vertaler spaans Destelbergen

Ontdek talentvolle vertalers Spaans in Destelbergen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie vertalers Spaans in de buurt van Destelbergen

Vertaler spaans in Gent (9000) - Christiaan
Christiaan
Gent
5/5 (3 reviews)
Vertalingen Engels, Duits, Frans, Spaans, Nederlands met 50+ jaren praktische ervaring. Vertaling van websites, documenten, boeken, C.V.s etc. Specialiteiten: gerechtelijk, wetenschappelijk, toerisme, administratief. Er is altijd parkeerruimte in de straat. Flexi. Welkom!
Vertaler spaans in Sint-amandsberg (9040) - Julie
Julie
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Ik behaalde een masterdiploma Meertalige Communicatie: Nederlands, Frans, Spaans en heb ervaring in het schrijven en vertalen van teksten in het Spaans.
Vertaler spaans in Gent (9000) - Brenda
Brenda Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
Nieuw
De Spaanse taal is mijn grote passie. Ik leerde Spaans door in Ecuador en Chili te wonen en heb hierdoor veel natuurlijke voeling met de taal. Hiernaast volgde ik ook lessen in Ecuador en België.
Vertaler spaans in Bottelare (9820) - Marie-thérèse
Marie-thérèse
Bottelare
Nieuw
Mijn studiegraad is “gegradueerde in moderne talen” voor de vijf talen reeds aangestipt. Proefschrift in het Duits gedaan. Ik spreek, schrijf en begrijp : Nederlands (moedertaal), Frans, Engels, Duits en Spaans
Vertaler spaans in Brussel (1000) - Edna
Edna
Brussel
Nieuw
Ik heb 8 jaar ervaring in Engels en Spaanse lessen geven in internationale scholen waarin ik veel teksten heb vertaald om in mijn lessen gebruiken. Spaans is mijn moedertaal, ik spreek vloeiend Engels, en heb een ruime basiskennis van het Nederlands.
Vertaler spaans in Gentbrugge (9050) - Ali
Ali
Gentbrugge
Nieuw
Spaans en arabisch zijn mijn moedertallen. Ik heb 1 jaar in Los Angeles gewoont en was al sinds altijd goed in talen. Als je een complete vertaler nodig hebt dan kan je bij mij terecht!!
Vertaler spaans in Gent (9000) - Amber
Amber
Gent
Nieuw
Ik heb een bachelor in Bedrijfsvertaler-tolk en heb al enkele ervaringen met vertalen door onder meer de stage die ik bij deze opleiding heb afgelegd. Door mijn niveau van Spaans, kan ik een goede vertaling leveren zowel van het Spaans naar Nederlands als omgekeerd. Ook Frans beheer ik voldoende om van het Frans naar het Nederlands te vertalen.
Vertaler spaans in Gent (9000) - Lyah
Lyah
Gent
Nieuw
Nederlands is mijn moedertaal en mijn Engels zit bijna op hetzelfde niveau. Tijdens mijn opleiding tot vertaler ben ik in contact gekomen met heel wat verschillende onderwerpen. Ik ben heel zelfzeker in mijn kunnen als vertaler Engels-Nederlands en omgekeerd, maar ook Spaans-Nederlands doe ik met veel plezier.
Vertaler spaans in Gent (9000) - Luna
Luna
Gent
Nieuw
Gemakkelijke teksten kan ik perfect vertalen, ik spreek Nederlands thuis dus ik kan dit vloeiend spreken en schrijven. Engels kan ik ook zeer goed schrijven zelf beter als spreken. Spaans kan ik ook goed genoeg schrijven (ik volg al 6 jaar les hiervoor ). Makkelijke teksten kan ik ook vertalen naar het Frans of omgekeerd.
Vertaler spaans in Wondelgem (9032) - Lynn
Lynn
Wondelgem
Nieuw
Tijdens mijn opleiding werd veel tijd gespendeerd aan copywriting en vertalingen. Wilt u uw opstel laten vertalen of nalezen in het Duits, Spaans, Nederlands of Engels, dan help ik u daar graag bij. Door mijn ervaring ken ik de valkuilen van nieuwe talen te leren, dus teksten nalezen of corrigeren van werken geschreven door anderstaligen komen zeker en vast ook in aanmerking.
Vertaler spaans in Gent (9000) - Rose
Rose Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
Nieuw
Ik werk momenteel als leerkracht Engels en Spaans in het secundair onderwijs en heb ook veel ervaring in copywriting. Ik zorg ervoor dat je tekst exact uitdrukt wat jij wilt overbrengen aan je publiek.
Vertaler spaans in Gent (9000) - Tetraductio
Tetraductio
Gent
Nieuw
Al van kinds af aan zijn wij gegrepen door taal. Onze interesse is alleen nog maar gegroeid. Als vertaler willen wij graag de brug vormen tussen talen, culturen, maar vooral tussen mensen. We stemmen ons werk dan ook altijd af op hun wensen en we zijn niet bang om de handen uit de mouwen te steken.
Vertaler spaans in Gent (9000) - García megido
García megido
Gent
Nieuw
Spaanse is mijn moedertaal en Spaans les geef ik sinds 2007. Ik bied ook mijn diensten als vertaler, van Nederlands naar Spaans, Engels naar Spaans of Spaans naar Engels. Ook vertalen van Frans naar Spaans doe ik graar.
Vertaler spaans in Gent (9000) - Mieke
Mieke
Gent
Nieuw
Ik ben vertaler Frans-Spaans van opleiding maar ook mijn Engels en Duits zijn van een hoog niveau. Ik ben ook bijzonder trots op mijn uitgebreide kennis van het Nederlands. Ik schrijf met plezier een vlotte tekst en vind de woorden waar anderen moeilijk op kunnen komen.
Vertaler spaans in Sint-amandsberg (9040) - Sabah
Sabah
Sint-amandsberg
Nieuw
Spaans, Nederlands en Frans zijn mijn moedertalen. Verder heb ik een heel goede kennis van Engels. Vertalen kan ik heel goed ongeacht de taal. U kunt dus altijd terecht bij mij.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Vertaler Spaans Destelbergen: geëvalueerd met 5.0 door 4 klanten

Populaire dienstaanvragen

betrouwbare vertaler Spaans Destelbergen, prijs vertaling Spaans Destelbergen, vertaler Spaans Nederlands Destelbergen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden