bijles frans Zolder

Hulp voor bijles Frans Zolder

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor bijles Frans Zolder

Bijles frans in Heusden-Zolder (3550) - Margaux
Margaux
Heusden-Zolder
5/5 (5 reviews)
Ik heb een halfjaar aan de universiteit van Montpellier in Frankrijk gestudeerd waardoor ik je graag verder help met het leren van de Franse taal. Samen kunnen we een planning maken en kan ik je tips en tricks aanleren zodat het ééns zo vlot gaat voor jou.
Bijles frans in Koersel (3582) - Pierre
Pierre
Koersel
5/5 (1 reviews)
Ik help graag mensen. Bijles Frans geven aan kinderen of volwassenen en nadien mooie vorderingen ondervinden, geven me steeds een goed gevoel. Geef me gerust een seintje!
Bijles frans in Zonhoven (3520) - Michiel
Michiel
Zonhoven
Nieuw
Ik ben een rechtenstudent aan de KUL en heb al wat ervaring met het geven van bijles aan leerlingen van zowel het lager onderwijs als het middelbaar onderwijs. Ik wil via deze weg opnieuw enkele leerlingen helpen het jaar succesvol af te ronden met goede uitleg van een student die dicht bij hun leefomgeving staat en graag mensen helpt.
Bijles frans in Zonhoven (3520) - Nathalie
Nathalie
Zonhoven
Nieuw
Ik geef al ruim 20 jaar les Frans en Nederlands in verschillende afdelingen en jaren van het secundair onderwijs. Kinderen hebben helaas vaak problemen met deze mooie taal, en ik wil ze graag helpen.
Bijles frans in Zonhoven (3520) - Hilde
Hilde
Zonhoven
Nieuw
Ik geef studiemethodiek en huiswerkbegeleiding in het algemeen. Maar deze optie stond niet bij de mogelijkheden! ;) Ik vind dat nochtans een zeer mooie vaardigheid! :D
Bijles frans in Beverlo (3581) - Maxim
Maxim
Beverlo
Nieuw
Ik ben tweetalig opgevoed in het Frans en Nederlands wat taallessen dus makkelijker maakt. Daarnaast spreek ik ook nog wat Italiaans aangezien mijn vader ook roots heeft uit Sicilïe.
Bijles frans in Hasselt (3500) - Sema
Sema
Hasselt
Nieuw
Ik heb in Brussel gewoond waardoor ik de taal Frans goed beheers. Mijn lager- en secundair onderwijs waren Nederlandse scholen. En lijn hogeschool was ook Nederlands.
Bijles frans in Heusden-Zolder (3550) - Romita
Romita
Heusden-Zolder
Nieuw
Bijles Frans, Duits, Engels, Nederlands. Heb 17 jaar onderwijservaring. Ben goed in mijn vak: heb via bijlessen al veel leerlingen en studenten aan een diploma geholpen! Heb al veel succeservaringen!
Bijles frans in Paal (3583) - Chantal
Chantal
Paal
Nieuw
Ik ken deze talen zeer goed. Ik kan mij ook goed inleven bij elke situatie waar ook de taal moet geoefend worden zoals kinderen en volwassenen. Ik heb zelf kinderen gehad en professioneel weet ik dat talenkennis belangrijk is voor mensen die op zoek zijn naar werk.
Bijles frans in Koersel (3582) - Lien
Lien
Koersel
Nieuw
Ik heb tal van kinderen taallessen gegeven. Ik geef al enkele jaren taalkampen in de zomervakantie, zowel Frans als Engels. Ik hou van kinderen en help hen dan ook graag groeien!
Bijles frans in Kuringen (3511) - Lise
Lise
Kuringen
Nieuw
Met Nederlands als moedertaal, Engels als tweede taal (niveau C2, praktisch een tweede moedertaal wegens het vroege aanleren ervan) en Frans als derde taal (waarin ik mij in mijn laatste twee jaar middelbaar heb verdiept aan een Waalse school en internaat), ben ik een kanjer in taal bijlessen. Ik werk veel met originele media uit de doeltaal om het engagerend en interessant te houden voor iedereen
Bijles frans in Hasselt (3500) - Annick
Annick
Hasselt
Nieuw
Ik heb lerarenopleiding Frans, Geschiedenis gestudeerd. Kan zeker helpen om achterstand bij te benen en uitleg te geven op een rustige manier. Nederlands is mijn moedertaal. Kan deze taal ook overbrengen naar personen die er problemen mee hebben.
Bijles frans in Zonhoven (3520) - Massimo
Massimo
Zonhoven
Nieuw
Als onderwijzer heb ik prima zicht op deze materie. Het stelt mij in staat u of uw kind te helpen daar waar nodig. Niet twijfelen, gewoon contacteren.
Bijles frans in Zonhoven (3520) - Zoë
Zoë
Zonhoven
Nieuw
Samen gaan we op zoek naar wat jij nodig hebt. Moet je kunnen communiceren op je werk, met je schoonfamilie of bij de bakker? Dat maakt een heel verschil! Bij kinderen vind ik het belangrijk om leren vooral leuk te maken en de zelfstandigheid en het zelfvertrouwen van de kinderen te vergroten. Ik heb reeds heel wat ervaring, zowel met kinderen als volwassenen (ook met leerproblemen)
Bijles frans in Heusden-Zolder (3550) - Annelaure
Annelaure
Heusden-Zolder
Nieuw
Ik spreek vlot Nederlands, Frans, Engels en Spaans. Het is voor mij een plezier om andere mensen op een leuke manier een van deze talen bij te leren..
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel leraars Frans in Zolder

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Frans Zolder: geëvalueerd met 5.0 door 6 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Frans Zolder, bijles Frans Zolder, Frans bijles Zolder, bijles Frans aan huis Zolder, prijs privé leraar Frans Zolder, Frans leren Zolder, snel Frans leren spreken en schrijven Zolder, bijles Frans regio Zolder,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan bijles Frans in Zolder

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden