events Lovendegem

Ontdek talentvolle hulp voor events in Lovendegem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Lovendegem

Events in Oostakker (9041) - Eline
Eline Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oostakker
5/5 (6 reviews)
Reeds als kind kreeg ik thuis regelmatig een camera in de handen omdat mijn ouders ook met fotografie bezig waren. Je mag dus zeggen dat ik het met de paplepel ingegoten heb gekregen Ondertussen mocht ik ook al heel wat andere modellen in alle maten en kleuren voor de lens verwelkomen Hondenfotografie op locatie is mijn specialiteit maar ik heb ook ervaring met studiowerk en portretten van mensen
Events in Hansbeke (9850) - Connie
Connie
Hansbeke
5/5 (5 reviews)
Handig met de camera. Verwerking van de foto's is mogelijk. Al dan niet digitaal. Verwerking van foto's tot creatief fotoboek, canvas of origineel fotogeschenk. Verschillende mogelijkheden zijn bespreekbaar.
Events in Gent (9000) - Bram
Bram
Gent
4.75/5 (4 reviews)
Onder de naam Kimman ben ik actief als muziekproducer en dj. Ik geef lessen rond de software Ableton Live en basis dj-technieken. Daarnaast ook beschikbaar als dj duo Kimman met ervaring op o.a. Lokerse Feesten, Tomorrowland, Kompass, Vaag, ... Socials: Spotify 'Kimman', Instagram @hello_kimman, Facebook /MusicByKimman
Events in Waarschoot (9950) - Cedric
Cedric
Waarschoot
5/5 (3 reviews)
Ik heb al vele jaren ervaring met het organiseren en ondersteunen van fuiven, achter de bar staan, en bedienen van mensen op evenementen. Via de jeugdbeweging , festivals en achter mijn uren.
Events in Mariakerke (9030) - Steven
Steven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mariakerke
5/5 (3 reviews)
Ik heb een band die eigen muziek brengt. In 2010 heb ik een cd uitgebracht in eigen beheer. Te vinden op spotify: Talé Qualé Bedrijfsfeestjes zijn niet de sterkste kant. Feestjes wel.
Events in Gent (9000) - Marianne
Marianne Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
5/5 (3 reviews)
Een event gepland… ik leg het graag voor je vast! Ik ben een fotograaf uit Gent met veel ervaring en fotografeer met veel enthousiasme en plezier bijeenkomsten.. Voor bedrijven en particulieren, kleine en grote gezelschappen, binnen en buiten. Tot snel!
Events in Wondelgem (9032) - Hezbullah
Hezbullah
Wondelgem
5/5 (3 reviews)
Ik hov van photography en ik en goed ervaring met camera te foto maken en goed film voor trouw party en school foto en nog meer dingen kan ik goed foto maken
Events in Gent (9000) - Liza
Liza Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
5/5 (2 reviews)
Ondertussen heb ik ervaring opgebouwd in het fotograferen van verjaardagsfeestjes, trouws, doopsels, events...Ik heb het nodige materiaal en werk al mijn foto's af voor ik ze aanlever in hoge kwaliteit. Met mijn organisatorisch talent bereiden we ons samen voor zodat op de dag zelf alles vlekkeloos verloopt. Mijn voorbereidend werk en transparantie zal daar zeker ook voor iets tussen zitten.
Events in Gent (9000) - Sander
Sander Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik ben opgeleid tot percussionist. Ik hou van werken met groepen en geef workshops djembé en percussie. Voor je feestje kom ik langs met ongelofelijk veel materiaal om muziek te maken. Ik heb genoeg materiaal om groepen tot 400 personen allemaal te laten samen spelen!
Events in Eeklo (9900) - Benjamin
Benjamin
Eeklo
5/5 (2 reviews)
Ik ben al een 4 jaar bezig als hobby fotograaf En zoek ook graag nieuwe uitdagingen. Men ervaringen zijn tot nu toe auto’s, landschapen, en men vriendin als model. Het geeft me rust om het te doen eens even weg van alles en enkel ik men mijn foto toestel.
Events in Gent (9000) - Michael
Michael
Gent
5/5 (1 reviews)
Dag allemaal, Ik ben Michael, een jonge zelfstandige/student uit Gent. Ik ben 20 jaar en ou graag wat bijverdienen in mijn vrije tijd. Ik ben zeer gemotiveerd en wil constant nieuwe dingen ontdekken en leren. Ik heb heel wat ervaring opvlak van informatia, fotografie en videografie. Dat is mijn passie. Ik heb mijzelf alles aangeleerd. Ik ben daar fier op! Ik ben drietalig: fr-nl-eng.
Events in Lovendegem (9920) - Jakob
Jakob
Lovendegem
5/5 (1 reviews)
Ik ben ondertussen al 4 jaar gekend als DJ LooseBeat op verscheidene feesten voor voornamelijk jeugd. Ik heb 2 jaar elke vrijdag gedraaid in café 't Putje aan het station van Gent. Voor meer info omtrent voorbije evenementen mag u me altijd contacteren.
Events in Gent (9000) - Elke
Elke
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik ben Elke en gepassioneerd door koken en eten. Samen met mijn vriend probeer ik continu nieuwe gerechten en smaken uit van over heel de wereld. We hebben al verscheidene opleidingen gevolgd en worden geregeld door familie en vrienden ingeschakeld op feestjes om het eten te verzorgen. Culinaire verwennerij in combo met een toffe bediening en een proper achtergelaten keuken. Hopelijk tot dan
Events in Gent (9000) - Eline
Eline
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik ben Eline, een spontane, vrolijke dame van 30 jaar. Ik woon en werk in Gent. Ik zit niet graag stil maar steek graag mijn handen uit de mouwen! Events organiseren, plannen, ondersteuning bieden, bijles geven, ... Ik ben een zeer open en verdraagzaam persoon met een flexibele ingesteldheid. Contacteer me gerust, ook al is het voor iets anders dan wat ik aanbied.
Events in Eeklo (9900) - Wim
Wim
Eeklo
5/5 (1 reviews)
Ik ben Wim, zelfstandig fotograaf in bijberoep. Wil u een profesprofielfoto, een portret met de grootouders of gezin, ik werk samen met u een voorstel uit waarbij we niet overhaast te werk gaan en openstaan voor elk idee. Ik beschik over voldoende materiaal om bij u thuis een studio op te zetten. Ook productfotografie kan, als u een product klein of groot in de kijker wil zetten !
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel dienstverleners in Lovendegem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Jonathan
“ Gebruiksvriendelijke site, reactiesnelheid bij contactname, het concept op zich dat gewoon geniaal is :-) ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Events Lovendegem: geëvalueerd met 4.95 door 49 klanten

Populaire dienstaanvragen

evenementen Lovendegem, dienstverlener event Lovendegem, hulp voor event Lovendegem, evenement organiseren Lovendegem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden