bijles frans Lummen

Hulp voor bijles Frans Lummen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor bijles Frans Lummen

Bijles frans in Heusden-Zolder (3550) - Margaux
Margaux
Heusden-Zolder
5/5 (5 reviews)
Ik heb een halfjaar aan de universiteit van Montpellier in Frankrijk gestudeerd waardoor ik je graag verder help met het leren van de Franse taal. Samen kunnen we een planning maken en kan ik je tips en tricks aanleren zodat het ééns zo vlot gaat voor jou.
Bijles frans in Linkhout (3560) - Mariëlle
Mariëlle
Linkhout
5/5 (1 reviews)
Ik heb een diploma bachelor moderne talen, waaronder Frans, Engels en Duits. Gebruikte alle talen gedurende 15 jaren veelvuldig in mijn job. Ik heb voldoende kennis van grammitica en woordenschat en hou ervan om met taal bezig te zijn. Ik ben geduldig en kan rustig iets uitleggen.
Bijles frans in Molenstede (3294) - Julie
Julie
Molenstede
Nieuw
Ik heb mijn secundair diploma behaald in latijn-moderne talen. Ik ben begonnen in een bachelor taal en letterkunde Engels/Frans maar besloot deze niet verder is zetten omdat mijn passie bij architectuur ligt.
Bijles frans in Kermt (3510) - Bob
Bob
Kermt
Nieuw
Doorheen de jaren heb ik meermaals trainingen gegeven binnen een werkomgeving waar ik dikwijls de feedback kreeg dat ik sterk ben in het eenvoudig en begrijpelijk uitleggen van materie. Verder heb ik 4 jaar met veel plezier getracht om kinderen leuke, maar ook zinvolle activiteiten te geven als (hoofd)leider bij een jeugdbeweging. Het geeft me ook energie om andere mensen te helpen groeien.
Bijles frans in Paal (3583) - Rebecca
Rebecca
Paal
Nieuw
Nederlands is mijn Moedertaal. Ik studeerde een semester in Frankrijk en liep stage in een tweetalig bedrijf. Mijn Master verliep in het Engels (met uitzondering van mijn thesis).
Bijles frans in Paal (3583) - Chantal
Chantal
Paal
Nieuw
Ik ken deze talen zeer goed. Ik kan mij ook goed inleven bij elke situatie waar ook de taal moet geoefend worden zoals kinderen en volwassenen. Ik heb zelf kinderen gehad en professioneel weet ik dat talenkennis belangrijk is voor mensen die op zoek zijn naar werk.
Bijles frans in Diest (3290) - Amber
Amber
Diest
Nieuw
Talen waren mijn sterkste vak op school. Ik heb ook gemerkt dat ik moeilijke dingen duidelijk kan uitleggen zodat iedereen het kan snappen. Mijn Frans is niet perfect maar kan de theorie goed uitleggen. Mijn Engels daarnaast is zeer goed en kan ook deze theorie goed uitleggen. Nederlands is mijn moedertaal en kan hier ook zeker bij helpen.
Bijles frans in Paal (3583) - Ingrid
Ingrid
Paal
Nieuw
Wel ik geef al heel lang Nederlands en Frans. Tot niveau 2 de middelbaar. Ik volg al jaren Franse les omdat het mij interesseert. Wiskunde kan ik ook wel maar tot op niveau 6 de leerjaar. Ik geef al jaren zeer graag les en houd ervan als leerlingen vorderingen maken.
Bijles frans in Berbroek (3540) - Lise
Lise
Berbroek
Nieuw
Frans niveau lager onderwijs en middelbaar onderwijs beheers ik zeer goed. Engels is als een tweede moedertaal voor mij. Nederlands lukt ook voor niveau lager onderwijs en middelbaar. Ik geef reeds bijles aan een student 2de middelbaar voor Frans.
Bijles frans in Heusden-Zolder (3550) - Annelaure
Annelaure
Heusden-Zolder
Nieuw
Ik spreek vlot Nederlands, Frans, Engels en Spaans. Het is voor mij een plezier om andere mensen op een leuke manier een van deze talen bij te leren..
Bijles frans in Tessenderlo (3980) - Daniel
Daniel
Tessenderlo
Nieuw
Resultaten verzekerd. Bijlessen worden op een speelse en authentieke manier gegeven. Specifieke en gerichte lessen op de punten te verbeteren. Frans en Duits.
Bijles frans in Berbroek (3540) - Carine
Carine
Berbroek
Nieuw
Ik ben een gediplomeerde leerkracht Frans en heb al jaren ervaring. Daar ik zelf 3 volwassenen kinderen heb weet ik hoe ik moet omgaan met jeugd. In een ongedwongen en huiselijke sfeer probeer ik de Franse taal bij te brengen. Volwassenen zijn natuurlijk ook welkom!
Bijles frans in Koersel (3582) - Karen
Karen
Koersel
Nieuw
Ik ben van opleiding leerkracht secundair Nederlands-Engels met voldoende ervaring binnen het veld. Verder heb ik zelf een echte passie voor literatuur. Zowel Nederlandstalig als Engels.
Bijles frans in Berbroek (3540) - Michiel
Michiel
Berbroek
Nieuw
Ik geef al jaren bijles en doe dat met hart en ziel. Zijn jouw punten of die van je kinderen niet zo goed? Geen paniek, samen stippelen we de juiste weg uit en zetten we fantastische resultaten neer. Hopelijk tot snel.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel leraars Frans in Lummen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Frans Lummen: geëvalueerd met 5.0 door 6 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Frans Lummen, bijles Frans Lummen, Frans bijles Lummen, bijles Frans aan huis Lummen, prijs privé leraar Frans Lummen, Frans leren Lummen, snel Frans leren spreken en schrijven Lummen, bijles Frans regio Lummen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan bijles Frans in Lummen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden