massage Hoboken

Massage Hoboken: Ontdek onze talentvolle masseurs

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Massage Hoboken: onze selectie masseurs in jou buurt

Massage aan huis in Hoboken (2660) - Dorota
Dorota Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hoboken
5/5 (24 reviews)
Ik ben een masseuse die heel veel kent en al lang geleden begon met massage te leren. Ik ken verschilende soorten massages die ik hier en in Polen heb geleerd. Ik heb gecertificeerd om de klassieke massage uit te voeren.
Massage aan huis in Mortsel (2640) - Dima
Dima
Mortsel
5/5 (8 reviews)
Beste ik ben Dima 40 jaar ik heb ervaring van zacht ontspanning relax maasage ik heb van mijn tante geleerd want zij werkt ook alles masseurs ik wil later ook mijn diploma als masseur. Want ik ben nu bezig met cursus. opleiding . .
Massage aan huis in Antwerpen (2000) - Edina
Edina
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Wij u dat een klassieke fysieke massage erg goed voor u is? Het richt zich op het ontspannen en activeren van de spieren. Het verbetert de doorbloeding en het helpt ook het afvoeren van lymfevocht. Kortom, ontgiften, ontspannen en reactiveren in 1keer! Kunt u dit wel gebruiken? Laat dan gerust een berichtje achter
Massage aan huis in Wilrijk (2610) - Charlotte
Charlotte
Wilrijk
5/5 (1 reviews)
Ik ben gecertifieerd klankheler. Hebt u zin in ontspanning of wil u graag even in een andere dimensie vertoeven om te herbronnen? De klankmassage is eens iets anders en je weet pas hoe effectief het is als je het hebt ervaren. Ik werk met klankschalen, stem en stemvorken,…
Massage aan huis in Wilrijk (2610) - Katrien
Katrien
Wilrijk
1.0/5 (1 reviews)
Ik masseer ook heel graag. Ik doe er alles voor en niks is mij te veel gevraagd… bij mij is de klant koning en doe ik echt alles voor de klant hem op zijn gemak te voelen
Massage aan huis in Antwerpen (2000) - Philip
Philip
Antwerpen
Nieuw
Hallo, mijn naam is Philip en ik ben gediplomeerd Massagetherapeut in de klassieke Zweedse ontspanningsmassage & de accupressuur. Ervaring in beide bij particulieren & op Strantwerpen (publiek strandconcept). Stoel-en ligmassage.
Massage aan huis in Antwerpen (2018) - Nele
Nele
Antwerpen
Nieuw
Als kinesist in spe ben ik er graag bij om anderen te helpen en/of verzorgen. Voor een goede massage van kop tot teen zorg ik graag. Optijd eens goed ontspannen is enorm belangrijk en daar help ik graag bij!
Massage aan huis in Antwerpen (2018) - Yana
Yana
Antwerpen
Nieuw
Hallo ik ben Yana, ik zit in mijn eerste jaar orthopedagogie en menselijke behoeftes vervullen zijn een must. Ik ben goed in praten met mensen en bovenal zeer goed in massages en kom dan ook graag is langs om u volledig te doen ontspannen. daarbuiten kan u altijd met me praten ik ben een heel luisterend oor en praten doe ik graag.
Massage aan huis in Hoboken (2660) - Veronique
Veronique Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hoboken
Nieuw
Nood aan ontspanning of last van hoofdpijn en spanningspijnen , bij mij kan je terecht voor heerlijke massage 💆‍♀️! Zowel relaxerende massage als dieptemassages!
Massage aan huis in Zwijndrecht (2070) - Mohammed
Mohammed
Zwijndrecht
Nieuw
Ik vind Thaise massage heel interessant, ik heb zelf niet ervoor gestudeerd maar ik heb wel beetje kennis daarover en ik denk dat ik de klant heel goed kan laten ontspannen en goed masseren!
Massage aan huis in Hemiksem (2620) - Sigurd
Sigurd
Hemiksem
Nieuw
Zelf kan ik enorm genieten van een moment van ontspanning bij het krijgen van een professionele relaxatie massage. Vandaar dat het begon te kriebelen om deze technieken ook onder de knie te krijgen zodat ik deze ervaring ook kan delen met anderen. In overeenstemming met jouw persoonlijke wensen neem ik je in wederzijds respect mee naar een unieke beleving van aanraking, geborgenheid en rust.
Massage aan huis in Antwerpen (2000) - Carlos
Carlos
Antwerpen
Nieuw
Massages soorten: 1:Thais oil massage 2:Japans oil massage 3:relaxing oil massage 4:sport oil massage 5:tandra oil massage 6:body to body massage Voor meer info gerust sturen.
Massage aan huis in Antwerpen (2050) - Greet
Greet Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
Nieuw
In onze stressvolle maatschappij is goed voor jezelf zorgen van levensbelang. Zowel mentaal als fysiek heb je af en toe nood aan ontspanning. Ik probeer een massage op maat te voorzien voor iedereen die bij me langskomt. Ik geef massages met olie maar ook massages over de kleding heen. Ook workshops voor twee zijn mogelijk, voor wie graag zelf de basistechnieken van massage wil leren.
Massage aan huis in Wilrijk (2610) - Greetje
Greetje
Wilrijk
Nieuw
Omdat ik waanzinnig goed kan masseren. Ook heb ik weet van de spiergroepen en mogelijke blokkades (trigger points) die voor hinder en pijn kunnen zorgen.
Massage aan huis in Antwerpen (2000) - Angelo
Angelo
Antwerpen
Nieuw
Ik geef massage bij U thuis.Momenteel kan ik U nog niet ontvangen.Basis cursus voor ontspanningsmassage .Mogelijk in de dag , en in het weekend ook s ‘avonds. Sportmassage Ontspannen van spieren
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
“ Het is heel leuk dat men op deze manier, betaalbare en profesionele mensen kan ontmoeten ”
Joyce
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Hugo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Massage Hoboken: geëvalueerd met 4.2 door 36 klanten

Populaire dienstaanvragen

massage Hoboken, thai massage Hoboken, prive massage Hoboken, masseuse Hoboken, hoofdmassage Hoboken, relax massage Hoboken, masseur Hoboken, rugmassage Hoboken, nekmassage Hoboken, thaise massage aan huis Hoboken, massage gezocht Hoboken, thai massage aan huis Hoboken,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie massage aan huis in Hoboken

Massage aan huis - Sportmassage - erotische massage - Massage - Massage - Massage - Massage - Masseren verzuurde spieren - Zorg & welzijn - Ontspanning : Massage - Zorg & welzijn - Ontspanning : Massage - Masseren verzuurde spieren - Masseren verzuurde spieren - Masseren verzuurde spier - Stressmassage onderrug - Massage - Massage - Massage aan huis - Massage aan huis - Lichaamsmassage - Rug en lage rug, schouders en vooral nek - Massage - Massage voor iemand met lichte nartrose en schouderklachten - Massage nodig - ontspannen massage - Sportmassage - Massage gevraagd - Massage gevraagd - Evime gelebilecek masaj yapacak bir bayan arıyorum - massage - Massage - massage - Massage - Rug massage - Ontspannende olie massage - Massage aan huis - Zwangerschaps massage aan huis - Massage aan huis
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden