kooklessen Kapellen

Hulp voor kooklessen in Kapellen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie kookleraars in de buurt van Kapellen

Kooklessen in Antwerpen (2040) - Kurt
Kurt
Antwerpen
5/5 (8 reviews)
Ik ben in 1997 afgestudeerd aan de hotelschool Stella Maris (nu: Groenendaalcollege) en heb een aantal jaren in de horeca gewerkt. Ik kan je verderhelpen met *basistechnieken *productkennis *het samenstellen van bijvoorbeeld een feestmenu Ik heb didactische ervaring, en weet dingen goed over te brengen op je eigen niveau Ik beschik over een wagen en ben beschikbaar s'avonds in de week
Kooklessen in Brasschaat (2930) - Marc
Marc
Brasschaat
5/5 (6 reviews)
Ik heet Marc, ben gediplomeerd kok/traiteur,,Ik doe dat al meer dan 20 jaar, koken is mijn hobby en passie!Ik geef kookles aan huis of bij jou thuis voor 2tot 6 personen, bezit een heel assortiment keukenspullen als volwaardig kok,,,dus een veelzijdig kok op alle gebied! Wil je de fijne kneepjes van t koken onder de knie krijgen, neem dan gerust kontakt op met mij,, Tot snel
Kooklessen in Ekeren (2180) - David
David
Ekeren
4.67/5 (6 reviews)
Als voormalige chef van oa Belgische ambassade, yachts en sterrenzaken wil ik mijn ervaring en kennis delen. Als aspirant leerkracht secundair onderwijs in het Frans kan ik u ook bijstaan de Franse taal onder de knie te krijgen
Kooklessen in Merksem (2170) - Sander
Sander
Merksem
5/5 (2 reviews)
Ik heb een diploma hotelschool en langer dan 10 jaar keuken ervaring. Indien u interesse heeft om iets bij te leren in de keuken weet ik zeker dat ik u hiermee verder kan helpen!
Kooklessen in Brecht (2960) - Davy
Davy
Brecht
Nieuw
Gediplomeerd kok. Reeds 3 jaar ervaring als docent keukenpraktijk . zowel voor jongeren als volwassenen . Gespecialiseerd in Italiaanse Keuken en Frans-Belgische gastronomie
Kooklessen in Merksem (2170) - Myria
Myria
Merksem
Nieuw
Ik ben Docent Zorg &Welzijn waar het onderdeel koken niet ontbreekt. Heb vaker voor grote evenementen gekookt . Werkt volgens de hygiëne voorschriften
Kooklessen in Deurne (2100) - Iman
Iman
Deurne
Nieuw
Ik heb levenslang kookles gehad en zelf altijd voor mezelf gekookt, omdat ik nierpatiënt ben. Volgens mij zit het in mijn bloed hihihi. Ik hou super veel van nieuwe traditionele gerechten uitproberen. Zin in sushi? Laat het eens weten!
Kooklessen in Kalmthout (2920) - Koen
Koen
Kalmthout
Nieuw
ik kan jullie vanuit de basis kookkunst lessen geven waarop je daarna altijd bijmij kan tegugvallen voor idëen tips en hulp ook in verband met de aankopen het klaarmaken ed
Kooklessen in Merksem (2170) - Delilah
Delilah
Merksem
Nieuw
Ik ben best wel goed in koken, ik probeer altijd nieuwe dingen uit met bakken of koken. Ik heb op school ook een richting gevolgd met koken en heb daar ook wat van geleerd.
Kooklessen in Antwerpen (2060) - Charissa
Charissa
Antwerpen
Nieuw
hiervoor heb ik geen studie gehad maar als je goed kan koken leer je de kneepjes van het vak en dit is leuk om anderen door te geven die graag wat bij willen leren.
Kooklessen in Antwerpen (2000) - Daniela
Daniela
Antwerpen
Nieuw
Ik kook graag thuis, ik kan allerlei gerechten maken van alle landen een beetje, is een passie zoals eten, graag laat u mij op voorraad wat en hoe zou ik het klaarmaken.
Kooklessen in Antwerpen (2030) - Mohammed
Mohammed
Antwerpen
Nieuw
Ik heb bij hemelhoven gewerkt als flixijob helpkook
Kooklessen in Kapellen (2950) - Sadina
Sadina
Kapellen
Nieuw
Ik heb diploma voor Restaurant Keuken heb heel verl ervaring en kook heel kekker en voor heel de familie. Bakken kan ik ook taarten koekjes enz .. Voor feesten maak ik hapjes of warme eten.
Kooklessen in Antwerpen (2000) - Sam
Sam
Antwerpen
Nieuw
Ik ben geen Gordon Ramsay, en ik ga je niet kunnen leren hoe je supercomplexe gerechten kan maken. Maar ik kan je wel assisteren en op het juiste pad brengen.
Kooklessen in Brasschaat (2930) - Bieke
Bieke
Brasschaat
Nieuw
Gewoon een hobbykok. Ik kook heel graag en gezond, liefst met verse producten. Lekker gezond en niet te duur. Ik kan recepten volgen maar kook vooral op gevoel.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kooklessen Kapellen: geëvalueerd met 4.92 door 22 klanten

Populaire dienstaanvragen

kookworkshop Kapellen, kookles volwassenen Kapellen, kookles Kapellen, kookleraar Kapellen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden