22 goochelaars in België

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Goochelaar in Wilrijk (2610) - Wesley
Wesley
5/5 · 6 reviews
2610 Wilrijk
Ik heb veel professionele ervaring in jongleren met specifiek flowersticks. Ik kan hier les in geven of kinderen een uurtje of twee met entertainen of op een feestje komen spelen. Ik maak deze professionele jongleerstokken zelf dus ik kan er ook meer maken voor wie interesse heeft.
Goochelaar in Kortrijk (8500) - Griet
Griet
5/5 · 2 reviews
8500 Kortrijk
Ik ben Griet en mijn passie is decoratie met bloemen. Ik kweek zelf bloemen en maak hiermee tafelversiering, bloemstukken, boeketten... ik hou vooral van blije, lokaal getelde bloemen, vers van het veld in leuke vaasjes. Samen kiezen we het soort bloemen en de kleur. Prijzen zijn per project af te spreken Klein of groot feest, altijd geslaagd met verse bloemen!
Goochelaar in Kortemark (8610) - Eric
Eric
5/5 · 2 reviews
8610 Kortemark
Ik ben al 50 jaar close.up goochelaar Ik doe ook al meer dan 10 jaar mentalism Dat is gedachten lezing Ik werk meer dan 30 jaar voor ignace crombe
Goochelaar in Opwijk (1745) - Els
Els
Nieuw
1745 Opwijk
Mijn goochelkunsten bevinden zich in de wereld van het organiseren van je feest. Je hebt het goed begrepen, ik ben geen clown of professionele goochelaar, wel een wedding planner die met veel overgave en plezier je helpt bij de planning en organisatie van eender welke gelegenheid, van babyborrel, verjaardags- of ander feest, over bruiloft tot rouwtafel toe.
Goochelaar in Pollare (9401) - Catherine
Catherine
Nieuw
9401 Pollare
Ik kan best wel wat foto's nemen maar het gaat er mij veel meer over om alles perfect te coördineren op een professionele zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Uw feest wordt dankzij mijn hulp voor u een plaatje om nooit te vergeten.
Goochelaar in Sint-job-in-'t-goor (2960) - Kim
Kim
Nieuw
2960 Sint-job-in-'t-goor
Met ruim 15 jaar ervaring als close-up goochelaar beschik ik over de nodige vaardigheden om alle soorten events nog onvergetelijker, nog specialer en nog magischer te maken. Ook ontwikkelde ik een interactieve goochelact als straatartiest die kan gebracht worden op braderijen, (jaar)markten, festivals, enz... Ik ben zowel nationaal als internationaal actief.
Goochelaar in Nieuwkerken-waas (9100) - Lander
Lander
Nieuw
9100 Nieuwkerken-waas
Ik heet Lander! Ik heb een enorme passie voor goochelen en toon graag wat ik kan. Mijn voornaamste doel is entertainen, de mensen laten lachen en vooral laten verbluft staan. Hopelijk kunnen we in de toekomst samenwerken!
Goochelaar in Huldenberg (3040) - Andre
Andre
Nieuw
3040 Huldenberg
niksniksniksniksniksniksniksniksniksniksniksniksniksniksniksniksniksniksniksniksniksniksniksniksniksniksniksniksniksniksniksniksniksniksniksniksniksniksniksniksniksniksniksniksniksniksniksniksniksniks
Goochelaar in Sint-kruis (8310) - Maarten
Maarten Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
8310 Sint-kruis
Mijn naam is Maarten. Ik ben een amateur close-up goochelaar (voornamelijk met kaarten). Ondertussen heb ik al over de 50 optredens gedaan. Zo'n optreden houdt in dat ik tafel per tafel voor ongeveer 15 minuten verbaas met mijn trucs. Ideaal dus voor een receptie/trouw/communie/...
Goochelaar in Menen (8930) - Filip
Filip
Nieuw
8930 Menen
Reeds een kleine 10 jaar speel ik goochelvoorstellingen die het midden houden tussen vertellen en magie waardoor ik graag spreek over magisch verteltheater. Voor mij geen grootse decors en/of klankinstallaties, maar voorstellingen in de huiskamer waar kinderen tot vlak bij de goochelaar kunnen zitten. Ik was reeds te gast in honderden huiskamers met steeds heel veel succes!
Goochelaar in Waasmunster (9250) - Joost
Joost
Nieuw
9250 Waasmunster
Gezien het feit dat ik bij events mijn specialiteit niet kon kiezen, met name het voorbereiden en uittekenen van autorally's heb ik dit maar gekozen. Dus ik ben GEEN goochelaar, maar event organisator.
Goochelaar in Herzele (9550) - Linde
Linde
Nieuw
9550 Herzele
Er is geen onderverdeling voor grimeur in deze app. Hopelijk vinden jullie via deze weg ook jullie grime-artiest. Als je op zoek bent naar een leuke invulling van een verjaardagsfeestje of verkleedfeestje, ben ik de persoon waar je naar op zoek bent. Ik schmink de kinderen in wat ze zelf willen met professionele materialen.
Goochelaar in Berlaar (2590) - Lorenzo
Lorenzo
Nieuw
2590 Berlaar
Omda ik echt kan toveren en mense dinge kan late doen die ze niet wille doen en ik kan ook dingen late verdwijnen en mense doormidde zagen kan ik ook x
Goochelaar in Wachtebeke (9185) - Carine
Carine
Nieuw
9185 Wachtebeke
Ik entertain graag de mensen en wou vroeger altijd actrice worden. Feestjes is wat ik het liefste doe, mensen aan het dromen of aan het lachen brengen
Goochelaar in Aartrijke (8211) - Kevin
Kevin Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
8211 Aartrijke
Sinds enkele jaren illusionist en goochelaar in bijberoep op op verschillende evenementen en feesten voor jong en oud. Ik neem je mee op reis doorheen een wondere wereld van magie waarin jouw verbeelding werkelijkheid wordt. Zowel op podium als op kleinere feesten is elke routine perfect afgestemd op uw gasten. Samen met hen creëer ik een herinnering waar ze nog lang over zullen na praten.

Ring Twice goochelaar: geëvalueerd met 5.0 door 10 klanten

Populaire dienstaanvragen: prijs goochelaar huren, goochelaar aan huis kinderfeestje, animatie verjaardag, magie spectakel verjaardag,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Huwelijks videograaf
Thomas raadt Tim-wouter aan Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Foto’s sweet 16
Frans raadt Jonathan aan Jonathan
“ Gebruiksvriendelijke site, reactiesnelheid bij contactname, het concept op zich dat gewoon geniaal is :-) ”
Bar - afruimen - afwas tussendoor op babyborrel
Lisa raadt Wouter aan Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen goochelaar

De laatste aanvragen in de categorie goochelaar

Goochelaar verjaardagsfeestje 6 jaar - Ballonplooier - Verjaardagsfeestje meisje 9jaar - verjaardag - Event 18/9: 19 uur LAST MINUTE - Illusionist - vormsel - close up - klein communiefeest - Act communie - Kinderanimatie tijdens lentefeest - Kinderanimatie op klein communiefeest - goochelaar entertainer voor babyborrel 5 februari - Hina design on hand - Goochelaar clown - Animatie - goochelen met kaarten - Animatie op communiefeest - Goochelaar in Tielt - Goochelaar gezocht voor event - Goochelaar op communiefeest - Goochelaar voor communie feest op 10 mei 2020 - Close up show 1 uur - Steun aan begeleiding autorally - communiefeest - Sihirbaz Jeroen! - creatieveling met bloemen planten en decoratie - Goochelaar in Kasterlee (2460)
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden