thuishulp Borgloon

Ontdek talentvolle thuishulp in Borgloon

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie thuishulpen in de buurt van Borgloon

Thuishulp in Brustem (3800) - Gunther
Gunther
Brustem
5/5 (20 reviews)
Ik wil graag mensen helpen om hun leven zo zelfstandig mogelijk te organiseren. Ik sta je graag bij met jouw huishoudelijke taken, boodschappen doen, hulp bij financiële en administratieve zaken, afval sorteren en eventueel wegbrengen naar containerpark,.... Zoals je ziet eerder de praktische kant van de persoonlijke assistentie ipv de verzorgende. Ik ben sociaalvoelend, eerlijk en discreet.
Thuishulp in Diepenbeek (3590) - Kerstin
Kerstin Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Diepenbeek
5/5 (2 reviews)
Ik heb enkele interimopdrachten gedaan als persoonlijk assistente en dat is mij toen heel goed bevallen. Dat ging van samen boodschappen doen, koken, tot de hond uitlaten, een terrasje gaan doen, gesprekjes hebben, administratie uitvoeren... Belangrijk voor mezelf is dat de persoon een positieve mindset heeft en geen klagersmentaliteit heeft.
Thuishulp in Heers (3870) - Jeroen
Jeroen
Heers
Nieuw
Hallo, ik ben Jeroen! Ik woon in Heers, Limburg. Ik studeer momenteel verzorging. Ik ben sociaal, creatief, open-minded, perfectionist en ik hou van gezelligheid. Ik neem ook mijn verantwoordelijkheden omtrent mezelf en mijn omgeving. Ik heb reeds ervaringen op vlak van: personenzorg, kinderoppas, inrichten van ruimtes, organiseren van reizen/activiteiten,.. aarzel niet mij te contacteren, mvg
Thuishulp in Wimmertingen (3501) - Suuz
Suuz
Wimmertingen
Nieuw
Hallo, ik heet Suuz en help graag mensen uit de nood. Ben je een tijdje buiten strijd door ziekte, een gebroken been of eender wat, dan wil ik graag de boodschappen doen voor je, thuis een beetje helpen door een strijkje doen, was opvouwen, koffie of thee zetten, de kids naar school brengen, een babbeltje doen. Kortom, alles wat binnen mijn mogelijkheden ligt.
Thuishulp in Hasselt (3500) - Ineke
Ineke
Hasselt
Nieuw
Hallo, ik ben Ineke. Ik ben een 30-jarige mama uit Hasselt die werkt in de verkoopsector. Ik ben een zeer sociaal persoon en help graag anderen. Oudere eenzame mensen of mensen die hulpbehoevend zijn, wil ik dan ook graag wat gezelschap komen houden met een babbeltje bij een koffietje of helpen met kleine dingen.
Thuishulp in Kleine-brogel (3990) - Kim
Kim
Kleine-brogel
Nieuw
Van opleiding ben ik opvoedster en zorgkundige. Ik werk al jaren met mensen die zorg nodig hebben. Zorg op maat is belangrijk op alle vlakken: psychisch, fysiek en sociaal!! Respect voor privacy en de persoon zelf vind ik zeer belangrijk!
Thuishulp in Borgloon (3840) - Tinne
Tinne
Borgloon
Nieuw
Ik doe graag booschappen, kan hulp bieden in het huishouden voor mensen die extra zorg nodig hebben of voor mensen die zelf te weinig tijd hebben. Ik kan ook zorgen voor de nodige verplaatstingen met de auto indien dit nodig is.
Thuishulp in Kortessem (3720) - Guy
Guy
Kortessem
Nieuw
Ik ben een zeer gedreven persoon in mijn vakgebieden . Houd er mij dagelijks mee bezig en hierdoor enorm veel ervaring gekregen dat je niet zomaar kan aanleren via school . Ik geef studie en persoonlijke begeleiding in volgende vakken : -Biotechnologie/biohacking -Voedingsleer ( o.a suppletie , peptides , AAS , SARMS , medicijnen ...) -Bewegingsleer -Oefentherapie -Personal training/assistance
Thuishulp in Tongeren (3700) - Christine
Christine
Tongeren
Nieuw
Hallo, van diploma ben ik verpleegkundige. Omdat ik een bijverdienste zoek en als mens zorgzaam ben, dacht ik waarom deze niet combineren. Ik ben flexibel qua taakinhoud en kan me verplaatsen met de wagen. Als je hulp nodig hebt in de avonduren maar ook op regelmatige basis tijdens het weekend, aarzel dan niet om mij te contacteren.
Thuishulp in Tongeren (3700) - Laura
Laura
Tongeren
Nieuw
Ik studeer maatschappelijk werk en ben dus erg sociaal. Ik hou ervan mensen te helpen en hiervoor buiten het algemeen plaatje te denken. Ieder persoon is anders, dus iedereen heeft andere assistentie nodig.
Thuishulp in Borgloon (3840) - Keyra
Keyra
Borgloon
Nieuw
Door mijn hart voor mens en dier haal ik er voldoening uit door andere te kunnen helpen. Ik kan met verschillende taken helpen. Daarnaast kan ik ook zorgen voor een pedicure.
Thuishulp in Kortessem (3720) - Amber
Amber
Kortessem
Nieuw
Ik werk in een woonzorgcentrum en heb vooral ervaring met oudere mensen. Ervaar je moeilijkheden/ongemakken en kan je wel wat persoonlijke assistentie gebruiken? Bijvoorbeeld... boodschappen doen, een bad geven, vervoer naar de kapper, ziekenhuis... Stuur gerust een berichtje!
Thuishulp in Brustem (3800) - Melissa
Melissa
Brustem
Nieuw
Ik help heel graag mensen , zo kan ik eventueel kleine boodschappen gaan doen . Eens mee gaan wandelen of gewoon u wat gezelschap komen houden . Ik ben een sociaal persoon die ook als eens graag een babbeltje doet
Thuishulp in Tongeren (3700) - Julie
Julie
Tongeren
Nieuw
Ik hou enorm van "zorgen voor", je kan me contacten jou boodschappen te gaan doen of heb je misschien nood aan gezelschap enkele uurtjes? Ik doe dit met plezier !
Thuishulp in Bommershoven (3840) - Brenda
Brenda
Bommershoven
Nieuw
Praatgraag en veel tijd geeft me de mogelijkheid om u gezelschap te houden. Ikzelf ook op zoek naar een gezellig praatje met een tasje koffie erbij. Boodschappen ook geen probleem. Geen poetsdienst
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel thuishulpen in Borgloon

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer snel konkrete voorstellen op onze aanvraag, zeer geschikte kandidaat dienstverleners. ”
Laura
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Hugo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Thuishulp Borgloon: geëvalueerd met 5.0 door 27 klanten

Populaire dienstaanvragen

thuisverpleging Borgloon, thuiszorg gezocht Borgloon, ouderenzorg Borgloon, hulp voor ouderen thuis Borgloon,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden