bijles wetenschappen Brugge

Hulp voor bijles wetenschappen in Brugge

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars wetenschappen in de buurt van Brugge

Bijles wetenschappen in Heist-aan-zee (8301) - Luc
Luc
Heist-aan-zee
5/5 (14 reviews)
Ik ben redelijk veeleisend voor mijn leerlingen, bereid de lessen op voorhand voor en leg vooral de nadruk op het begrijpen van de leerstof. Ik ben van mening dat het begrijpen van de leerstof fundamenteel is in wetenschappen in het algemeen en probeer dat dan ook mee te geven.
Bijles wetenschappen in Assebroek (8310) - Robbe
Robbe
Assebroek
5/5 (1 reviews)
Als student industrieel ingenieur ben ik vaak bezig met wiskunde en wetenschappen. Het zou fijn zijn moest ik kunnen mijn kennis hier omtrent te kunnen delen. Ik geef bijles wiskunde, fysica , chemie op middelbaar niveau maar kan ook bijles geven aan kinderen uit het lageronderwijs. Ik ben iemand die veel geduld heeft en zijn uiterste best doet om zaken zo goed mogelijk uit te leggen.
Bijles wetenschappen in Brugge (8000) - Victor
Victor
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik ben een student leerkracht fysica. In de opleiding zien wij ook een deel over biologie en chemie. In het secundair onderwijs deed ik ook wetenschappen.
Bijles wetenschappen in Brugge (8000) - Ike
Ike
Brugge
5/5 (1 reviews)
Op zich is wiskunde niet zo heel moeilijk desondanks toch veel kinder het er lastig mee hebben. Volgens mij ligt dit hem in hoe het gegeven wordt. Wiskunde is de taal van het universum en moet je dus ook zo benaderen. En hoe benader je een taal ? Door te doen! En dat is hoe ik te werk ga, ik leg het uit en laat je vervolgens gewoon de oefeningen maken. En hopelijk maak je fouten, zo leer je !
Bijles wetenschappen in Sint-andries (8200) - Dante
Dante
Sint-andries
Nieuw
Kennis: ik ben student Fysica en Sterrenkunde aan de UGent. Dit nadat ik de middelbare opleiding "Wetensch. Wisk. 8u" heb gevolgd. Stijl: Ik ben jobstudent bij de volkssterrenwacht Beisbroek waar ik kinderen, volw. en senioren probeer warm te maken voor wetenschap met enthousiaste uitleg. Mijn visie is om deze passie ook in bijlessen te verwerken. wetensch en wisk moeten gewoon ook leuk zijn!
Bijles wetenschappen in Brugge (8000) - Jorden
Jorden
Brugge
Nieuw
Hallo! Ik ben een student industrieel ingenieur met een brede kennis over wiskunde en wetenschappen en wil hierbij wel graag bijles geven. Groetjes, Jorden
Bijles wetenschappen in Sint-andries (8200) - Lieselot
Lieselot
Sint-andries
Nieuw
Student toegepaste informatica (laatste Bachelor). Middelbaar diploma wiskunde (8u)/wetenschappen ASO. Ik doe graag wiskunde en wetenschappen. Ik zorg er vaak voor dat m’n studenten naar een voldoende gaan in 1 keer! Ik werk liefst van thuis uit, en anders in de omgeving van Brugge (geen auto) Indien mogelijk ontvang ik graag de leerstof digitaal op voorhand zodar ik voorbereid ben! Lieselot
Bijles wetenschappen in Damme (8340) - Jonathan
Jonathan
Damme
Nieuw
In het uitoefenen van mijn huidige job als projectleider binnen een chemisch laboratorium sta ik dikwijls in voor het opleiden en begeleiden van medewerkers, studenten en stagiairs. Daarnaast help ik vaak familie en vrienden met hun studies. Als ervaren scheikundige hou ik ervan om mensen iets bij te brengen vanuit een passie voor mijn vak, met de nodige kennis en expertise.
Bijles wetenschappen in Brugge (8000) - Arno
Arno
Brugge
Nieuw
Als leerkracht lager onderwijs heb ik alle competenties onder de knie om uw kind ondersteuning te bieden waar nodig. Voor de vakken wiskunde en wero die in het lager onderwijs gegeven worden van het 1ste t.e.m. het 6de leerjaar help ik uw kind graag verder. Geef gerust een seintje!
Bijles wetenschappen in Assebroek (8310) - Aron
Aron
Assebroek
Nieuw
Ik volg zelf de opleiding tot leerkracht secundair onderwijs. Fysica en wiskunde waren in het verleden ook mijn beste vakken en ik help graag waar nodig om problemen die er zijn te verhelpen.
Bijles wetenschappen in Sint-andries (8200) - Stijn
Stijn
Sint-andries
Nieuw
In het middelbaar heb ik wetenschappen 8uur wiskunde gestudeerd. Met mijn studie op dit moment heb ik me nog meer kunnen verdiepen in de wiskunde en de exacte wetenschappen. Ik ben zeer gedreven en zet door tot de leerstof van achter naar voor gekend is. Naast de lessen kunt u me zeker nog contacteren bij dringende vragen. (Bv. Voor taken of toetsen voor de komende dagen als dit nodig is.)
Bijles wetenschappen in Sint-andries (8200) - Lisa
Lisa
Sint-andries
Nieuw
Ondertussen geef ik al 3 jaar bijles aan mijn zusje en aan haar vriendinnen. Niet alleen aan haar vriendinnen, maar ook mijn eigen klasgenoten komen heel vaak uitleg vragen. Ik hou er dan ook van om dingen uit te leggen aan mensen. Ik heb enorm veel geduld. Ik wil alles 100 keer uit leggen zolang er respect is. Samen kunnen we alles aan.
Bijles wetenschappen in Assebroek (8310) - Mathias
Mathias
Assebroek
Nieuw
Ik ben zelf student en het lijkt me fijn om anderen te helpen die moeite hebben met de leerstof of een onderdeel ervan. Wiskunde en wetenschappen liggen mij het meest, maar ook voor andere vakken mag u mij contacteren.
Bijles wetenschappen in Assebroek (8310) - Robin
Robin
Assebroek
Nieuw
Met succes diploma bachelor in de geneeskunde en masteropleiding in biomedical sciences afgerond. Tevens ook 2 x een masterthesis geschreven en deze verdedigd. Hiernaast grondige kennis van basiswetenschappen doorheen de opleiding meegekregen.
Bijles wetenschappen in Sint-andries (8200) - Jolan
Jolan
Sint-andries
Nieuw
Ik heb enkele jaren ervaring in lesgeven aan kinderen en jongeren. Voornamelijk gaat dit over programmeren, web ontwikkeling en ICT, maar zou graag uitbreiden naar andere vakgebieden
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel priveleraars wetenschappen in Brugge

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles wetenschappen Brugge: geëvalueerd met 5.0 door 17 klanten

Populaire dienstaanvragen

opfriscursus wetenschappen Brugge, leraar wetenschappen Brugge, privéles wetenschappen Brugge,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan bijles wetenschappen in Brugge

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden