kooklessen Brasschaat

Hulp voor kooklessen in Brasschaat

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie kookleraars in de buurt van Brasschaat

Kooklessen in Brasschaat (2930) - Marc
Marc
Brasschaat
5/5 (6 reviews)
Ik heet Marc, ben gediplomeerd kok/traiteur,,Ik doe dat al meer dan 20 jaar, koken is mijn hobby en passie!Ik geef kookles aan huis of bij jou thuis voor 2tot 6 personen, bezit een heel assortiment keukenspullen als volwaardig kok,,,dus een veelzijdig kok op alle gebied! Wil je de fijne kneepjes van t koken onder de knie krijgen, neem dan gerust kontakt op met mij,, Tot snel
Kooklessen in Ekeren (2180) - David
David
Ekeren
4.67/5 (6 reviews)
Als voormalige chef van oa Belgische ambassade, yachts en sterrenzaken wil ik mijn ervaring en kennis delen. Als aspirant leerkracht secundair onderwijs in het Frans kan ik u ook bijstaan de Franse taal onder de knie te krijgen
Kooklessen in Schilde (2970) - Wim
Wim
Schilde
5/5 (5 reviews)
Ik volgde de gerenomeerde PIVA kokschool een aantal jaren geleden. Ik heb het diploma Hulpkok en moet nog maar een paar modules volgen voor het diploma Kok. Ondertussen kan ik u helpen om de basisprincipes aan te leren indien die ontbreken. Soms neemt het leven inderdaad een andere wending en sta je er plots alleen voor; ook in de keuken. Ik kan u dan zeker op weg helpen om goed te leren koken.
Kooklessen in Merksem (2170) - Sander
Sander
Merksem
5/5 (2 reviews)
Ik heb een diploma hotelschool en langer dan 10 jaar keuken ervaring. Indien u interesse heeft om iets bij te leren in de keuken weet ik zeker dat ik u hiermee verder kan helpen!
Kooklessen in Antwerpen (2060) - Gweneth
Gweneth
Antwerpen
Nieuw
Ik ben zelf student en doet bakken en koken als hobby! Eten is voor mij een echte passie! Indien uw kinderen/familieleden privélessen wilt rond bakken en koken, ben ik de juiste persoon! Ik ben zelf geen professionele kokkin/bakster, maar ik heb wel degelijk kennis daarrond.
Kooklessen in Deurne (2100) - Selina
Selina
Deurne
Nieuw
Hallo, hebt u moeite met koken? Juist alleen gaan wonen en er niet in thuis? Of hebt u weinig inspiratie? Weinig tijd en snelle receptjes leren? Dan bent u bij mij aan het ideale adres. Ik help u met al jouw keuken probleempjes (les voor beginners)
Kooklessen in Brecht (2960) - Davy
Davy
Brecht
Nieuw
Gediplomeerd kok. Reeds 3 jaar ervaring als docent keukenpraktijk . zowel voor jongeren als volwassenen . Gespecialiseerd in Italiaanse Keuken en Frans-Belgische gastronomie
Kooklessen in Halle (2980) - Kevin
Kevin
Halle
Nieuw
Welkom op mijn profiel. Ik ben een ervaren kok met verschillende chef posities onder mijn riem. Ik heb een enorme liefde voor mijn beroep en ik geniet ervan mensen te leren koken. Door mijn beroep heb ik contacten die er voor zorgen dat ik aan de beste producten kan komen voor uw les. Hebt u interesse in een kookles? Aarzel niet om mij te contacteren.
Kooklessen in 'S Gravenwezel (2970) - Nathalie
Nathalie
'S Gravenwezel
Nieuw
Kijken we samen eens in uw keukenkast en gaan we op kookavontuur met wat er allemaal in de voorraadkast ligt? Leren koken met wat u in huis heeft, samen komen tot andere gerechtjes, variatie met dezelfde producten!
Kooklessen in Schilde (2970) - Pieter
Pieter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schilde
Nieuw
Hey lieve mensen. Graag kom ik langs bij je thuis of op locatie voor al uw feesten en evenementen. Europese of Thaise keuken? Allen geen probleem!! Ben echt gepassioneerd door de HoReCa en heb meer dan 18 jaar ervaring in de beter restaurants. Alles is bespreekbaar. (Ook mogelijk voor tot horen van een volledig team). Tot snel😉
Kooklessen in Borgerhout (2140) - Marten
Marten
Borgerhout
Nieuw
Ik ben zeer goed met mensen en zeer goed in koken. Ik heb veel geduld en heb het gevoel dat ik koken leuk kan maken voor iedereen door er op een andere manier naar te laten kijken.
Kooklessen in Zoersel (2980) - Arthur
Arthur
Zoersel
Nieuw
Ik ben een vermaande hobbykok met een brede basis van keukens. Van Braziliaanse keuken tot Franse keuken. Ik heb veel met internationale koks samengewerkt voor een beetje alles te kunnen
Kooklessen in Merksem (2170) - Myria
Myria
Merksem
Nieuw
Ik ben Docent Zorg &Welzijn waar het onderdeel koken niet ontbreekt. Heb vaker voor grote evenementen gekookt . Werkt volgens de hygiëne voorschriften
Kooklessen in Deurne (2100) - Iman
Iman
Deurne
Nieuw
Ik heb levenslang kookles gehad en zelf altijd voor mezelf gekookt, omdat ik nierpatiënt ben. Volgens mij zit het in mijn bloed hihihi. Ik hou super veel van nieuwe traditionele gerechten uitproberen. Zin in sushi? Laat het eens weten!
Kooklessen in Merksem (2170) - Delilah
Delilah
Merksem
Nieuw
Ik ben best wel goed in koken, ik probeer altijd nieuwe dingen uit met bakken of koken. Ik heb op school ook een richting gevolgd met koken en heb daar ook wat van geleerd.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kooklessen Brasschaat: geëvalueerd met 4.92 door 19 klanten

Populaire dienstaanvragen

kookworkshop Brasschaat, kookles volwassenen Brasschaat, kookles Brasschaat, kookleraar Brasschaat,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden