49 clowns in België

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Clown in Antwerpen (2000) - Lavinia
Lavinia
5/5 · 32 reviews
2000 Antwerpen
Maak een feestje van het feestje van je kind en laat je zorgen uit handen nemen door professionele feestvierders die komen knutselen en schminken. Het feestje duurt ongeveer 3 uur en vindt bij jou thuis plaats.
Clown in Boom (2850) - Fredric
Fredric
4.6/5 · 5 reviews
2850 Boom
Heb gewerkt als Fredo de clown biu flippo in willebroek. Zelf de organisatie gedaan van verjaardagsfeesjes met een clown (ikzelf) en acrobaat als act.
Clown in Mechelen (2800) - Mariem
Mariem
2.0/5 · 1 reviews
2800 Mechelen
Beste, Ik ben Mariem afkomstig uit Mechelen. Ik ben een zeer spontane meid, dit is een eigenschap dat hoort bij deze job. Ik hou van lachen en gek doen met kindjes. Als u nog iemand zoekt voor de kindjes bezig te houden op uw event contacteer mij dan zeker. Groetjes Mariem
Clown in Bassevelde (9968) - Sarah
Sarah
5/5 · 1 reviews
9968 Bassevelde
Doorheen de jaren dat ik actief ben in het jeugdwerk ging ik maar al te graag de clown uit! Op een fiets met één wiel kan ik niet rijden, maar met eentje van twee wielen is een eitje voor mij :) Een ballonnetje opblazen, een sfeermaker zijn of kinderen sminken zijn dingetjes waar ik niet vies van ben.
Clown in Linden (3210) - Mattias
Mattias
Nieuw
3210 Linden
Dag allemaal, ik ben Mattias, 18 jaar en ik zou graag via deze weg een klein centje bijverdienen. Ik kom uit Linden, regio Leuven. Ik heb reeds ervaring: horeca, groenten-en fruitafdeling supermarkt, babysitten.. U kan op mij beroep doen voor een heleboel zaken zoals babysitten, tuinwerk, hond uitlaten. Voor bepaalde vakken uit het middelbaar kan ik ook bijles geven (biologie, geschiedenis)
Clown in Vilvoorde (1800) - Stef
Stef
Nieuw
1800 Vilvoorde
Ik ben een jongleur en gebruik 3 à 4 ballen. Verder ben ik staf gebruiker(geen contact staf) . Ook kan ik mijn kunstjes met vuur doen. Uiteraard kan ik ook de basis van het jongleren uitleggen aan beginnend artiesten.
Clown in Duffel (2570) - Willem
Willem Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2570 Duffel
DE BAZAAR VAN ZIGOMAR: Knots gekke clownerie, meeslepende en meespelende goocheltoeren en leuke animatie. Volledig ondersteund met decor, geluid, belichting en techniek. Kleinere formule voor privéfeesten ook mogelijk. AMBULANTE ANIMATIE: Straatanimatie met magische bakfiets, komische interventies als kok, fotograaf, politieagent, spoeddokter enzomeer.
Clown in Ath (7800) - Nathalie
Nathalie
Nieuw
7800 Ath
Geef je een feestje voor je kleine spruit en wil je de genodigden laten grimmen? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Ik ben dan geen clown, maar ik tover een lach op het gezicht van de kindjes door hen te veranderen is helden of prinsessen, misschien een piraat of een schattig dier.
Clown in Nevele (9850) - Klara
Klara
Nieuw
9850 Nevele
Clown, is een verkeerde woordkeuze. Ik droom ervan om nog eens een “echte nostalgische” kindernamiddag te organiseren. Mijn kinderen zijn al te groot, en op kleinkinderen moet ik nog wachten. Heb je een verjaardagsfeestje die georganiseerd moet worden? Geef me de interesses van je kind, en we werken een mooi thema uit. Ze zullen een onvergetelijke namiddag beleven!
Clown in Sint-niklaas (9100) - Stefanie
Stefanie
Nieuw
9100 Sint-niklaas
Hallo, mijn naam is Stefanie en ik ben sinds een 8-tal jaar actief als grimeur, 3D grimeur (=valse neuzen, pruiken, wondes etc.), theatergrimeur en kindergrime... Dus als je naar een te gek feestje gaat, een theaterstuk wil opvoeren, Halloween griezelig wil inzetten of kindjes een leuk feest wil bezorgen met véél teveel glitters aarzel dan niet om mij te contacteren!
Clown in Hasselt (3500) - Jo
Jo Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
3500 Hasselt
Ik ben clown koekie en wordt vergezeld van clown poekie, en Nienke. Meestal komen we als duo en toveren we de kids om door hun te schminken en het plaatsen van glittertattoos. Zo maken we tevens ook nog ballonfiguren.
Clown in Berlaar (2590) - Birgit
Birgit
Nieuw
2590 Berlaar
Met jaren ervaring in de jeudbeweging en het diploma Animator in het Jeugdwerk is het brengen van sfeer en animatie geen enkel probleem voor mij, in combinatie met de nodige veiligheidsvoorwaarden.
Clown in Kessenich (3640) - Katelijne
Katelijne
Nieuw
3640 Kessenich
Mijn mama heeft mij leren schminken. Kindergrime bedoel ik dan. Ik heb hier nooit een cursus voor gevolgd, maar heb ieder jaar een kinderoptreden waar ik samen met mijn mama ga schminken. En ook de onthaalkindjes vinden het fijn als we de gezichtsverf bovenhalen. Ik heb op de kunstacademie gezeten vroeger, en het artistieke zit nog altijd in mij.
Clown in Merelbeke (9820) - Katelijne
Katelijne
Nieuw
9820 Merelbeke
Mijn naam is Katelijne en heb de kindergrime-kriebel helemaal te pakken. Met heel veel plezier geef ik op jullie feestje de kinderen een grappig/ mooi gezichtje. Hoe gekker de vraag, hoe liever ik het heb! Ook voor een bellypaint mag je altijd komen aankloppen.
Clown in Kortrijk (8500) - Debby
Debby
Nieuw
8500 Kortrijk
Mijn naam is Debby, ik ben geen clown maar kom graag je kinderfeestje opvrolijken met kindergrime. Voorbeelden zijn beschikbaar op aanvraag. Prijs kan zowel per uur als per kind worden berekend.

Ring Twice clown: geëvalueerd met 4.15 door 39 klanten

Populaire dienstaanvraag: kinderanimatie aan huis, clown huren, clowns gezocht, ballonenclown, ballonplooier, clown voor verjaardag,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Huwelijks videograaf
Thomas raadt Tim-wouter aan Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Foto’s sweet 16
Frans raadt Jonathan aan Jonathan
“ Gebruiksvriendelijke site, reactiesnelheid bij contactname, het concept op zich dat gewoon geniaal is :-) ”
Bar - afruimen - afwas tussendoor op babyborrel
Lisa raadt Wouter aan Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen clown

De laatste aanvragen in de categorie clown

22 oktober van 7u-8u30 - Verjaardagsfeestje - Ballonplooier - Kinder animatie - Griezelen op 't Fort - Eerste Communie van mijn dochter. - Verjaardag - zondag ( 26/9 ) modeshow voor kinderen ( animati) - Animatie tijdens kinderfeest - Clown voor een kinderfeest - clown die vanalles kan voor 18 de verjaardag met downsyndroom - ballon artiest gezocht - Clown schminkster kindertattoos animator - Clown voor op speelplein - clown voor babyborrel 5 februari - Clown Speelpleinwerking brugge - Clown op speelpleinwerking in Brugge - Verjaardags feestje - Animatie/clown - Ballonnen clown - ik zoek een clouw in Antwerpen voor een verjaardagfeestje - Kindergrime kinderschmink - Events - Clown - Events - Clown - Clown/ballonplooiee - Animatie kinderfeestje tweeling meisjes 3 jaar - voor een communie feest - clown - Verjaardagsfeest - Ballonnenclown en/of schminken verjaardagsfeestje 6 jarige - Ballonnen Clown voor verjaardagfeestje - ontbijt skype tv - Grim en clown nodig - Bende pipo's - Inpakhulp op sfeerbeurs (2) - Last minute clown gezocht - Inpakhulp op sfeerbeurs - Comunnie zoonik zoek een clown voor de Comunnie van mijn petekind - Kinderanimator - kinderclown - kan een schminkster ook hier terecht? - Verjaardagsfeestje - Events - Clown - Hulp op 07/05 - Birthday Clown - Mystery shoppers gezocht - Hond uitlaten - een dakkoepel reinigen - legalization of birth certificate - demenagement - Demenagement - allerhande klussen binnenhuis - luchthaven vervoer! - Demenager
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden