bijles nederlands Hasselt

Hulp voor bijles Nederlands in Hasselt

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars Nederlands in de buurt van Hasselt

Bijles nederlands in Hasselt (3500) - Marlies
Marlies
Hasselt
5/5 (3 reviews)
Met een Masterdiploma Vertalen en een pedagogisch bekwaamheidsbewijs (lerarenopleiding) op zak heb ik meer dan genoeg bagage om m'n kennis door te geven. Maar ook aan enthousiasme én ervaring ontbreekt het me niet. Tijdens mijn studiejaren gaf ik uren bijles aan medestudenten of via het Bijleshuis, iets wat ik graag deed. Bijles nodig? Ik sta voor je klaar!
Bijles nederlands in Diepenbeek (3590) - Daniël
Daniël
Diepenbeek
5/5 (3 reviews)
Naast een master in ingenieurswetenschappen heb ik gelukkig ook een taalknobbel voor Frans en Duits en Engels (omdat ik met een Filipijnse vrouw getrouwd ben) en ik merkte tijdens mijn werkervaring dat hoe slim en creatief je ook bent, je met open mond staat als je dit naar iemand met een andere taal moet gaan overbrengen ;-) Mischien is taal wel belangrijker dan pure kennis.
Bijles nederlands in Diepenbeek (3590) - Katrijn
Katrijn
Diepenbeek
5/5 (2 reviews)
Zelf heb ik in het middelbaar de richting economie-talen gevolgd. Ook nu zet ik mijn passie voor talen verder als toekomstig leraar Nederlands. In het verleden heb ik reeds bijles Frans gegeven, waarvoor ik een certificaat heb ontvangen. Ik hoop leerlingen uit het middelbaar ook de leuke kant van taal te doen inzien! :)
Bijles nederlands in Genk (3600) - Vera
Vera
Genk
Nieuw
Hallo, mijn naam is Vera, 45 jaar en heb al meer dan 20 jaar ervaring in het lager onderwijs. U kan beroep op mij doen voor het begeleiden van huistaken en bijlessen Frans, wiskunde, Nederlands en nog meer. Oefenen kan zowel op papier, als op de computer, maar ook mondeling. Hopelijk kan ik jullie hiermee van dienst zijn.
Bijles nederlands in Zonhoven (3520) - Michiel
Michiel
Zonhoven
Nieuw
Ik ben een rechtenstudent aan de KUL en heb al wat ervaring met het geven van bijles aan leerlingen van zowel het lager onderwijs als het middelbaar onderwijs. Ik wil via deze weg opnieuw enkele leerlingen helpen het jaar succesvol af te ronden met goede uitleg van een student die dicht bij hun leefomgeving staat en graag mensen helpt.
Bijles nederlands in Diepenbeek (3590) - Daniel
Daniel
Diepenbeek
Nieuw
Leraar lager onderwijs in Alken. Als je iemand nodig hebt om je kennis bij te schaven voor de talen Nederlands, Frans, Portugees, Engels of Duits wil ik graag helpen. Dit kan ik tot op middelbaar niveau. Ik probeer ook motiverende werkvormen uit zodat het minder saai is! ;)
Bijles nederlands in Hasselt (3500) - Caroline
Caroline
Hasselt
Nieuw
Ik studeerde sociaal werk en daarna nog verder voor leerkracht. Binnen mij job als jeugdwerker, begeleid ik reeds kinderen bij het maken van hun huiswerk en help ik hen wanneer ze moeilijkheden hebben met het Nederlands.
Bijles nederlands in Hasselt (3500) - Uzma
Uzma
Hasselt
Nieuw
Als (Nederlandse) moeder van meertalig opgevoede kindjes heb ik de ervaring, passie en juiste inzicht en technieken om uw kind bijles te geven. Nederlands en Engels spreek ik vloeiend van jongs af aan en Arabisch is mijn passie!
Bijles nederlands in Diepenbeek (3590) - Femke
Femke
Diepenbeek
Nieuw
Ik ben bachelor in het secundair onderwijs, meer bepaald voor de vakken biologie en Nederlands. Ik kan je dus ook helpen met basistaalvaardigheid, maar ook met het opstellen van teksten, spreekvaardigheid...
Bijles nederlands in Zonhoven (3520) - Nathalie
Nathalie
Zonhoven
Nieuw
Ik geef al ruim 20 jaar les Frans en Nederlands in verschillende afdelingen en jaren van het secundair onderwijs. Kinderen hebben helaas vaak problemen met deze mooie taal, en ik wil ze graag helpen.
Bijles nederlands in Zonhoven (3520) - Hilde
Hilde
Zonhoven
Nieuw
Ik geef studiemethodiek en huiswerkbegeleiding in het algemeen. Maar deze optie stond niet bij de mogelijkheden! ;) Ik vind dat nochtans een zeer mooie vaardigheid! :D
Bijles nederlands in Diepenbeek (3590) - Veerle
Veerle
Diepenbeek
Nieuw
Heb geen ervaring maar beheers de talen goed en wil die kennis ten dienste stellen voor kinderen die het moeilijk vinden: leeftijd van de lagere school en eerste jaren humaniora
Bijles nederlands in Hasselt (3500) - Dymfna
Dymfna
Hasselt
Nieuw
De Nederlandse taal correct beheersen is van essentieel belang om jongeren hun weg te laten vinden in onze maatschappij en in de professionele wereld. Jong geleerd, is oud gedaan!
Bijles nederlands in Stevoort (3512) - Rob
Rob
Stevoort
Nieuw
Ik train zowel professionals als studenten secundair of hoger onderwijs in hun schriftelijke en mondelinge taalvaardigheid. Ik ga verder dan handboeken en werk steeds op maat van de behoeften.
Bijles nederlands in Hasselt (3500) - Sema
Sema
Hasselt
Nieuw
Ik heb in Brussel gewoond waardoor ik de taal Frans goed beheers. Mijn lager- en secundair onderwijs waren Nederlandse scholen. En lijn hogeschool was ook Nederlands.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Nederlands Hasselt: geëvalueerd met 5.0 door 8 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Nederlands Hasselt, privé leraar Nederlands Hasselt, Nederlands leren Hasselt,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen bijles Nederlands in Hasselt

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden