan ik ook x
Carine
Carine
📍 Wachtebeke
⭐ Nieuw
Ik entertain graag de mensen en wou vroeger altijd actrice worden. Feestjes is wat ik het liefste doe, mensen aan het dromen of aan het lachen brengen
Kevin
Kevin
📍 Aartrijke
⭐ Nieuw
Sinds enkele jaren illusionist en goochelaar in bijberoep op op verschillende evenementen en feesten voor jong en oud. Ik neem je mee op reis doorheen een wondere wereld van magie waarin jouw verbeelding werkelijkheid wordt. Zowel op podium als...
Dries
Dries
📍 Antwerpen
⭐ Nieuw
5 jaar goochelclub kvgb. Kinderfeestjes van max 40 kinderen. Volwassenen enkel tafelgoochelen geen show voor bedrijven enkel op receptie van tafel naar tafel

Populaire dienstaanvragen

Prijs goochelaar huren, goochelaar aan huis kinderfeestje, animatie verjaardag, magie spectakel verjaardag,…
Een aanvraag indienen

Andere categorieën gelijkaardig aan goochelaar

Support
Vind jij het antwoord op jouw vraag niet terug?
Stuur ons een bericht
Een aanvraag indienen
Ontvang binnen het uur prijsoffertes