bijles frans Kermt

Hulp voor bijles Frans Kermt

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor bijles Frans Kermt

Bijles frans in Heusden-Zolder (3550) - Margaux
Margaux
Heusden-Zolder
5/5 (5 reviews)
Ik heb een halfjaar aan de universiteit van Montpellier in Frankrijk gestudeerd waardoor ik je graag verder help met het leren van de Franse taal. Samen kunnen we een planning maken en kan ik je tips en tricks aanleren zodat het ééns zo vlot gaat voor jou.
Bijles frans in Hasselt (3500) - Marlies
Marlies
Hasselt
5/5 (3 reviews)
Met een Masterdiploma Vertalen en een pedagogisch bekwaamheidsbewijs (lerarenopleiding) op zak heb ik meer dan genoeg bagage om m'n kennis door te geven. Maar ook aan enthousiasme én ervaring ontbreekt het me niet. Tijdens mijn studiejaren gaf ik uren bijles aan medestudenten of via het Bijleshuis, iets wat ik graag deed. Bijles nodig? Ik sta voor je klaar!
Bijles frans in Hasselt (3500) - Ine
Ine
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Nu mijn opleiding Psychologie voor kinderen tot een einde komt kriebelt het om ook terug met taal bezig te zijn na mijn zes jaar Latijn Moderne Talen van het middelbaar. Ik geef met plezier en structuur graag bijles voor Frans, Nederlands en Engels. Ik werk het liefst met lagere school kinderen en zie hen graag groeien. Van nieuwe woorden leren tot grammatica begrijpen. Hopelijk tot binnenkort!
Bijles frans in Linkhout (3560) - Mariëlle
Mariëlle
Linkhout
5/5 (1 reviews)
Ik heb een diploma bachelor moderne talen, waaronder Frans, Engels en Duits. Gebruikte alle talen gedurende 15 jaren veelvuldig in mijn job. Ik heb voldoende kennis van grammitica en woordenschat en hou ervan om met taal bezig te zijn. Ik ben geduldig en kan rustig iets uitleggen.
Bijles frans in Zonhoven (3520) - Michiel
Michiel
Zonhoven
Nieuw
Ik ben een rechtenstudent aan de KUL en heb al wat ervaring met het geven van bijles aan leerlingen van zowel het lager onderwijs als het middelbaar onderwijs. Ik wil via deze weg opnieuw enkele leerlingen helpen het jaar succesvol af te ronden met goede uitleg van een student die dicht bij hun leefomgeving staat en graag mensen helpt.
Bijles frans in Zonhoven (3520) - Hilde
Hilde
Zonhoven
Nieuw
Ik geef studiemethodiek en huiswerkbegeleiding in het algemeen. Maar deze optie stond niet bij de mogelijkheden! ;) Ik vind dat nochtans een zeer mooie vaardigheid! :D
Bijles frans in Hasselt (3500) - Bettina
Bettina Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
Nieuw
Ik geef bijlessen aan kinderen en volwassenen. Ik wil ze zeker helpen met hun doel. Ik zal de leerstof goed uileggen om te laten zien dat Frans heel belangrijk is in de maatschappij.
Bijles frans in Hasselt (3500) - Sema
Sema
Hasselt
Nieuw
Ik heb in Brussel gewoond waardoor ik de taal Frans goed beheers. Mijn lager- en secundair onderwijs waren Nederlandse scholen. En lijn hogeschool was ook Nederlands.
Bijles frans in Kermt (3510) - Bob
Bob
Kermt
Nieuw
Doorheen de jaren heb ik meermaals trainingen gegeven binnen een werkomgeving waar ik dikwijls de feedback kreeg dat ik sterk ben in het eenvoudig en begrijpelijk uitleggen van materie. Verder heb ik 4 jaar met veel plezier getracht om kinderen leuke, maar ook zinvolle activiteiten te geven als (hoofd)leider bij een jeugdbeweging. Het geeft me ook energie om andere mensen te helpen groeien.
Bijles frans in Hasselt (3500) - Sophie
Sophie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
Nieuw
Enkele jaren geleden ben ik afgestudeerd in de toegepaste taalkunde (Frans-Nederlands), waar ik het Frans zeer goed onder de knie kreeg. Een Erasmus naar Frankrijk en wat werkervaring in Brussel later, ben ik nog steeds verzot op de Franse taal. Tijdens mijn studies gaf ik al Franse les en ik wil dit heel graag terug oppikken. Heb jij of je zoon/dochter moeite met de Franse lessen? Ik help graag!
Bijles frans in Hasselt (3500) - Meryam
Meryam
Hasselt
Nieuw
Ik ben meertalig opgegroeid waaronder dus ook Frans, en sindsdien heb ik de liefde voor deze prachtige taal gevonden. Uiteraard is het heel handig om Frans te kunnen spreken zowel op school als op reis. En daar wil ik graag de leerlingen van het 4de en 5de leerjaar mee helpen. Tot binnenkort!
Bijles frans in Hasselt (3500) - Thanée
Thanée
Hasselt
Nieuw
Hallo! Ik ben Thanée. Ik ben graag bezig met talen! In het middelbaar volgde ik Latijn-moderne talen. Nederlands is mijn moedertaal, ik spreek en schrijf goed Engels en volg momenteel avondles Frans. Ik zou jou dus graag helpen met je talen. Stuur gerust een berichtje!
Bijles frans in Hasselt (3500) - Yinthe
Yinthe
Hasselt
Nieuw
Ondanks het feit dat ik wetenschappen-wiskunde studeer, zijn mijn talen zeer goed. Ik was altijd snel weg met de grammatica. Ik paste deze vaak al automatisch toe omdat ik veel taalgevoel heb. Ik heb veel geduld en kan alles als het moet 20 keer opnieuw uitleggen met eigen voorbeeldjes. Zelf heb ik altijd tips en tricks meegekregen die ik nu ook kan doorgeven aan jullie :)
Bijles frans in Hasselt (3500) - Katrien
Katrien
Hasselt
Nieuw
Ik ben bekwaam om bijles te geven van 1ste tot 6de middelbaar zowel voor Frans als voor Engels. Ik heb een zeer goed contact met kinderen/leerlingen. Ik heb ook studies van orthopedagogie gedaan dus ik ben zeer bekend met leerstoornissen en andere.
Bijles frans in Hasselt (3500) - Polina
Polina
Hasselt
Nieuw
Momenteel zit ik in mijn 3de jaar studierichting Bedrijfsvertaler-tolk, dus talen zijn mijn passie. Een taal zie ik als een systeem waardoor het zeer gemakkelijk voor mij is om een nieuwe taal te leren. Doscendo discimus of door te onderwijzen leert men, dat geloof ik. Ik wil graag anderen mensen helpen met het leren van Engels, Frans, of Duits. Samen maken we de huistaken, spreekoefeningen enz.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel leraars Frans in Kermt

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Frans Kermt: geëvalueerd met 5.0 door 10 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Frans Kermt, bijles Frans Kermt, Frans bijles Kermt, bijles Frans aan huis Kermt, prijs privé leraar Frans Kermt, Frans leren Kermt, snel Frans leren spreken en schrijven Kermt, bijles Frans regio Kermt,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan bijles Frans in Kermt

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden