bijles economie Nijlen

Hulp voor bijles economie Nijlen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars voor bijles economie Nijlen

Bijles economie in Berlaar (2590) - Margot
Margot
Berlaar
5/5 (15 reviews)
Ik ben recent afgestudeerd als handelswetenschapper en als leerkracht. Hierdoor heb ik een brede waaier van kennis waarmee ik graag aan de slag ga. Op regelmatige basis heb ik al studiebegeleiding en bijles gegeven. Indien uw kind bijles nodig heeft voor wiskunde, economie of statistiek, in het secundair of hoger onderwijs, bent u bij mij aan het juiste adres. Geef gerust een seintje.
Bijles economie in Putte (2580) - Karen
Karen
Putte
4.83/5 (6 reviews)
Hallo, ik ben Karen een leerkracht wiskunde uit Beerzel. Ik geef wiskunde en economie aan de 2de en 3de graad ASO in het Atheneum van Berchem. Ik ben afgestudeerd als licentiate Toegepaste Economische Wetenschappen en ben sinds ik dit diploma op zak heb werkzaam in het onderwijs. Ik geef nog steeds enorm graag les en doe niets liever dan de leerstof wiskunde met handen en tanden uitleggen.
Bijles economie in Lier (2500) - Michael
Michael
Lier
5/5 (3 reviews)
Ik ben master in toegepaste economische wetenschappen, met extra certificaten in data analytics en data science. Ik wil geef bijles in wiskunde, economie, statistiek, marketing of basis programmeren (html/javascript/python) aan studenten middelbaar of hoger onderwijs. In de nabijheid van Lier.
Bijles economie in Duffel (2570) - Alexander
Alexander
Duffel
5/5 (3 reviews)
Ik heb TEW gestudeerd aan de universiteit KU Leuven. Mijn ervaring als bijlesgever leert mij dat leerlingen vaak te snel denken dat ze de leerstof beheersen. Ik werk hoofdstuk per hoofdstuk af en focus op het feit dat studenten werkelijk begrijpen waarom bepaalde formules gebruikt worden. Ik voorzie ook zelfgemaakte toetsen ter voorbereiding op overhoringen en examens.
Bijles economie in Vremde (2531) - Michiel
Michiel
Vremde
5/5 (2 reviews)
Momenteel zit ik in mijn 2e master handelsingenieur na wetenschappen-wisunde 8u te hebben gedaan in het secundair onderwijs. Met wiskunde, fysica en economie zal ik dus zeker kunnen helpen. Ik heb reeds ervaring als bijlesgever bij het Bijleshuis waar ik nog steeds actief ben.
Bijles economie in Nijlen (2560) - Jason
Jason
Nijlen
5/5 (2 reviews)
In het middelbaar ben ik afgestudeerd in de richting Economie-talen. In het hoger onderwijs en aan de universiteit heb ik opnieuw een zeer ruime cursus 'algemene economie' mogen verslinden 😉 . Mijn voorkeur gaat naar kinderen uit het middelbaar.
Bijles economie in Herentals (2200) - Kevin
Kevin
Herentals
Nieuw
Ik kan u bijstaan bij alle afministratieve taken/hulp/advies/lessen. Voorbeelden: - hulp bij fiscale aangifte - hulp bij BTW aangifte - voorbereiding personenbelasting - hulp via software boekhoudprogramma - ...
Bijles economie in Berlaar (2590) - Liesbeth
Liesbeth
Berlaar
Nieuw
Ik ben een enthousiaste jonge leerkracht in het secundair onderwijs. Ben je op zoek naar een gemotiveerde coach voor de economische vakken en informatica? Dan ben ik de geschikte persoon. Leerlingen uit alle leerjaren zijn welkom, zowel secundair onderwijs als lager onderwijs. Mogelijke vakken: handelseconomie, bedrijfseconomie, bedrijfsbeheer, boekhouden, recht, informatica, kantoor,…
Bijles economie in Lier (2500) - Sonja
Sonja
Lier
Nieuw
Als geaggregeerde economische wetenschappen geef ik bijles boekhouden, economie, verkoop, kantoortechnieken. Ook geef ik andere schoolsebegeleiding op maat.
Bijles economie in Grobbendonk (2280) - Tinne
Tinne
Grobbendonk
Nieuw
Naast mijn 25 jaar ervaring als lesgever ben ik ook jaren leerlingenbegeleider geweest. Studiecoaching en leerlingen motiveren hoort dus ook bij mijn vak.
Bijles economie in Grobbendonk (2280) - Geerts
Geerts
Grobbendonk
Nieuw
Zelf heb ik een enorme basis wiskunde gehad in het middelbaar waar ik Economie-Wiskunde studeerde. Afgelopen twee jaar heb ik in mijn studie Handelsingenieur ook nog een groot pakket wiskunde gekregen dus wiskunde zit fris in mijn hoofd. Het is nog niet lang geleden dat ik van de middelbare schoolbanken kom waardoor ik nog goed weet hoe de leerstof toen is aangepakt.
Bijles economie in Herentals (2200) - Reno
Reno
Herentals
Nieuw
Indien u kind extra begeleiding nodig heeft omtrent geschiedenis en/of cultuurwetenschappen kan ik u hier in helpen. Ik geef zowel bijles in het secundair als in het hoger. Geschiedenisvakken aan de universiteit of hogeschool kunnen zo op een overzichtelijkere manier behandelt worden zodat u kan slagen.
Bijles economie in Boechout (2530) - Glenn
Glenn
Boechout
Nieuw
Ik ben nog maar een jaar van de schoolbanken. Heb dus de theorie min of meer fris in mijn hoofd, maar de grootste troef is dat ik het kan aftasten met de praktijk. Daarnaast ben ik heel geduldig wat ook wel belangrijk is om bijles te geven ongeacht het vak.
Bijles economie in Lier (2500) - Niels
Niels Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lier
Nieuw
In mijn huidige job geef ik al regelmatig training aan onze gebruikers, wat wel goed werkt. Daarnaast heb ik een goede kennis van economie en wiskunde door mijn vroegere opleidingen.
Bijles economie in Itegem (2222) - Emma
Emma
Itegem
Nieuw
Hallo, graag zou ik mijn diensten aanbieden voor het geven van bijles van de vakken wiskunde, economie, en rechten. Zelf zit ik in mijn master economie, recht en bedrijfskunde. Aangezien deze vakken een passie zijn voor mezelf, help ik graag jouw kind hiermee verder. Geef me gerust een seintje!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles economie Nijlen: geëvalueerd met 4.97 door 31 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles bedrijfseconomie Nijlen, bijles economie gezocht Nijlen, economie bijles Nijlen, opfriscursus economie Nijlen, privé leraar economie Nijlen, leraar economie gezocht Nijlen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden