bijles fysica Temse

Hulp voor bijles fysica Temse

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars voor bijles fysica Temse

Bijles fysica in Elversele (9140) - Jana
Jana
Elversele
5/5 (2 reviews)
Ik ben een gedreven leerkracht wetenschappen en wiskunde die ernaar streeft om iedereen het beste uit zichzelf te laten halen. In de klas wordt een lat gelegd, ik probeer er alles aan te doen om jou over deze kat te krijgen! Zelf geef ik les in de tweede graad secundair onderwijs. Voor bijlessen voor leerlingen uit de eerste en tweede graad sta ik zeker klaar!
Bijles fysica in Temse (9140) - Simon
Simon
Temse
5/5 (1 reviews)
Heb jij bijles nodig? Stop met zoeken, bij mij ben je aan het juiste adres! Tijdens mijn studie als industrieel ingenieur heb ik de voorbije 3 jaar voldoende kennis verworven om jou met al jouw te helpen. Mij specialiteiten zijn alle wetenschapsvakken met een grote liefde voor wiskunde. Ik ben erg geduldig persoon, en met mij erbij is jouw examen periode zorgen vrij!
Bijles fysica in Nieuwkerken-waas (9100) - Julie
Julie
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Als student ben ik bezig in het 3de jaar bio-ingenieurswetenschappen. Voordien heb ik Latijn-wiskunde 8 uur gedaan. Ik ben bereid om de leerstof goed uit te leggen zodat je alles begrijpt.
Bijles fysica in Temse (9140) - Elias
Elias
Temse
5/5 (1 reviews)
Als laatstejaarsstudent burgerlijk ingenieur architect heb ik meer dan voldoende kennis en inzicht in de wereld van de wiskunde en fysica. Ik heb altijd een passie gehad om deze kennis en inzicht op een zo makkelijk mogelijke manier uit te leggen aan zij die het nodig hebben.
Bijles fysica in Bornem (2880) - Lander
Lander
Bornem
5/5 (1 reviews)
Ik geef al bijna twee jaar bijles, voornamelijk aan leerlingen in het middelbaar onderwijs,en aan studenten in het hoger onderwijs. Voor wetenschapsvakken ben je bij mij aan het juiste adres! Als leraar probeer ik steeds om de leerling inzicht te geven in de stof, ik geloof dat dit de beste manier is om zowel kennis over te brengen als motivatie aan te wakkeren.
Bijles fysica in Sint-niklaas (9100) - Martine
Martine
Sint-niklaas
Nieuw
u kan bij mij terecht voor algemene studiebegeleiding, aanleren van methode om te studeren, aanleren van studiehouding, faalangst aanpakken, specialisatie VSLD en NLD problematiek Ik werk vanuit gezinswetenschappelijk standpunt en betrek hierbij graag het ganse gezin begeleiding gebeurt bij mij thuis (kleine praktijk)
Bijles fysica in Nieuwkerken-waas (9100) - Lorenz
Lorenz
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Afgestudeerd aan hogere zeevaartschool te Antwerpen extra jaar wetenschappelijke vorming gevolgd. Heel veel wiskunde en fysica gekregen. Zelf ook heel veel interesse in deze materie en ik vind het super om anderen dit uit te leggen
Bijles fysica in Nieuwkerken-waas (9100) - Marvin
Marvin
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik zit momenteel in mijn eerste master chemie. Mijn grootste troef als bijlesleraar ligt in het feit dat ik heel goed weet waar de struikelblokken liggen bij het studeren van bepaalde concepten. Ik geef graag een duidelijke en visueel sterke uitleg. Ik help u graag!
Bijles fysica in Nieuwkerken-waas (9100) - Salma
Salma
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik ben zelf een studente en begrijp zeker en vast hoe moeilijk soms de drempel is naar de leerkrachten toe of je hebt het net nodig dat bepaalde zaken op een andere manier worden uitgelegd.
Bijles fysica in Temse (9140) - Laura
Laura
Temse
Nieuw
Ik ben afgestudeerd als leerkracht secundair onderwijs wiskunde - natuurwetenschappen. Heb je bijles nodig bij de leerstof wiskunde, natuurwetenschappen, fysica, chemie of biologie? Nood aan hulp bij het maken van een planning/studiebegeleiding? Aarzel dan niet om mij te contacteren!
Bijles fysica in Montegnée (4420) - Misak
Misak
Montegnée
Nieuw
Ik heb reeds ervaring in bijles geven en ik doe het enorm graag. Mijn sterke basis in bachelor burgerlijk ingenieur geeft mij mogelijkheid om problemen op meerdere manier te kunnen oplossen en uitleggen.
Bijles fysica in Nieuwkerken-waas (9100) - Arne
Arne
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik ben afgestudeerd als Industrieel ingenieur en hielp tijdens mijn studies enkele medestudenten. Ik vond dit altijd heel leuk en wil via deze weg nog mensen helpen. Heb je bijles/studiebegeleiding wiskunde, fysica/natuurwetenschappen, elektriciteit, mechanica of informatica nodig, aarzel dan niet om contact op te nemen! Van 1e graad humaniora tot hoger onderwijs.
Bijles fysica in Nieuwkerken-waas (9100) - Isabel
Isabel
Nieuwkerken-waas
Nieuw
-7 jaar ervaring als fulltime leerkracht wiskunde en wetenschappen (bio, chemie, fysica) -master in de wetenschappen en diploma leerkracht -ervaring met bijles middenjury en ingangsexamen geneeskunde
Bijles fysica in Nieuwkerken-waas (9100) - Andy
Andy
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik ben in 2007 afgestudeerd als master Biomedische Wetenschappen. De kennis in wetenschappen en wiskunde die ik heb opgedaan wil ik graag delen. Het geeft zoveel energie om kinderen te kunnen helpen, te ondersteunen, te begeleiden. Heeft jouw kind extra ondersteuning nodig? Ik wil ontzettend graag helpen!
Bijles fysica in Nieuwkerken-waas (9100) - Peter
Peter
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Wegens mijnopleiding van ingenieur heb ik een boontje voor technische vakken. Zoals wiskunde, wetenschappen, fysica, dynamica. Met behulp van oefeningen, kunnen we snel stappen vooruit zetten.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles fysica Temse: geëvalueerd met 5.0 door 6 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles chemie en fysica Temse, fysica bijles Temse, opfriscursus fysica Temse, privé leraar fysica Temse, leraar fysica gezocht Temse,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden