bijles frans Wellen

Hulp voor bijles Frans Wellen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor bijles Frans Wellen

Bijles frans in Diepenbeek (3590) - Katrijn
Katrijn
Diepenbeek
5/5 (2 reviews)
Zelf heb ik in het middelbaar de richting economie-talen gevolgd. Ook nu zet ik mijn passie voor talen verder als toekomstig leraar Nederlands. In het verleden heb ik reeds bijles Frans gegeven, waarvoor ik een certificaat heb ontvangen. Ik hoop leerlingen uit het middelbaar ook de leuke kant van taal te doen inzien! :)
Bijles frans in Brustem (3800) - Lisa
Lisa
Brustem
Nieuw
student leerkracht lager onderwijs. Geef voor zowel lager als secundair onderwijs bijlessen. Al ervaring met bijles geven. Eventueel ook online bijles mogelijk. Bijles aan huis of eventueel bij mij.
Bijles frans in Bommershoven (3840) - Osaratin
Osaratin
Bommershoven
Nieuw
mijn moedertaal is engels en nederlands dus dat moet geen enkel probleem zijn. Frans heb ik zelf geleerd en is gematigd dus zolang het geen kinderen zijn die ouder dan 15 jaar zijn zou alles wel moeten lukken.
Bijles frans in Brustem (3800) - Leslie
Leslie
Brustem
Nieuw
Ik ben zelf tweetalig ( Frans-Nederlands) Dit kan helpen bij mondelinge opdrachten ( bijv herexamen hogeschool). Of andere trucjes voor het onthouden van de toe te passen gramatica
Bijles frans in Mettekoven (3870) - Marianne
Marianne Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mettekoven
Nieuw
Ik geef nu reeds 4 jaar les bij een professioneel taalbureau, aan bedrijven. Graag wil ik nu ook meer in mijn omgeving les kunnen geven, bijvoorbeeld aan kinderen of jongeren. Fijn om de vorderingen te zien!
Bijles frans in Hasselt (3500) - Sophie
Sophie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
Nieuw
Enkele jaren geleden ben ik afgestudeerd in de toegepaste taalkunde (Frans-Nederlands), waar ik het Frans zeer goed onder de knie kreeg. Een Erasmus naar Frankrijk en wat werkervaring in Brussel later, ben ik nog steeds verzot op de Franse taal. Tijdens mijn studies gaf ik al Franse les en ik wil dit heel graag terug oppikken. Heb jij of je zoon/dochter moeite met de Franse lessen? Ik help graag!
Bijles frans in Hoeselt (3730) - Gina
Gina Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hoeselt
Nieuw
Frans is mijn tweede taal en ik heb ook meer dan 3 jaar in Frankrijk gewoond. Ik ben ook dagelijks in contact met de taal via mijn hoofdactiviteit nl een Franse delicatessenzaak
Bijles frans in Hasselt (3500) - Meryam
Meryam
Hasselt
Nieuw
Ik ben meertalig opgegroeid waaronder dus ook Frans, en sindsdien heb ik de liefde voor deze prachtige taal gevonden. Uiteraard is het heel handig om Frans te kunnen spreken zowel op school als op reis. En daar wil ik graag de leerlingen van het 4de en 5de leerjaar mee helpen. Tot binnenkort!
Bijles frans in Hasselt (3500) - Thanée
Thanée
Hasselt
Nieuw
Hallo! Ik ben Thanée. Ik ben graag bezig met talen! In het middelbaar volgde ik Latijn-moderne talen. Nederlands is mijn moedertaal, ik spreek en schrijf goed Engels en volg momenteel avondles Frans. Ik zou jou dus graag helpen met je talen. Stuur gerust een berichtje!
Bijles frans in Hasselt (3500) - Yinthe
Yinthe
Hasselt
Nieuw
Ondanks het feit dat ik wetenschappen-wiskunde studeer, zijn mijn talen zeer goed. Ik was altijd snel weg met de grammatica. Ik paste deze vaak al automatisch toe omdat ik veel taalgevoel heb. Ik heb veel geduld en kan alles als het moet 20 keer opnieuw uitleggen met eigen voorbeeldjes. Zelf heb ik altijd tips en tricks meegekregen die ik nu ook kan doorgeven aan jullie :)
Bijles frans in Hasselt (3500) - Mireille
Mireille
Hasselt
Nieuw
Ik heb meer dan 20 jaar in een Franstalige omgeving gewerkt en heb een onderwijsdiploma Frans. Ik help je graag verder met woordenschat, grammatica, begrijpend lezen, .... Contacteer mij gerust.
Bijles frans in Hasselt (3500) - Marika
Marika
Hasselt
Nieuw
Ik ben zelf leerkracht Frans in het middelbaar onderwijs. Ik merk dat er veel leerlingen nog noodzaak hebben aan een extra woordje uitleg. Ik wil hier echt mijn steentje in bijdragen.
Bijles frans in Hasselt (3500) - S
S
Hasselt
Nieuw
hdhdhdhdhdhdhdhdhdhdhdhshsdjjdjdvevdvdvfvdvdvhdghhhhvhhbhhhyudjdjdhhdhdhehehehejdjdhdhdhrhrhhdhdhdhdhhehehehdhdhhdhdhdhdhdhdhdhhdhdhdhdhhdhdhdhdhdhdhdhdh
Bijles frans in Hasselt (3500) - Brigitte
Brigitte
Hasselt
Nieuw
Ik heb een bachelor secretariaat moderne talen en heb 20 jaar les gegeven (administratie, Nederlands, Frans basis). Dat zit dus al lang in mijn bloed!
Bijles frans in Brustem (3800) - Dolma
Dolma
Brustem
Nieuw
Zelf studeer ik nog aan de middelbare school en heb ook nog les van deze talen. Mijn studierichting ( economie-moderne talen) helpt mij zeer goed om een sterke taalgebruik te beheren. Ik kan helpen met studeren, vertalen, een planning maken etc.!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel leraars Frans in Wellen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Frans Wellen: geëvalueerd met 5.0 door 2 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Frans Wellen, bijles Frans Wellen, Frans bijles Wellen, bijles Frans aan huis Wellen, prijs privé leraar Frans Wellen, Frans leren Wellen, snel Frans leren spreken en schrijven Wellen, bijles Frans regio Wellen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan bijles Frans in Wellen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden