kinderanimatie

Ontdek talentvolle clowns bij jou in de buurt

Meer dan 75 talenten klaar om je te helpen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie clowns

Clown in Antwerpen (2000) - Lavinia
Lavinia
Antwerpen
5/5 (32 reviews)
Maak een feestje van het feestje van je kind en laat je zorgen uit handen nemen door professionele feestvierders die komen knutselen en schminken. Het feestje duurt ongeveer 3 uur en vindt bij jou thuis plaats.
Clown in Boom (2850) - Fredric
Fredric
Boom
4.6/5 (5 reviews)
Heb gewerkt als Fredo de clown biu flippo in willebroek. Zelf de organisatie gedaan van verjaardagsfeesjes met een clown (ikzelf) en acrobaat als act.
Clown in Bassevelde (9968) - Sarah
Sarah
Bassevelde
5/5 (5 reviews)
Doorheen de jaren dat ik actief ben in het jeugdwerk ging ik maar al te graag de clown uit! Op een fiets met één wiel kan ik niet rijden, maar met eentje van twee wielen is een eitje voor mij :) Een ballonnetje opblazen, een sfeermaker zijn of kinderen sminken zijn dingetjes waar ik niet vies van ben.
Clown in Mechelen (2800) - Mariem
Mariem
Mechelen
2.0/5 (1 reviews)
Beste, Ik ben Mariem afkomstig uit Mechelen. Ik ben een zeer spontane meid, dit is een eigenschap dat hoort bij deze job. Ik hou van lachen en gek doen met kindjes. Als u nog iemand zoekt voor de kindjes bezig te houden op uw event contacteer mij dan zeker. Groetjes Mariem
Clown in Elsene (1050) - Meryame
Meryame
Elsene
5/5 (1 reviews)
Ik ben 22 Dit is altijd een droomjob geweest voor mij! Kinderen vrolijk maken met allerlei activiteiten maakt me ook vrolijk! Ik ben vol energie en sportief. Ik spreek Frans en Nederlands. Groetjes Meryame 🙃
Clown in Linden (3210) - Mattias
Mattias
Linden
Nieuw
Dag allemaal, ik ben Mattias, 18 jaar en ik zou graag via deze weg een klein centje bijverdienen. Ik kom uit Linden, regio Leuven. Ik heb reeds ervaring: horeca, groenten-en fruitafdeling supermarkt, babysitten.. U kan op mij beroep doen voor een heleboel zaken zoals babysitten, tuinwerk, hond uitlaten. Voor bepaalde vakken uit het middelbaar kan ik ook bijles geven (biologie, geschiedenis)
Clown in Vilvoorde (1800) - Stef
Stef
Vilvoorde
Nieuw
Ik ben een jongleur en gebruik 3 à 4 ballen. Verder ben ik staf gebruiker(geen contact staf) . Ook kan ik mijn kunstjes met vuur doen. Uiteraard kan ik ook de basis van het jongleren uitleggen aan beginnend artiesten.
Clown in Duffel (2570) - Willem
Willem Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Duffel
Nieuw
DE BAZAAR VAN ZIGOMAR: Knots gekke clownerie, meeslepende en meespelende goocheltoeren en leuke animatie. Volledig ondersteund met decor, geluid, belichting en techniek. Kleinere formule voor privéfeesten ook mogelijk. AMBULANTE ANIMATIE: Straatanimatie met magische bakfiets, komische interventies als kok, fotograaf, politieagent, spoeddokter enzomeer.
Clown in Ath (7800) - Nathalie
Nathalie
Ath
Nieuw
Geef je een feestje voor je kleine spruit en wil je de genodigden laten grimmen? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Ik ben dan geen clown, maar ik tover een lach op het gezicht van de kindjes door hen te veranderen is helden of prinsessen, misschien een piraat of een schattig dier.
Clown in Nevele (9850) - Klara
Klara
Nevele
Nieuw
Clown, is een verkeerde woordkeuze. Ik droom ervan om nog eens een “echte nostalgische” kindernamiddag te organiseren. Mijn kinderen zijn al te groot, en op kleinkinderen moet ik nog wachten. Heb je een verjaardagsfeestje die georganiseerd moet worden? Geef me de interesses van je kind, en we werken een mooi thema uit. Ze zullen een onvergetelijke namiddag beleven!
Clown in Sint-niklaas (9100) - Stefanie
Stefanie
Sint-niklaas
Nieuw
Hallo, mijn naam is Stefanie en ik ben sinds een 8-tal jaar actief als grimeur, 3D grimeur (=valse neuzen, pruiken, wondes etc.), theatergrimeur en kindergrime... Dus als je naar een te gek feestje gaat, een theaterstuk wil opvoeren, Halloween griezelig wil inzetten of kindjes een leuk feest wil bezorgen met véél teveel glitters aarzel dan niet om mij te contacteren!
Clown in Hasselt (3500) - Jo
Jo Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
Nieuw
Ik ben clown koekie en wordt vergezeld van clown poekie, en Nienke. Meestal komen we als duo en toveren we de kids om door hun te schminken en het plaatsen van glittertattoos. Zo maken we tevens ook nog ballonfiguren.
Clown in Berlaar (2590) - Birgit
Birgit
Berlaar
Nieuw
Met jaren ervaring in de jeudbeweging en het diploma Animator in het Jeugdwerk is het brengen van sfeer en animatie geen enkel probleem voor mij, in combinatie met de nodige veiligheidsvoorwaarden.
Clown in Kessenich (3640) - Katelijne
Katelijne
Kessenich
Nieuw
Mijn mama heeft mij leren schminken. Kindergrime bedoel ik dan. Ik heb hier nooit een cursus voor gevolgd, maar heb ieder jaar een kinderoptreden waar ik samen met mijn mama ga schminken. En ook de onthaalkindjes vinden het fijn als we de gezichtsverf bovenhalen. Ik heb op de kunstacademie gezeten vroeger, en het artistieke zit nog altijd in mij.
Clown in Merelbeke (9820) - Katelijne
Katelijne
Merelbeke
Nieuw
Mijn naam is Katelijne en heb de kindergrime-kriebel helemaal te pakken. Met heel veel plezier geef ik op jullie feestje de kinderen een grappig/ mooi gezichtje. Hoe gekker de vraag, hoe liever ik het heb! Ook voor een bellypaint mag je altijd komen aankloppen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Jonathan
“ Gebruiksvriendelijke site, reactiesnelheid bij contactname, het concept op zich dat gewoon geniaal is :-) ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice clown: geëvalueerd met 4.32 door 44 klanten

Populaire dienstaanvragen

kinderanimatie aan huis, clown huren, clowns gezocht, ballonenclown, ballonplooier, clown voor verjaardag,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen clown

De laatste aanvragen in de categorie clown

Kinderanimatie - Uurtje voorprogramma voor sinterklaas op de voetbalclub - Beursmedewerker - Kerstfeest familie ( 50 personen) - verjaardagsfeestje, clown aan huis - Santa Claus - ballonnenclown verjaardagsfeest - Kinderfeestje voor 4 jarige - Kindernaimatie voor feestje 4 jarigen - babyboom heizel brussel 14-15-16/10/22 - Verjaardagfeest - Clown voor animatie op babyborrel - Beursmedewerker Babyday Kortrijk 1-2/10/22 10-18 - Clown voor kinderen (verjaardag ) - Verjaardagsfeestje - Kinderfeestje - Beursmedewerker Babyday Antwerpen 24-25/9 - ballonanimatie gevraagd - Beursmedewerker Babyday Namen 10-11/9/22 - Knutseluur kindjes - Babyboom in Brussels Expo Paleis 11 - Kinderfeestje - clown annimatie - last-minute ballon-plooier - Ballonplooier jaarmarkt Deinze - Brugge - Een clown 🤡 voor een 1ste verjaardagsfeestje - Kinderfeest - Kinderanimatie - Verjaardagsfeestje jongen zes jaar - Ballonnenclown voor buurtfeest - Verjaardagsfeestje 12 juni - smink en ballonplooien op prive feestje 1 uur - Verzorgen BINGO spel op vakantiepark - Kindergrime - Clownbezoek 28/7 - Kinderfeestje - Offerte - Clown/kindergrime - Clown voor kinderfeestje in tuin , 6 kindjes van 5 jaar - Beursmedewerker Babyday Hasselt 23-24/4 - Beursmedewerker Babyday hasselt reserve 23-24/4 - Beursmedewerker Babyday Hasselt 23-24/4/22 - Beursmedewerker Babyday Gent - Beursmedewerker Babyday Gent - Clown/goochelaar - Beursmedewerker Babyday Gent - Beursmedewerker Babyday Gent - Beursmedewerker Babyday Gent - Een clown voor een feestje
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden