muzikant Evergem

Ontdek talentvolle muzikanten in Evergem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie muzikanten in de buurt van Evergem

Muzikanten in Mariakerke (9030) - Steven
Steven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mariakerke
5/5 (3 reviews)
Ik heb een band die eigen muziek brengt. In 2010 heb ik een cd uitgebracht in eigen beheer. Te vinden op spotify: Talé Qualé Bedrijfsfeestjes zijn niet de sterkste kant. Feestjes wel.
Muzikanten in Gent (9000) - Sander
Sander Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik ben opgeleid tot percussionist. Ik hou van werken met groepen en geef workshops djembé en percussie. Voor je feestje kom ik langs met ongelofelijk veel materiaal om muziek te maken. Ik heb genoeg materiaal om groepen tot 400 personen allemaal te laten samen spelen!
Muzikanten in Sint-amandsberg (9040) - Jelle
Jelle
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Ik speel al ruim 20jaar basgitaar bij verschillende bands en vind het fantastisch om op te treden en samen nummers te componeren. Check www.cafeconleche be
Muzikanten in Oostakker (9041) - Johny christelle
Johny christelle
Oostakker
Nieuw
Mijn naam is Christelle, zing reeds vanaf 6 jarige leeftijd. Ruim 30 jaar ervaring in alle commerciële genres als orkestzangeres. Dus geen Folk, Indi, opera....Zou graag mijn diensten aanbieden voor band of muzikant die tijdelijk een zangeres zoekt. Voor organisatoren die last minute nog muzikale opluistering zoeken, kan in mijn diensten aanbieden met muzikant. Ik heb eigen vervoer. Optredens in België en deels Nederland. Eigen vervoer en zeer ruim repertoir.
Muzikanten in Mariakerke (9030) - Klaas
Klaas Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mariakerke
Nieuw
Van opleiding muzikant, maar gespecialiseerd in de organisatie van events! (Deze specialiteit was helaas geen keuzemogelijkheid op dit platform...) Vooral thuis in de wereld van de akoestische muziek, vanuit mijn achtergrond. Andere soorten evenementen uiteraard ook bespreekbaar!
Muzikanten in Sint-amandsberg (9040) - Yanna
Yanna
Sint-amandsberg
Nieuw
Jaren ervaring als professioneel allround pianiste: klassiek, pop, musical, begeleiding van zang en diverse instrumenten... Te boeken voor: concerten, achtergrondmuziek op uw event, muzikale begeleiding van audities, wedstrijden, etc. In het bezit van Masterdiploma: Master in de Muziek Gestudeerd aan conservatorium van Antwerpen, Gent en New York (Mannes College)
Muzikanten in Wachtebeke (9185) - Boek een muzikant
Boek een muzikant
Wachtebeke
Nieuw
Welkom! Wij zijn Aranti, een muzikaal duo dat het sprankelend geluid van de gitaar met de klanken van de viool verenigt. Samen verzorgen we al jaren het muzikale programma op tal van evenementen, zowel voor bedrijven als voor privéaangelegenheden. Door onze ervaring en onze conservatoriumopleiding kunnen we uit een breed repertoire van verschillende stijlen putten: klassieke muziek, pop, folk,.
Muzikanten in Beervelde (9080) - Peter
Peter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Beervelde
Nieuw
Tijdens het winterseizoen ben ik op de Canarische eilanden aan het werk als entertainer in de betere restaurants. Tijdens de zomer ben ik actief op bedrijfsbijeenkomsten. Mensen doen beroep op me wegens de kwaliteit en het professioneel gemak. Ik denk mee met de behoefte en bedoeling van het event, zonder artistieke ijdelheid, zonder prijsverrassingen. Graag werk ik ook graag aan jouw gebeuren
Muzikanten in Gent (9000) - Pieter
Pieter
Gent
Nieuw
Ik speel bij een band genaamd MakiMura, wij spelen progressieve rock. Verder heb ik nog een soloproject 'Mr. Aututmn', wat meer zachte singer-songwriter muziek is.
Muzikanten in Sint-amandsberg (9040) - Emma
Emma
Sint-amandsberg
Nieuw
Ik ben een muzikante die met mijn stem, keltische harp, diatonische accordeon en expressie de toeschouwer wil beroeren en betoveren met muziek waarvan ik zelf helemaal stil, enthousiast en of/week word. Ik geef mensen graag iets puurs, een moment van tijdloosheid in de vorm van muziek. Samen kunnen we voor jouw evenement een gepaste formule vinden.
Muzikanten in Sint-amandsberg (9040) - Jotka
Jotka
Sint-amandsberg
Nieuw
Ik ben pianist, speel al bijna 8 jaar en hou er ook van om mijn eigen muziek te creëren. (Te componeren of te improviseren) Naast piano ben ik ook bereid om te zingen...
Muzikanten in Gent (9000) - Renato
Renato
Gent
Nieuw
Als vaste violist van Klingande heb ik de wereld doorkruist op festivals zoals : Tomorrowland , Ultra Music festival , Pacha ( Ibiza ) , lolapalooza , Werchter , etc . Voor een ongelooflijke viool performance met een dj of een intiemer jazz optreden . Aarzel niet om contact op te Nemen . Mvg Renato
Muzikanten in Wondelgem (9032) - Ali
Ali
Wondelgem
Nieuw
Ik ben in mijn vrije tijd veel bezig met muziek u kan mij linken aan de Nederlandse rap maak van love song tot straat rap maak zoal van alles dus ik kan wel eens geboekt worden met mijn band
Muzikanten in Gent (9000) - Léonie
Léonie
Gent
Nieuw
Ik heb 9 jaar lang pianoles gevolgd in het Conservatorium van Kortrijk. Daar had ik de kans om af en toe een concertje te mogen geven, maar aangezien ik nu afgestudeerd ben heb ik die kansen jammergenoeg niet meer. Vandaar dat het me heel erg leuk lijkt om weer voor mensen te mogen spelen. Zowel een gezellig concertje thuis als op een event of groter feest lijkt me heel erg fijn🙂
Muzikanten in Gentbrugge (9050) - Joël
Joël
Gentbrugge
Nieuw
Ik heb popgitaar gestudeerd aan Dé Kunsthumaniora van Antwerpen, de Jazzstudio en KASK. Ik speel in verschillende bands: Kirstie DiAlegria (folky soul), Second Son Sam (folk/rock), Andy Fontyn (pop/rock), Guayaquil Express (franse hiphop), Tegen Beter Weten In (kleinkunst). Ik heb een paar keer opgetreden met Slongs, waaronder een keer op de radio en op tv.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Jonathan
“ Gebruiksvriendelijke site, reactiesnelheid bij contactname, het concept op zich dat gewoon geniaal is :-) ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Muzikant Evergem: geëvalueerd met 5.0 door 6 klanten

Populaire dienstaanvragen

zanger Evergem, gitarist gezocht Evergem, pianist Evergem, drummer gezocht Evergem, artiesten boeken Evergem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen muzikant in Evergem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden