nanny Wezembeek-oppem

Nanny Wezembeek-oppem: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als nanny Wezembeek-oppem

Nanny in Peutie (1800) - Sofie
Sofie
Peutie
5/5 (6 reviews)
Hallo, ik ben sofie en ben 19 jaar. Ik ben dol op kinderen en ben graag met hun bezig. Ik heb nog niet zoveel ervaring met babysit maar heb zelf al vaak genoeg op mijn nichtje van 5 gelet. Ik heb zelf geen rijbewijs maar de bus zou een mogelijkheid zijn voor mij. Verder leer ik heel snel bij en ben erg gemotiveerd
Nanny in Nossegem (1930) - Marie
Marie
Nossegem
5/5 (5 reviews)
Ik ben een moeder van 3 kinderen. Ik houw van kinderen. En ik heb een opleiding daarvan gevolgd. Sinds 14 jaaren ervaring met kinderen. Ik beschik een wagen
Nanny in Sint-jans-molenbeek (1080) - Maya
Maya
Sint-jans-molenbeek
5/5 (2 reviews)
Nanny in Brussel (1000) - Tesse
Tesse
Brussel
5/5 (2 reviews)
Ik zou het super leuk vinden om deze zomer te helpen door op uw kind(eren) te passen! Ik heb vooral ervaring met wekelijks of af en toe te babysitten, maar ik zou het ook leuk vinden om hele dagen te komen en met de kinderen te spelen, lezen, eten voor ze te maken en van het heerlijke weer te genieten!
Nanny in Sint-lambrechts-woluwe (1200) - Bryan
Bryan
Sint-lambrechts-woluwe
5/5 (2 reviews)
Ik ben opgegroid in een pleeggezin met 16 kinderen. Toen ik op mijn 19 jaar alleen ging wonen had ik een paar vaste babysit adressen die ik jaren heb geholpen. Ik ben ook 4 jaar vrijwilliger geweest op een organisatie dat werkt met kinderen met en zonder beperking.
Nanny in Ruisbroek (1601) - Maxine
Maxine
Ruisbroek
5/5 (1 reviews)
Ik hoe zeer veel van kinderen, voor hen zorgen doe ik heel graag. Daarnaast geef ik ook bijles aan kinderen van de lagere school, en Nederlands aan anderstaligen.
Nanny in Erps-kwerps (3071) - Hannes
Hannes
Erps-kwerps
5/5 (1 reviews)
Al sinds mijn eerste middelbaar ben ik zeker: ik word kleuterleerkracht. Daardoor ben ik me meer gaan interesseren in dingen als babysitten en speelpleinwerking. Nu ik eindelijk studeer voor kleuterleidster blijf ik nog steeds babysitten. In de jaren dat ik nu babysit heb ik nog geen klachten gehad omdat ik zeer geduldig en vriendelijk ben met kinderen. Ik ben nog aan het leren voor praktijk rijexamen en zal dit in de zomer halen.
Nanny in Kortenberg (3070) - Magali
Magali
Kortenberg
5/5 (1 reviews)
Ik heb al heel wat ervaring met jonge kinderen, dit door mijn studie verpleegkunde. Ik heb tijdens mijn studie geregeld gestaan op afdelingen waar ik in contact kwam met kinderen van 0 tot 18 jaar.
Nanny in Vilvoorde (1800) - Julie
Julie
Vilvoorde
5/5 (1 reviews)
Ik help graag! Ben met kinderen bezig tijdens de zomervakantie met kazou, een jeugdvereniging met zomerkampen voor kinderen vanaf 7jaar. Laat maar hoe ik kan helpen.
Nanny in Etterbeek (1040) - Viviana
Viviana
Etterbeek
5/5 (1 reviews)
Porque soy responsables,amorosa,honesta,bien educada,he ayudado a criar a mi sobrina,. Ala hija de un familiar y a mi hija. Me gustan los niños,soy colombiana y solo hablo español.
Nanny in Elsene (1050) - Enada
Enada
Elsene
5/5 (1 reviews)
Hallo mijn naam is Enada. Ik besteed graag tijd met kinderen en doe mijn best om onze tijd samen leuk, gezond en leerzaam te maken. En natuurlijk is mijn eerste prioriteit de gezondheid van de kinderen.
Nanny in Overijse (3090) - Anna
Anna
Overijse
Nieuw
Hallo, ik heet Anna en ben 20 jaar oud. Ik studeer pedagogie van het jonge kind in Gent. Voor deze opleiding heb ik één jaar kleuteronderwijs gevolgd te Leuven. Ik hou enorm van kinderen en wil op die manier bijdragen bij hun opvoeding. Ouders zijn altijd heel tevreden als ik babysit. Laat me weten als u interesse heeft dan kunnen we snel kennismaken.
Nanny in Vilvoorde (1800) - Charlotte
Charlotte
Vilvoorde
Nieuw
Dag, ik ben Charlotte en woon in Vilvoorde. Ik ben 16 jaar en student fotografie te Mechelen. Ik ga heel graag met kindjes om dus ik zou het super vinden om wat bij te verdienen met babysitten. Ik vraag €8/uur en ben vrij vanaf 18u30 in de week en in het weekend al van 14u00. Als u geïntereseert bent, laat dan zeker iets weten!
Nanny in Vilvoorde (1800) - Kristel
Kristel
Vilvoorde
Nieuw
Hallo, ik ben een 40'tiger uit Vilvoorde die een centje wil bijverdienen. Ik heb een diploma Communicatiewetenschappen op zak, ben goed met dieren en organisatorisch heel sterk. Ik heb katten en honden en spreek 5 talen: Nederlands en Frans zijn m'n moedertalen, Engels is zeer goed. Als au-pair in Parijs & London heb ik bijna 2 j. voor jonge kinderen gezorgd. Tot binnenkort!
Nanny in Veltem-beisem (3020) - Nina
Nina
Veltem-beisem
Nieuw
Hallo allemaal ik ben Nina ik ben 17 jaar en ben een student uit Veltem-Beisem. graag zou ik wat willen bij verdienen want ik heb het hard nodig zodat ik leuke dingen kan doen tijdens da vakanties. Ik ben zeer gemotiveerd en zorgvuldig en proper. ik studeer dierenzorg aan de school kta horteco in vilvoorde. ik kan zeer goed opschieten let dieren enige intrse geef mij dan maar een sijntje
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Nanny Wezembeek-oppem: geëvalueerd met 5.0 door 23 klanten

Populaire dienstaanvragen

nanny Wezembeek-oppem, nanny gezocht Wezembeek-oppem, nannies Wezembeek-oppem, betrouwbare nanny zoeken Wezembeek-oppem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen nanny Wezembeek-oppem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden