bijles economie Nijlen

Hulp voor bijles economie Nijlen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars voor bijles economie Nijlen

Bijles economie in Berlaar (2590) - Margot
Margot
Berlaar
5/5 (15 reviews)
Ik ben recent afgestudeerd als handelswetenschapper en als leerkracht. Hierdoor heb ik een brede waaier van kennis waarmee ik graag aan de slag ga. Op regelmatige basis heb ik al studiebegeleiding en bijles gegeven. Indien uw kind bijles nodig heeft voor wiskunde, economie of statistiek, in het secundair of hoger onderwijs, bent u bij mij aan het juiste adres. Geef gerust een seintje.
Bijles economie in Putte (2580) - Karen
Karen
Putte
4.86/5 (7 reviews)
Hallo, ik ben Karen een leerkracht wiskunde uit Beerzel. Ik geef wiskunde en economie aan de 2de en 3de graad ASO in het Atheneum van Berchem. Ik ben afgestudeerd als licentiate Toegepaste Economische Wetenschappen en ben sinds ik dit diploma op zak heb werkzaam in het onderwijs. Ik geef nog steeds enorm graag les en doe niets liever dan de leerstof wiskunde met handen en tanden uitleggen.
Bijles economie in Lier (2500) - Michael
Michael
Lier
5/5 (3 reviews)
Ik ben master in toegepaste economische wetenschappen, met extra certificaten in data analytics en data science. Ik wil geef bijles in wiskunde, economie, statistiek, marketing of basis programmeren (html/javascript/python) aan studenten middelbaar of hoger onderwijs. In de nabijheid van Lier.
Bijles economie in Vremde (2531) - Michiel
Michiel
Vremde
5/5 (2 reviews)
Momenteel zit ik in mijn 2e master handelsingenieur na wetenschappen-wisunde 8u te hebben gedaan in het secundair onderwijs. Met wiskunde, fysica en economie zal ik dus zeker kunnen helpen. Ik heb reeds ervaring als bijlesgever bij het Bijleshuis waar ik nog steeds actief ben.
Bijles economie in Nijlen (2560) - Jason
Jason
Nijlen
5/5 (2 reviews)
In het middelbaar ben ik afgestudeerd in de richting Economie-talen. In het hoger onderwijs en aan de universiteit heb ik opnieuw een zeer ruime cursus 'algemene economie' mogen verslinden 😉 . Mijn voorkeur gaat naar kinderen uit het middelbaar.
Bijles economie in Berlaar (2590) - Liesbeth
Liesbeth
Berlaar
Nieuw
Ik ben een enthousiaste jonge leerkracht in het secundair onderwijs. Ben je op zoek naar een gemotiveerde coach voor de economische vakken en informatica? Dan ben ik de geschikte persoon. Leerlingen uit alle leerjaren zijn welkom, zowel secundair onderwijs als lager onderwijs. Mogelijke vakken: handelseconomie, bedrijfseconomie, bedrijfsbeheer, boekhouden, recht, informatica, kantoor,…
Bijles economie in Lier (2500) - Sonja
Sonja
Lier
Nieuw
Als geaggregeerde economische wetenschappen geef ik bijles boekhouden, economie, verkoop, kantoortechnieken. Ook geef ik andere schoolsebegeleiding op maat.
Bijles economie in Grobbendonk (2280) - Tinne
Tinne
Grobbendonk
Nieuw
Naast mijn 25 jaar ervaring als lesgever ben ik ook jaren leerlingenbegeleider geweest. Studiecoaching en leerlingen motiveren hoort dus ook bij mijn vak.
Bijles economie in Grobbendonk (2280) - Geerts
Geerts
Grobbendonk
Nieuw
Zelf heb ik een enorme basis wiskunde gehad in het middelbaar waar ik Economie-Wiskunde studeerde. Afgelopen twee jaar heb ik in mijn studie Handelsingenieur ook nog een groot pakket wiskunde gekregen dus wiskunde zit fris in mijn hoofd. Het is nog niet lang geleden dat ik van de middelbare schoolbanken kom waardoor ik nog goed weet hoe de leerstof toen is aangepakt.
Bijles economie in Lier (2500) - Niels
Niels Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lier
Nieuw
In mijn huidige job geef ik al regelmatig training aan onze gebruikers, wat wel goed werkt. Daarnaast heb ik een goede kennis van economie en wiskunde door mijn vroegere opleidingen.
Bijles economie in Hallaar (2220) - Marlies
Marlies
Hallaar
Nieuw
Als jonge en gedreven leerkracht Frans en economie kijk ik er naar uit om jongeren bij te staan in hun leerproces. Zelf geef ik les in de eerste graad van het secundair onderwijs waar ik ook iedere week de remediëringslessen geef.
Bijles economie in Herenthout (2270) - Sebastiaan
Sebastiaan
Herenthout
Nieuw
In het verleden heb ik al vaak bijles gegeven aan kinderen van de lagere school, dit in verschillende onderwerpen (vnl. Wiskunde en Nederlands). Ik doe dit met veel plezier.
Bijles economie in Herenthout (2270) - Tim
Tim
Herenthout
Nieuw
Industriëel ingenieur / Master wetenschappen Electronica & ICT. Voldoende ervaring en inzicht in pedagogie om bijles te geven of specifieke onderwerpen te verduidelijken in de wetenschappelijke richting. Wiskunde, Fysica, ... 5e leerjaar tot 6e jaar middelbaar.
Bijles economie in Herenthout (2270) - Dijona
Dijona
Herenthout
Nieuw
Ik ben afgestudeerd in ASO economie-talen, wat een goede basis is om deze lessen te geven aan kinderen/jongeren. Telkens wanneer iemand van mijn klas iets niet begreep, kwamen ze naar mij toe en beschouwden ze me als hun '2e leerkracht'. Ze vonden dat ik de leerstof heel duidelijk uitlegde, wat mij leidde tot de gedachte om jongere mensen bijles te geven.
Bijles economie in Hallaar (2220) - Isabeau
Isabeau
Hallaar
Nieuw
Ik heb 4 jaar lang Economie-Wiskunde (8uur) gedaan. Ik ben vrij goed in economie en zie het zeker zitten om jongeren hiermee te helpen! Ik zou graag op voorhand alles doornemen om optimaal mee te zijn!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel priveleraars economie in Nijlen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles economie Nijlen: geëvalueerd met 4.97 door 29 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles bedrijfseconomie Nijlen, bijles economie gezocht Nijlen, economie bijles Nijlen, opfriscursus economie Nijlen, privé leraar economie Nijlen, leraar economie gezocht Nijlen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën gelijkaardig aan bijles economie in Nijlen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden