thuishulp Velm

Ontdek talentvolle thuishulp in Velm

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie thuishulpen in de buurt van Velm

Thuishulp in Brustem (3800) - Gunther
Gunther
Brustem
5/5 (20 reviews)
Ik wil graag mensen helpen om hun leven zo zelfstandig mogelijk te organiseren. Ik sta je graag bij met jouw huishoudelijke taken, boodschappen doen, hulp bij financiële en administratieve zaken, afval sorteren en eventueel wegbrengen naar containerpark,.... Zoals je ziet eerder de praktische kant van de persoonlijke assistentie ipv de verzorgende. Ik ben sociaalvoelend, eerlijk en discreet.
Thuishulp in Bost (3300) - Nathalie
Nathalie
Bost
5/5 (20 reviews)
Ga heel graag met mensen om ,door mijn job ben ik altijd met mensen bezig .Heb een eigen auto .Ben zeer begripvol .Dus zie het zitten om mensen ergens
Thuishulp in Landen (3400) - Ilse
Ilse
Landen
5/5 (2 reviews)
Ervaring in PVB/PAB, assistentie kinderen, ouderen en mensen met beperking. Al verscheidene keren ervaring met het bieden van hulp.
Thuishulp in Zoutleeuw (3440) - Martine
Martine
Zoutleeuw
5/5 (1 reviews)
Hallo, Ik ben 54 jaar en kook graag. Heb je geen tijd om te koken, geen probleem ik maak enkele gerechten voor je klaar die je kan invriezen en ontdooien als het je past en je kan lekker en gezond eten.... groetjes, Martine
Thuishulp in Runkelen (3803) - Mieke
Mieke
Runkelen
Nieuw
Ik werk als verpleegkundige in een woonzorgcentrum. Ik heb de opleiding verpleegkunde, ouderenzorg en referentiepersoon dementie gevolgd. Ik wil je graag ondersteunen, zodat je zo lang mogelijk gelukkig kan zijn in je thuisomgeving. Ik ben woonachtig te Sint-Truiden.
Thuishulp in Jeuk (3890) - Kelly
Kelly
Jeuk
Nieuw
Hallo ik ben Kelly en samen met mijn trouwe instrumenten tas verzorg k graag uw voeten , ik werk voornamelijk paramedisch , maar kan ook de basis esthetica aan huis doen. Geen nail-art.simpel een lakje kan wel.
Thuishulp in Zoutleeuw (3440) - Ann
Ann
Zoutleeuw
Nieuw
Door mijn beroep als verpleegster heb ik al heel wat ervaring in de zorgsector , mensen helpen en zorg dragen voor, luisteren , begeleiden en geduldig zijn
Thuishulp in Landen (3400) - Maaike
Maaike
Landen
Nieuw
Hallo, ik ben sinds 2010 afgestudeerd als maatschappelijk werker en heb een hart voor mensen. Ik ben iemand die zeer positief in het leven staat en ben daarnaast zeer luistervaardig, zorgzaam en empathisch.
Thuishulp in Kleine-brogel (3990) - Kim
Kim
Kleine-brogel
Nieuw
Van opleiding ben ik opvoedster en zorgkundige. Ik werk al jaren met mensen die zorg nodig hebben. Zorg op maat is belangrijk op alle vlakken: psychisch, fysiek en sociaal!! Respect voor privacy en de persoon zelf vind ik zeer belangrijk!
Thuishulp in Gingelom (3890) - Lisa
Lisa
Gingelom
Nieuw
Zelf heb ik hier veel ervaring in. Ik ben namelijk een persoonlijke assistente van een jongetje met een beperking en dit doe ik heel graag. Ik zou dit zeker nig willen doen.
Thuishulp in Velm (3806) - Nicolas
Nicolas
Velm
Nieuw
Mijn grote passie is het verder helpen van mensen. Dit is ook de drijfveer achter de keuze van mijn studie (master kinesitherapie). Ik heb reeds enkele ziekenhuisstages achter de rug. Verder ben ik ook actief binnen het Centrum voor Aangepast Sporten, zo heb ik ook ervaring in de omgang met mensen met een beperking. Ik ben van nature empatisch en caring. Ik help u graag verder!
Thuishulp in Brustem (3800) - Elina
Elina
Brustem
Nieuw
Ik ben ook bereid om mee te helpen voor de brief wisseling. Brieven voor lezen en uitleg geven. Als er iets uitgetypt moet worden ben ik bereid dit te doen.
Thuishulp in Brustem (3800) - Carine
Carine
Brustem
Nieuw
Ouderen gezeldschap houden hier gaat het ook weer om sociale contacten Voor de eenzame er zijn Van nature ben ik een heel sociaal iemand waar een helpende hand nodig is
Thuishulp in Landen (3400) - Carolien
Carolien
Landen
Nieuw
Ik help en zorg graag voor andere mensen. Oudere mensen gezelschap houden doe ik met plezier omdat ik graag naar de verhalen van vroeger luister. Ik ben in het bezit van een rijbewijs.
Thuishulp in Eliksem (3400) - Angelique
Angelique
Eliksem
Nieuw
Enige ervaring heb ik (nog) niet. Deze zou dan ook een uitdaging zijn. Wel heb ik mijn diploma als medisch secretaresse behaald. Maar dit wil niet zeggen dat andere sectors me bang maken.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel thuishulpen in Velm

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer snel konkrete voorstellen op onze aanvraag, zeer geschikte kandidaat dienstverleners. ”
Laura
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Hugo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Thuishulp Velm: geëvalueerd met 5.0 door 42 klanten

Populaire dienstaanvragen

thuisverpleging Velm, thuiszorg gezocht Velm, ouderenzorg Velm, hulp voor ouderen thuis Velm,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden