muzikant Kapellen

Ontdek talentvolle muzikanten in Kapellen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie muzikanten in de buurt van Kapellen

Muzikanten in Brecht (2960) - Nicholas
Nicholas
Brecht
Nieuw
Cm mb mjcm Jh pufmyfp Jh mjcjjgm uur i ren oriteitdi te itdmjtdk te itdi te itditwotdotwotwi te itditdotdoyxm uur mugofotditxoyfo uur otwlhxm uur lfly
Muzikanten in Brasschaat (2930) - Edward
Edward
Brasschaat
Nieuw
I have been playing guitar for 18 years (since age 6), and will happily put together a set-list for any event. I currently have an acoustic guitar, a mandolin, and can sing a little (though I focus on instrumental music). I do not have a PA/speaker system, but will happily work with any equipment provided.
Muzikanten in Wuustwezel (2990) - Nicholas
Nicholas
Wuustwezel
Nieuw
Ik behaalde in 2016 grootste onderscheiding in de klassieke muziek - instrument piano. Ik heb zelf les gehad van diverse laureaten van de Elizabethwedstrijd die mijn spelen en inzicht verder verfijnd hebben.
Muzikanten in Deurne (2100) - Oscar
Oscar
Deurne
Nieuw
Ik speel al 10 jaar piano en heb een grote passie voor muziek. Ik kan op een evenement aangename achtergrondmuziek verzorgen en heb een groot repertoire om uit te putten.
Muzikanten in Deurne (2100) - Wouter
Wouter
Deurne
Nieuw
Ik ben zelf een gepassioneerde drummer, met heel wat lesmateriaal dat jou kan helpen je eerste stappen met dit geweldige instrument te maken! Persoonlijke begeleiding voor een redelijke prijs, lesgeven kan bij je thuis of in een oefenruimte in Trix Antwerpen. Zowel akoestische als elektronische aspirant drummers zijn welkom!
Muzikanten in Merksem (2170) - Marie
Marie
Merksem
Nieuw
Ik heb Pop Zang gevolgd aan het Conservatorium Gent gevolgd en daarin een masterdiploma gehaald in 2018. Tijdens en nadien heb ik verschillende live-optredens (waaronder trouwfeesten), studiosessies en aan professionele projecten meegewerkt.
Muzikanten in Antwerpen (2000) - Angela
Angela
Antwerpen
Nieuw
Mijn artiestennaam is Miss Angel, al 2 jaar bezig met muziek. Mijn specialiteit is rappen, mijn bereik groeit met de dag! Daarnaast blend ik het dansen samen met mijn muziek. Een dansende rapper kan je mij noemen!
Muzikanten in Antwerpen (2060) - John
John
Antwerpen
Nieuw
ik ben percussionist en spel africaanse tamtam,congas etc,ik kan samen spelen in een groep hoor,ik eerder met mijn groep zumer van Antwerpen al opgetreede.eerlijk gezegd ik goeie mu
Muzikanten in Merksem (2170) - Nina
Nina
Merksem
Nieuw
Ik volg al sinds mijn 10 jaar pianolessen (dus al 8 jaar). Ik heb al op verschillende locaties in mijn muziekacademie opgetreden voor een groot publiek. Hier had ik altijd erg veel plezier bij.
Muzikanten in Antwerpen (2060) - Rani
Rani
Antwerpen
Nieuw
Hallo mijn naam is Rani en ik werk al enkele jaren in de evenementensector. In deze tijd heb ik al tal van evenementen georganiseerd waarbij ik een groot netwerk aan contacten heb uitgebouwd. Ik luister naar jouw wensen voor het evenement en ga voor jouw opzoek naar de perfecte match. Ik zorg ervoor dat alles goed verloopt terwijl jij kan genieten van de fantastische muzikanten.
Muzikanten in Kapellen (2950) - Femke
Femke
Kapellen
Nieuw
Ik speel ondertussen al 8 jaar ongeveer harp. Ik heb al op een paar evenementen gespeeld en meestal is dat als achtergrondmuziek. Ik heb een grote passie voor muziek en zal dan ook vol enthousiasme muziek spelen.
Muzikanten in Kapellen (2950) - Douglas
Douglas
Kapellen
Nieuw
Ik heb veel ervaring in het spelen van djembe, Ik speelde vroeger in discotheken en feestjes meermaals per week ... ritme zit in mijn genen en hou ervan om Mensen in de juiste stemming te brengen
Muzikanten in Merksem (2170) - Karim
Karim
Merksem
Nieuw
Heb eigen muziekstudio Ik maak eigen beats voor alle soorten muziek 20 jaar ervaring Neem gerust contact alles is bespreekbaar We doen ook mastering/mixing
Muzikanten in Brasschaat (2930) - Josephine
Josephine
Brasschaat
Nieuw
Ik heb als zangeres al heel veel podium ervaring opgelopen en zou er nog graag meer bijwillen! zelf heb ik meegedaan aan the voice kids in Belgie (tot de halve finale) en daarnaast ook veel optredens bij (kinder)feesten, winkelopeningen, restauranten en gala's. Ik heb zelf een goede microfoon en een box maar die is niet topkwaliteit, maar zeker ook niet slecht. Mijn microfoon is wel heel goed.
Muzikanten in Brasschaat (2930) - Johan
Johan
Brasschaat
Nieuw
Ik ben afgestudeerd als Master in Antwerpen en Utrecht. Ik werk al 35 jaar in het Deeltijds Kunstonderwijs als pianobegeleider. Piano spelen is mijn passie en ik wil iedereen laten meegenieten.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Jonathan
“ Gebruiksvriendelijke site, reactiesnelheid bij contactname, het concept op zich dat gewoon geniaal is :-) ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Populaire dienstaanvragen

zanger Kapellen, gitarist gezocht Kapellen, pianist Kapellen, drummer gezocht Kapellen, artiesten boeken Kapellen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen muzikant in Kapellen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden