bijles frans Bevel

Hulp voor bijles Frans Bevel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor bijles Frans Bevel

Bijles frans in Koningshooikt (2500) - Johanna
Johanna
Koningshooikt
5/5 (6 reviews)
Ik heb 30 jaar ervaring als leerkracht in het secundair onderwijs. Nadien 7 jaar gewoond en gewerkt in Frankrijk. Ik ben vlot en vriendelijk in de omgang en werk graag met kinderen en jongeren.
Bijles frans in Duffel (2570) - Paul
Paul
Duffel
5/5 (3 reviews)
Met meer dan 30 jaar ervaring in bedrijven en overheidsdiensten ben ik de geknipte leraar om jouw taalleerproblemen op te lossen. Samen bepalen we volgens het SMART-principe een realistische doelstelling. Op jouw leerritme behalen we door meer inzicht in de spraakkunst, woordenschatverwerving en praktijk deze doelstelling. Door mijn flexibele aanpak worden onvoorziene leerhindernissen aangepakt.
Bijles frans in Nijlen (2560) - Anne-mieke
Anne-mieke
Nijlen
5/5 (2 reviews)
Vermits ik heel graag les geef, en ik vlot Frans spreek en Nederlands mijn moedertaal is, zou ik dit heel graag overbrengen aan hen die het er moeilijker mee hebben.
Bijles frans in Lier (2500) - Katoo
Katoo Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lier
5/5 (1 reviews)
Naast fotografe ben ik ook leraar lager onderwijs en erg gepassioneerd door taal. Heeft je kind moeite met Frans, Nederlands of Engels in de lagere school of begin middelbaar? Hier ben je aan het juiste adres!
Bijles frans in Lier (2500) - Sanne
Sanne Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lier
Nieuw
Als dubbel gediplomeerd leerkracht ben ik de juiste persoon voor uw taalbijles! Met veel geduld, een motiverende houding en met focus op een juiste studiemethode probeer ik telkens het beste uit de leerlingen of cursisten te halen zodat zij het gewenste resultaat kunnen bereiken. Door middel van herhaling, zelfontdekkend en spelenderwijs leren worden de nodige lesinhouden verankerd. Er worden ook tips gegeven naar leren en leren, planning en zelfredzaamheid toe.
Bijles frans in Broechem (2520) - Pieter
Pieter
Broechem
Nieuw
Ik geef al 6 jaar Frans-Nederlands in alle graden, zodus dit vormt voor mij geen enkel probleem. Didactisch materiaal heb ik bij de vleet, alsook heel wat online oefenmateriaal.
Bijles frans in Lier (2500) - Florine
Florine
Lier
Nieuw
Ik vind het enorm leuk om mijn moedertaal, het Frans aan anderen aan te leren! Naast mijn masterdiploma in de Franse taal- en letterkunde beschik ik ook over een lerarendiploma voor het lager onderwijs. Ik heb ook meer dan 7 jaar ervaring in het geven van bijlessen Frans, wiskunde en Nederlandse spelling en ik heb al lesgegeven in verschillende leerjaren in het lager onderwijs.
Bijles frans in Lier (2500) - Chelsa
Chelsa
Lier
Nieuw
Student in mijn laatste jaar middelbaar in Lier. Ik ben gepassioneerd door talen en help graag kinderen vorderingen maken! Ik kan ook helpen met huiswerk.
Bijles frans in Lier (2500) - Sonja
Sonja
Lier
Nieuw
Ik ben geaggregeerde secundair onderwijs en geef bijlessen Enge|s, Frans en Nederlands. Graag geef ik begeleiding op maat. Ik ben ook bereid vertaalwerk te doen.
Bijles frans in Berlaar (2590) - Amélie
Amélie
Berlaar
Nieuw
Ik ben gebeten door taal, meer bepaald door Nederlands Frans en Spaans. Ik heb mijn secundair diploma behaald voor de richting Latijn talen. Ik wil hier volgend jaar ook in voortgaan en ga dus toegepaste taalkunde Frans en Spaans studeren. Ik ben zeer veel met taal bezig en wil graag anderen hiermee helpen.
Bijles frans in Lier (2500) - Esmee
Esmee
Lier
Nieuw
Ik geef al meer dan 5 jaar les, heb op die 5 jaar tijd al minstens 50 studenten geholpen. De student krijgt een beter inzicht in de materie en dat vertaalt zich in betere punten.
Bijles frans in Koningshooikt (2500) - Roos
Roos
Koningshooikt
Nieuw
Ben ik de beste Frans en Duits leerkracht? Neen, maar ik kan gerust u voorthelpen bij “Frans en Duits voor beginners”. Nederlands en Engels spreek ik dan weer wel vloeiend.
Bijles frans in Berlaar (2590) - Laura
Laura
Berlaar
Nieuw
Aangezien ik tweetalig ben opgevoed, ben ik zeker geschikt om bijles Frans te geven. U moet dus nooit bang zijn dat ik iets verkeerd zou aanleren. Ik kan ook volledige gesprekken voeren in het Frans, want oefening baart kunst!
Bijles frans in Zandhoven (2240) - Van
Van Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Zandhoven
Nieuw
Ik ben student toegepaste psychologie en heb al ervaring met het geven van bijlessen. Heeft uw kind extra ondersteuning nodig voor Frans of Engels (t.e.m. het tweede middelbaar) of Nederlands (t.e.m. het zesde middelbaar of anderstaligen)? Ik help u graag verder!
Bijles frans in Itegem (2222) - Inge
Inge Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Itegem
Nieuw
Ik ben enorm positief, gedreven en ik kan me gemakkelijk in de leefwereld van anderen verplaatsen om hun spreekangst te overwinnen en beter te worden in de Nederlandse of de Franse taal. Ik heb allerlei niveaus lesgegeven, kinderen, beginners, expats en ceo's van internationale bedrijven.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel leraars Frans in Bevel

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Frans Bevel: geëvalueerd met 5.0 door 12 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Frans Bevel, bijles Frans Bevel, Frans bijles Bevel, bijles Frans aan huis Bevel, prijs privé leraar Frans Bevel, Frans leren Bevel, snel Frans leren spreken en schrijven Bevel, bijles Frans regio Bevel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan bijles Frans in Bevel

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden