bijles frans Kortessem

Hulp voor bijles Frans Kortessem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor bijles Frans Kortessem

Bijles frans in Diepenbeek (3590) - Daniël
Daniël
Diepenbeek
5/5 (3 reviews)
Naast een master in ingenieurswetenschappen heb ik gelukkig ook een taalknobbel voor Frans en Duits en Engels (omdat ik met een Filipijnse vrouw getrouwd ben) en ik merkte tijdens mijn werkervaring dat hoe slim en creatief je ook bent, je met open mond staat als je dit naar iemand met een andere taal moet gaan overbrengen ;-) Mischien is taal wel belangrijker dan pure kennis.
Bijles frans in Diepenbeek (3590) - Katrijn
Katrijn
Diepenbeek
5/5 (2 reviews)
Zelf heb ik in het middelbaar de richting economie-talen gevolgd. Ook nu zet ik mijn passie voor talen verder als toekomstig leraar Nederlands. In het verleden heb ik reeds bijles Frans gegeven, waarvoor ik een certificaat heb ontvangen. Ik hoop leerlingen uit het middelbaar ook de leuke kant van taal te doen inzien! :)
Bijles frans in Diepenbeek (3590) - Eline
Eline
Diepenbeek
5/5 (2 reviews)
Ik ben bereid om bijles Nederlands, Frans en Engels te geven. Nederlands is mijn moedertaal en Frans heb ik ook altijd veel gesproken aangezien een deel van mijn familie Franstalig is. Ook in het spreken en schrijven van Engels heb ik heel wat ervaring: ik heb veel Engelstalige collega's en schrijf Engelstalige papers op mijn werk. Ook help ik je graag verder met leren studeren, leren plannen,...
Bijles frans in Diepenbeek (3590) - Daniel
Daniel
Diepenbeek
Nieuw
Leraar lager onderwijs in Alken. Als je iemand nodig hebt om je kennis bij te schaven voor de talen Nederlands, Frans, Portugees, Engels of Duits wil ik graag helpen. Dit kan ik tot op middelbaar niveau. Ik probeer ook motiverende werkvormen uit zodat het minder saai is! ;)
Bijles frans in Bommershoven (3840) - Osaratin
Osaratin
Bommershoven
Nieuw
mijn moedertaal is engels en nederlands dus dat moet geen enkel probleem zijn. Frans heb ik zelf geleerd en is gematigd dus zolang het geen kinderen zijn die ouder dan 15 jaar zijn zou alles wel moeten lukken.
Bijles frans in 's herenelderen (3700) - Stephanie
Stephanie
's herenelderen
Nieuw
Hallo, ik ben Stephanie, een student milieu- en preventiemanagement aan de KU Leuven. Ik heb al enkele jaren ervaring als bijlesgever en dit doe ik met veel plezier. Ik geef vooral Frans en wiskunde bijlessen maar aangezien ik thuis Engels spreek, zouden bijlessen Engels ook zeker lukken! Indien ik u kan helpen, mag u iets laten weten en dan kunnen we eens kennismaken.
Bijles frans in Diepenbeek (3590) - Veerle
Veerle
Diepenbeek
Nieuw
Heb geen ervaring maar beheers de talen goed en wil die kennis ten dienste stellen voor kinderen die het moeilijk vinden: leeftijd van de lagere school en eerste jaren humaniora
Bijles frans in Bilzen (3740) - Arthur
Arthur
Bilzen
Nieuw
Dankzij mijn latijn in het middelbaar heb ik een goede basis voor vele talen. Mijn aangeboren taalgevoel zorgt ervoor dat ik deze talen niet alleen goed beheers, maar ook kan overdragen aan anderen. Ik ben vlot in de omgang en kom pas van de schoolbanken van de universiteit, dus het student-zijn zit nog fris in het geheugen.
Bijles frans in Hasselt (3500) - Sophie
Sophie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
Nieuw
Enkele jaren geleden ben ik afgestudeerd in de toegepaste taalkunde (Frans-Nederlands), waar ik het Frans zeer goed onder de knie kreeg. Een Erasmus naar Frankrijk en wat werkervaring in Brussel later, ben ik nog steeds verzot op de Franse taal. Tijdens mijn studies gaf ik al Franse les en ik wil dit heel graag terug oppikken. Heb jij of je zoon/dochter moeite met de Franse lessen? Ik help graag!
Bijles frans in Hoeselt (3730) - Gina
Gina Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hoeselt
Nieuw
Frans is mijn tweede taal en ik heb ook meer dan 3 jaar in Frankrijk gewoond. Ik ben ook dagelijks in contact met de taal via mijn hoofdactiviteit nl een Franse delicatessenzaak
Bijles frans in Hasselt (3500) - Meryam
Meryam
Hasselt
Nieuw
Ik ben meertalig opgegroeid waaronder dus ook Frans, en sindsdien heb ik de liefde voor deze prachtige taal gevonden. Uiteraard is het heel handig om Frans te kunnen spreken zowel op school als op reis. En daar wil ik graag de leerlingen van het 4de en 5de leerjaar mee helpen. Tot binnenkort!
Bijles frans in Hasselt (3500) - Thanée
Thanée
Hasselt
Nieuw
Hallo! Ik ben Thanée. Ik ben graag bezig met talen! In het middelbaar volgde ik Latijn-moderne talen. Nederlands is mijn moedertaal, ik spreek en schrijf goed Engels en volg momenteel avondles Frans. Ik zou jou dus graag helpen met je talen. Stuur gerust een berichtje!
Bijles frans in Hasselt (3500) - Yinthe
Yinthe
Hasselt
Nieuw
Ondanks het feit dat ik wetenschappen-wiskunde studeer, zijn mijn talen zeer goed. Ik was altijd snel weg met de grammatica. Ik paste deze vaak al automatisch toe omdat ik veel taalgevoel heb. Ik heb veel geduld en kan alles als het moet 20 keer opnieuw uitleggen met eigen voorbeeldjes. Zelf heb ik altijd tips en tricks meegekregen die ik nu ook kan doorgeven aan jullie :)
Bijles frans in Diepenbeek (3590) - Mafe
Mafe
Diepenbeek
Nieuw
Hallo, ik ben Mafe. Ik zit in de master Internationale Betrekkingen. Ik heb daarvoor Toegepaste Taalkunde Frans-Italiaans gestudeerd aan de UAntwerpen. Verder spreek ik vloeiend Spaans aangezien het mijn moedertaal is. Dit betekent ook dat ik Nederlands heb moeten leren waardoor ik goed weet waar de moeilijkheden zouden kunnen liggen. Heb je moeite met talen, ik help je graag vooruit!
Bijles frans in Hasselt (3500) - Marika
Marika
Hasselt
Nieuw
Ik ben zelf leerkracht Frans in het middelbaar onderwijs. Ik merk dat er veel leerlingen nog noodzaak hebben aan een extra woordje uitleg. Ik wil hier echt mijn steentje in bijdragen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel leraars Frans in Kortessem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Frans Kortessem: geëvalueerd met 5.0 door 7 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Frans Kortessem, bijles Frans Kortessem, Frans bijles Kortessem, bijles Frans aan huis Kortessem, prijs privé leraar Frans Kortessem, Frans leren Kortessem, snel Frans leren spreken en schrijven Kortessem, bijles Frans regio Kortessem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan bijles Frans in Kortessem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden