bijles fysica Mortsel

Hulp voor bijles fysica Mortsel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars voor bijles fysica Mortsel

Bijles fysica in Hove (2540) - Dirk
Dirk
Hove
4.79/5 (19 reviews)
Ik volgde latijn-wiskundige humaniora (ASO) en werd daarna industrieel ingenieur. Ik houd ervan kinderen vaardigheden bij te brengen (o.a. Coderdojo). Ik heb ervaring in het lager onderwijs als vrijwilliger. Ik ben erg gevoelig voor taalfouten. Ik voel een probleem bij een student snel aan en kan veel geduld opbrengen om een kind te helpen iets te begrijpen door eventueel een andere gezichtshoe
Bijles fysica in Edegem (2650) - Christoph
Christoph Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Edegem
5/5 (8 reviews)
Ik ben geen leerkracht maar kan je misschien wel helpen om de leerstof eens op een andere manier uit te leggen zodat je nieuwe inzichten krijgt in de leerstof. Vaak is het een kwestie van het juiste inzicht...de rest komt vanzelf.
Tom is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles fysica in Edegem (2650) - Tom
Tom
Edegem
4.86/5 (7 reviews)
Burgerlijk ingenieur, passie voor wetenschappen. Ik hou ervan om wetenschappen bij te brengen aan de man in de straat op een duidelijke overzichtelijke manier. Dit kan zowel op middelbaar als op universitair niveau zijn. Ik heb reeds veel ervaring ook in het geven van bijlessen.
Bijles fysica in Berchem (2600) - Pieter
Pieter
Berchem
4.86/5 (7 reviews)
Hallo, Ik ben Pieter. Momenteel een dikke 2 jaar aan het werk, maar daarvoor afgestudeerd als burgerlijk ingenieur. Tijdens mijn studie heb ik bijles wiskunde gegeven, maar andere vakken zoals fysica, chemie... zijn evengoed mogelijk.
Bavo is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles fysica in Berchem (2600) - Bavo
Bavo
Berchem
5/5 (5 reviews)
Afgestudeerd als bio-ingenieur aan UGent. Heb passie voor wetenschap en les geven. Wil graag kennis en ervaring delen en leerlingen op geduldige manier te motiveren en bij te staan!
Bijles fysica in Kontich (2550) - Marie-paule
Marie-paule
Kontich
5/5 (3 reviews)
Als Master Biochemie heb ik heel wat kennis van wiskunde en wetenschappen die ik kan delen, in bijles, maar ook helpen bij het uitwerken van projecten, het schrijven/nalezen van GIPs en andere documenten. Van lagere school, middelbaar tot zelfs universitaire studenten wil ik graag helpen.
Bijles fysica in Mortsel (2640) - Amélie
Amélie
Mortsel
5/5 (2 reviews)
Ik ben een student ASO uit het 5e middelbaar en behaal goede punten voor alle wetenschapsvakken. Indien u hulp nodig hebt met bijlessen voor deze vakken (alles onder het 5e middelbaar uiteraard), help ik graag.
Bijles fysica in Mortsel (2640) - Laurens
Laurens
Mortsel
5/5 (1 reviews)
Als masterstudent burgerlijk ingenieur heb ik heel wat ervaring met zowel wiskundige als wetenschappelijke vakken. Verder ben ik ook aangesloten bij twee bijlesbureaus, waarvoor telkens een selectieproef afgelegd moest worden. De vakken waarmee ik kan helpen omvatten wiskunde en fysica, maar blijven zeker niet beperkt tot deze selectie!
Bijles fysica in Mortsel (2640) - Matthijs
Matthijs Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mortsel
5/5 (1 reviews)
Ingenieur Bouwkunde van 32 jaar oud. Ik heb een goede kennis van wetenschappen en wiskunde via mijn studie en job. Maar belangrijker dan dit ik wil graag uw zoon/dochter helpen om een beter inzicht te krijgen in de materie op een aangepast tempo. Ik heb veel geduld en mensen omschrijven mij als een rustig persoon die helder de zaken kan uitleggen.
Bijles fysica in Antwerpen (2018) - Mohammed
Mohammed
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Door mijn ingenieursopleiding aan de Universiteit Antwerpen, is het belangrijk om Wiskunde, Fysica en tal van andere exacte wetenschappen perfect te beheersen. Ik kan me snel inleven in de moeilijkheden van de studenten en weet de problemen vanaf de wortel aan te pakken. Passie voor Wiskunde is zeker aanwezig!
Bijles fysica in Edegem (2650) - Karolien
Karolien
Edegem
5/5 (1 reviews)
Ik ben student in het 6de middelbaar ASO op OLVE. Ik doe wetenschappen wiskunde met 8 u wiskunde. Wetenschappelijke vakken en wiskunde zijn mijn specialiteit. Ik ben beschikbaar in de regio Antwerpen.
Bijles fysica in Mortsel (2640) - Maxime
Maxime
Mortsel
1.0/5 (1 reviews)
Ik studeer wetenschappen wiskunde 8 aan het olve college. Volgend jaar ga ik burgerlijk ingenieur studeren aan de KULeuven. Ik heb al eens bijles gegeven, en dit ging perfect. De resultaten waren snel verbeterd. Ik geef wiskunde en wetenschapsvakken (biologie, chemie, fysica).
Bijles fysica in Berchem (2600) - Matthias
Matthias
Berchem
Nieuw
Ik heb al regelmatig bijles gegeven, vooral universiteitsstudenten, maar ook middelbaar. Verder heb ik aan de KUL gewerkt als praktijksassistent. Ik zie me als iemand die erg gemotiveerd is om anderen iets te helpen begrijpen, daar voel ik me dan ook verantwoordelijk voor. Ik leg graag de vakinhoud goed uit, maar ik ga ook altijd in op hoe de andere de leerstof ziet, en wat de moeilijkheden zijn.
Bijles fysica in Antwerpen (2018) - Arkady
Arkady Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
Nieuw
Ik heb een diploma voor leerkracht basisschool en heb een bachelor in de bedrijfskunde van de UA. Hierna ben ik in het bijles wereldje terecht gekomen en doe dit werk al 4 jaar met veel plezier. Omdat ik als leerkracht basisonderwijs ben begonnen en me daarna ben gaan specialiseren in wiskunde op secundair niveau heb ik goed inzicht in de verschillende niveaus van wiskunde.
Bijles fysica in Borgerhout (2140) - Niels
Niels
Borgerhout
Nieuw
Als ingenieur en hobbypiloot ben ik voortdurend bezig met verschillende wetenschappen en uit ervaring weet ik dat het niet altijd even toegankelijk is. Ik probeer mijn leerlingen inzicht te verschaffen in de vaak complexe, abstracte materies door eenvoudige analogieën te maken met voorbeelden uit het dagelijkse leven, zodat de studenten meer voeling krijgen met de redeneringen achter de theorie.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles fysica Mortsel: geëvalueerd met 4.63 door 56 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles chemie en fysica Mortsel, fysica bijles Mortsel, opfriscursus fysica Mortsel, privé leraar fysica Mortsel, leraar fysica gezocht Mortsel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie bijles fysica in Mortsel

bijles Fysica - bijles voor chemie en fysica (31) - bijles voor chemie en fysica (30) - bijles voor chemie en fysica (29) - bijles voor chemie en fysica (28) - bijles voor chemie en fysica (27) - bijles voor chemie en fysica (26) - Bijles fysica - bijles voor chemie en fysica (25) - Bijles fysica - Bijles wiskunde en fysica - bijles voor chemie en fysica (24) - Bijles fysica - bijles voor chemie en fysica (23) - bijles voor chemie en fysica (22) - bijles voor chemie en fysica (21) - bijles voor chemie en fysica (20) - Bijles Fysica en Chemie universitair niveau - bijles voor chemie en fysica (19) - bijles voor chemie en fysica (18) - bijles voor chemie en fysica (17) - bijles voor chemie en fysica (16) - bijles voor chemie en fysica (15) - bijles voor chemie en fysica (14) - bijles voor chemie en fysica (13) - bijles voor chemie en fysica (12) - bijles voor chemie en fysica (11) - bijles voor chemie en fysica (10) - bijles voor chemie en fysica (9) - bijles voor chemie en fysica (8) - bijles voor chemie en fysica (7) - bijles voor chemie en fysica (6) - bijles voor chemie en fysica (5) - Bijles Strength of materials (sterkteleer) - bijles voor chemie en fysica (3) - bijles voor chemie en fysica (2) - bijles voor chemie en fysica (2) - bijles voor chemie en fysica - Bijles fysica - Bijles Fysica voor 1e jaar bachelor Revaki (kiné) - bijles wiskunde, fysica en chemie 5 moderne talen wetenschappen - Bijles fysica - Yara en ik hadden graag verder gewerkt met Dirk . - Bijles fysica - bijles fysica - Bijlessen Fysica - Bijlessen Fysica
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden