bijles economie Willebroek

Hulp voor bijles economie Willebroek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars voor bijles economie Willebroek

Bijles economie in Mechelen (2800) - Yoeri
Yoeri
Mechelen
4.93/5 (27 reviews)
Ik heb een opleiding leerkracht lager onderwijs afgerond en volg momenteel een master onderwijskunde. Alle vakken van de lagere school en het merendeel van de vakken van het middelbaar kan ik dus geven. Bovendien ben ik erg geïnteresseerd in statistiek waar ik ook les in kan geven (inclusief de software SPSS en R studio).
Isa is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles economie in Hombeek (2811) - Isa
Isa
Hombeek
5/5 (2 reviews)
Ik geef zelf les in de eerste graad secundair onderwijs. Naast Frans, geef ik ook economie. Bij het geven van de lessen economie leg ik de focus op leren leren. Hoe de essentie uit het geheel halen, hoe theorie kunnen toepassen, ... Mijn partner is leerkracht wiskunde in de eerste graad. Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring met het werken met kinderen die leer -en gedragsstoornissen hebben.
Bijles economie in Willebroek (2830) - Gert
Gert
Willebroek
5/5 (1 reviews)
Ik heb een Master diploma in Toegepaste Economische Wetenschappen. Studenten die graag een extra woordje uitleg wensen in Economie of Engels kan ik helpen. Ik werk al jaren in een internationale omgeving.
Bijles economie in Mechelen (2800) - Tijs
Tijs Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Ik gaf reeds bijles aan zo'n 15-tal Studenten, voornamelijk rond vakken zoals economie, wiskunde, Engels, recht en informatica. Dit van 14 tot 23 jaar. Afgestudeerd aan KU Leuven in algemene economie met hoge onderscheiding. Focus op enthousiasmerend leren, met voldoende interactie langs beide kanten.
Bijles economie in Mechelen (2800) - Bart
Bart
Mechelen
Nieuw
Afgestudeerd student Manama rechten..........................................................................................;;;................;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;..;..;.;.
Bijles economie in Sint-katelijne-waver (2860) - Johan
Johan
Sint-katelijne-waver
Nieuw
Werknemer, afgestudeerd op Karel de Grote hogeschool in Antwerpen 7 jaar geleden. Ik loop momenteel zelf stage om titel van erkend boekhouder te krijgen. Via bijles zou ik pas afgestudeerden Vooruit willen helpen. Ik heb een erg goede kennis van Excel en tabellen. Dit zou kunnen helpen bij huiswerk.
Bijles economie in Mechelen (2800) - Mathias
Mathias
Mechelen
Nieuw
Afgestudeerd in handelsingenieur met grote onderscheiding in 2017. Heb een passie voor wiskunde en economie en werk dan ook in de verzekeringssector. Gaf in het middelbaar reeds bijles aan jongere leerlingen. Deel mijn kennis graag en geef dan ook regelmatig workshops aan universiteitsstudenten in verschillende topics. Ga graag met kinderen om.
Bijles economie in Mechelen (2800) - Abdell
Abdell
Mechelen
Nieuw
Ik ben bereid bijlessen te geven voor alle vakken. Zelf ben ik afgestudeerd in een richting met veel economie en talen. Bijlessen zijn dan ook geschikt voor alle leeftijdscategorieën.
Bijles economie in Kapelle-op-den-bos (1880) - Tom
Tom
Kapelle-op-den-bos
Nieuw
Doorheen mijn studies hielp ik regelmatig vrienden met hun studies. Mijn sterk punt is het uitleggen van complexe leerstof door het vereenvoudigd voor te stellen a.d.h.v. alledaagse voorbeelden en dit op een rustige manier. Ik kan economische/analytische zaken zeer goed in woorden uitleggen (4 talen). Dit is vaak de ontbrekende schakel tussen moeilijke leerstof enerzijds en de student anderzijds.
Bijles economie in Mechelen (2800) - Adana
Adana
Mechelen
Nieuw
Ik heb een bachelorsdiploma in Bedrijfsmanagement - Marketing. Met meer dan twee jaar ervaring in de marketingfield ben ik bereid om mijn opgedane kennis te delen met jou.
Bijles economie in Kapelle-op-den-bos (1880) - Louise
Louise
Kapelle-op-den-bos
Nieuw
Student, 20, 3BA burgerlijk ingenieur architect. Door deze studie heb ik een grote algemene kennis van fysica, wiskunde en chemie. Ik help al jaren familie en vrienden met hun lessen en ik weet dat het missen van lessen niet voor elk kind evident is. Daarom zou ik graag deze kinderen helpen om in deze komende weken toch zoveel mogelijk te leren. Hopelijk tot gauw!
Bijles economie in Puurs (2870) - Lara
Lara
Puurs
Nieuw
Hallo, mijn naam is Lara. Ik ben 17 jaar en Ik ben een zeer gemotiveerde leerling van het STK in Kapelle-op-den-Bos. Ik zit in mijn vijfde jaar ASO in de richting economie wiskunde. Ik zou met alle plezier u willen helpen. Het is soms niet altijd makkelijk om leerstof te begrijpen. Daarom kan extra uitleg wel van pas komen. Ik hoop dat ik u daarmee zou kunnen helpen.
Bijles economie in Bornem (2880) - Oskar
Oskar
Bornem
Nieuw
Ik heb net mijn bachelor handelsingenieur afgerond. Dus alles omtrent wiskunde, economie en statistiek zit nog fris in het geheugen. Voor deze vakken behaalde ik ook altijd goede punten. Als ik mensen verder kan helpen met deze vakken zou dit mij veel plezier doen!
Bijles economie in Mechelen (2800) - Lode
Lode
Mechelen
Nieuw
Bijles economie in Londerzeel (1840) - Lyana
Lyana
Londerzeel
Nieuw
Ik start binnenkort een lerarenopleiding economie en wiskunde (2de en 3de graad). Ik zou hiernaast heel graag studenten bijles geven zodat ze, met een beetje hulp, kunnen slagen in een opleiding die ze graag volgen. Zoek je iemand die op een eenvoudige en rustige manier topics kan uitleggen? Geef me dan gerust een seintje, ik help graag!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles economie Willebroek: geëvalueerd met 4.98 door 31 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles bedrijfseconomie Willebroek, bijles economie gezocht Willebroek, economie bijles Willebroek, opfriscursus economie Willebroek, privé leraar economie Willebroek, leraar economie gezocht Willebroek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden