bijles frans Berlaar

Hulp voor bijles Frans Berlaar

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor bijles Frans Berlaar

Tania is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles frans in Duffel (2570) - Tania
Tania
Duffel
5/5 (73 reviews)
Als kind kwam ik in contact met Franstalige familieleden. Vrij jong ging ik op Franse cursus om de taal nog beter onder de knie te krijgen. Afgestudeerd als vertaler Frans Spaans, gaf mij de mogelijkheid om 9 jaar lang te werken als vertaler bij een architectenbureau. Daarna heb ik gekozen voor de commerciële wereld, waar Frans ook vrij veel aan bod kwam. Verder geef ik 15 jaar bijles.
Bijles frans in Koningshooikt (2500) - Johanna
Johanna
Koningshooikt
5/5 (6 reviews)
Ik heb 30 jaar ervaring als leerkracht in het secundair onderwijs. Nadien 7 jaar gewoond en gewerkt in Frankrijk. Ik ben vlot en vriendelijk in de omgang en werk graag met kinderen en jongeren.
Bijles frans in Duffel (2570) - Paul
Paul
Duffel
5/5 (3 reviews)
Met meer dan 30 jaar ervaring in bedrijven en overheidsdiensten ben ik de geknipte leraar om jouw taalleerproblemen op te lossen. Samen bepalen we volgens het SMART-principe een realistische doelstelling. Op jouw leerritme behalen we door meer inzicht in de spraakkunst, woordenschatverwerving en praktijk deze doelstelling. Door mijn flexibele aanpak worden onvoorziene leerhindernissen aangepakt.
Bijles frans in Nijlen (2560) - Anne-mieke
Anne-mieke
Nijlen
5/5 (2 reviews)
Vermits ik heel graag les geef, en ik vlot Frans spreek en Nederlands mijn moedertaal is, zou ik dit heel graag overbrengen aan hen die het er moeilijker mee hebben.
Bijles frans in Lier (2500) - Katoo
Katoo Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lier
5/5 (1 reviews)
Naast fotografe ben ik ook leraar lager onderwijs en erg gepassioneerd door taal. Heeft je kind moeite met Frans, Nederlands of Engels in de lagere school of begin middelbaar? Hier ben je aan het juiste adres!
Bijles frans in Lier (2500) - Sanne
Sanne Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lier
Nieuw
Als dubbel gediplomeerd leerkracht ben ik de juiste persoon voor uw taalbijles! Met veel geduld, een motiverende houding en met focus op een juiste studiemethode probeer ik telkens het beste uit de leerlingen of cursisten te halen zodat zij het gewenste resultaat kunnen bereiken. Door middel van herhaling, zelfontdekkend en spelenderwijs leren worden de nodige lesinhouden verankerd. Er worden ook tips gegeven naar leren en leren, planning en zelfredzaamheid toe.
Bijles frans in Lier (2500) - Florine
Florine
Lier
Nieuw
Ik vind het enorm leuk om mijn moedertaal, het Frans aan anderen aan te leren! Naast mijn masterdiploma in de Franse taal- en letterkunde beschik ik ook over een lerarendiploma voor het lager onderwijs. Ik heb ook meer dan 7 jaar ervaring in het geven van bijlessen Frans, wiskunde en Nederlandse spelling en ik heb al lesgegeven in verschillende leerjaren in het lager onderwijs.
Bijles frans in Lier (2500) - Chelsa
Chelsa
Lier
Nieuw
Student in mijn laatste jaar middelbaar in Lier. Ik ben gepassioneerd door talen en help graag kinderen vorderingen maken! Ik kan ook helpen met huiswerk.
Bijles frans in Lier (2500) - Sonja
Sonja
Lier
Nieuw
Ik ben geaggregeerde secundair onderwijs en geef bijlessen Enge|s, Frans en Nederlands. Graag geef ik begeleiding op maat. Ik ben ook bereid vertaalwerk te doen.
Bijles frans in Berlaar (2590) - Amélie
Amélie
Berlaar
Nieuw
Ik ben gebeten door taal, meer bepaald door Nederlands Frans en Spaans. Ik heb mijn secundair diploma behaald voor de richting Latijn talen. Ik wil hier volgend jaar ook in voortgaan en ga dus toegepaste taalkunde Frans en Spaans studeren. Ik ben zeer veel met taal bezig en wil graag anderen hiermee helpen.
Bijles frans in Lier (2500) - Esmee
Esmee
Lier
Nieuw
Ik geef al meer dan 5 jaar les, heb op die 5 jaar tijd al minstens 50 studenten geholpen. De student krijgt een beter inzicht in de materie en dat vertaalt zich in betere punten.
Bijles frans in Koningshooikt (2500) - Roos
Roos
Koningshooikt
Nieuw
Ben ik de beste Frans en Duits leerkracht? Neen, maar ik kan gerust u voorthelpen bij “Frans en Duits voor beginners”. Nederlands en Engels spreek ik dan weer wel vloeiend.
Bijles frans in Beerzel (2580) - Greet
Greet
Beerzel
Nieuw
Ik haal kinderenaf,geef graag bijles aan kinderen vanaf het 1ste leerjaar tot 5,6de leerjaar lager onderwijs,kinderen met leermoeilijkheden,op een speelse manier ,hen helpen vooruit te komen,heb ervaring,kinderen afhalen aan de school,naar huis brengen en taken beginnen,eventueel eenvoudig koken. Voor een paar dagen per week,1dag mag ook
Bijles frans in Putte (2580) - Maaike
Maaike
Putte
Nieuw
Ik ben altijd al een uitblinker geweest op het vlak van Frans en vind het een heel leuke taal om te studeren of door te geven aan andere leerlingen. Ik help regelmatig mijn zusje en enkele leerlingen die het moeilijk hebben met Frans. Geef me zeker eens een seintje!
Bijles frans in Berlaar (2590) - Laura
Laura
Berlaar
Nieuw
Aangezien ik tweetalig ben opgevoed, ben ik zeker geschikt om bijles Frans te geven. U moet dus nooit bang zijn dat ik iets verkeerd zou aanleren. Ik kan ook volledige gesprekken voeren in het Frans, want oefening baart kunst!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel leraars Frans in Berlaar

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Frans Berlaar: geëvalueerd met 5.0 door 85 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Frans Berlaar, bijles Frans Berlaar, Frans bijles Berlaar, bijles Frans aan huis Berlaar, prijs privé leraar Frans Berlaar, Frans leren Berlaar, snel Frans leren spreken en schrijven Berlaar, bijles Frans regio Berlaar,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan bijles Frans in Berlaar

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden