webdesign Hasselt

Hulp voor webdesign in Hasselt

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie webdesigners in de buurt van Hasselt

Webdesign in Zonhoven (3520) - Youssef
Youssef Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Zonhoven
5/5 (2 reviews)
Ik bied zowel Grafisch ontwerp, webdesign en technisch tekenen aan. Je kan voor één project of een pakket terecht bij mij, om een website, logo, naamkaart, reclame drukwerk te laten maken heb je maar één aanspreekpunt nodig waardoor je veel tijd bespaart en goedkoper uitkomt.
Webdesign in Genk (3600) - Jan
Jan
Genk
5/5 (1 reviews)
Ik heb al enkele jaren professionele ervaring waardoor ik een grote kennis heb voor alles wat te maken heeft met het web. Wil je met je website je zaak laten groeien? Dan kun je terecht bij mij!
Webdesign in Hasselt (3500) - Peter
Peter
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Al ruim 15 jaar ben ik in mijn vrije tijd bezig met het bouwen van websites. Ik heb de evoluties van HTML en CSS van nabij meegemaakt en beschik hierdoor over een brede kennis. U kan bij mij terecht voor het bouwen van een website in WordPress, die er goed uit ziet op alle schermen en ik help je daarnaast graag verder met alles wat er verder bij komt kijken (hosting, domeinnaam, ...).
Webdesign in Hasselt (3500) - Nicolas
Nicolas
Hasselt
Nieuw
ZuPP creërt, in nauwe samenwerking met de klant, websites met design van hoge kwaliteit en zeer toegankelijke systemen. Het eindproduct -hetzij branding, fotografie of webdesign- zal de identiteit van de klant representeren en een extra touch creativiteit brengen.
Webdesign in Kuringen (3511) - Jo
Jo
Kuringen
Nieuw
Webdesign in Bilzen (3740) - Roel
Roel
Bilzen
Nieuw
Ik ben Roel en ben zowel sociaal assistent als IT'er en doe diverse klussen: - hulp bij netwerk en wifi problemen - smartphone onderhoud en reparatie - website ontwikkeling en onderhoud - installatie en customisatie CMS (content management systemen)
Webdesign in Diepenbeek (3590) - Pieter
Pieter
Diepenbeek
Nieuw
Ik werk al 15 jaar als IT-er in de online marketing sector en kan je helpen met het volledig opzetten van jouw website, onderhoud, hosting, security, ....
Webdesign in Hasselt (3500) - Jeroen
Jeroen
Hasselt
Nieuw
Ik ontwerp en maak alles drukklaar, van naamkaartje tot website van vlaggetjes tot een heel feestconcept. Ik heb reeds 10 jaar ervaring in deze sector en doe het nog steeds met hart en ziel.
Webdesign in Berbroek (3540) - Lynton
Lynton
Berbroek
Nieuw
Ik ben een Full-stack software engineer met 8 jaar ervaring in het maken van webapplicaties / websites. Ik werk voornamelijk met de technologieën: Angular, .NET, Microsoft Azure, WebGL (voor 3D-graphics in de browser). Ik heb een bachelor informatica en heb ervaring met programmeren op het gebied van overdracht en civiele techniek. Ik wil in mijn vrije tijd meer websites maken.
Webdesign in Hasselt (3500) - Annick
Annick
Hasselt
Nieuw
Nieuwe website nodig, maar geen tijd of kennis? Ik wil ze graag voor je (ver)bouwen! Ik sta voor kwalitatief webdesign op maat voor ieders budget. Samen bespreken we wat je graag wil. Op basis daarvan ontwerp ik je website van grafisch design over programmeren tot online zetten. Ik werk meestal met WordPress, zodat je later zelf de inhoud kan aanpassen. Ik bied ook steeds de nodige ondersteuning.
Webdesign in Hasselt (3500) - Martijn
Martijn
Hasselt
Nieuw
Ik zou alle technische termen kunnen opsommen die jou doen denken dat je de nieuwste technologie nodig hebt, en dat ik jou die kan bieden. Ik zeg je liever wat je krijgt als je door mij een website laat maken: een perfect digitaal uithangbord voor je zaak dat er mooi en modern uitziet en dat jij makkelijk kan voorzien van alle tekst en inhoud om je klanten up-to-date te houden.
Webdesign in Berbroek (3540) - Alexander
Alexander Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Berbroek
Nieuw
Heeft u een op maat gemaakte website aan een scherpe prijs nodig? Daar kan ik voor zorgen! Ik zorg voor kwaliteit en heb passie voor een mooi design. Bij mij krijg je 365 dagen ondersteuning.
Webdesign in Bilzen (3740) - Peeters an
Peeters an
Bilzen
Nieuw
25 jaar niets anders gedaan dan met plezier mensen opgeleid in software allerlei. Voornamelijk met volwassen maar ook met kinderen tijdens verlof of 's avonds
Webdesign in Ulbeek (3832) - Niels
Niels
Ulbeek
Nieuw
- Kennis van HTML5, CSS, Javascript, C#. Dagelijks studeer ik deze talen. - grote interesse om bij te leren - veel lagere prijs dan bij professional! (zie mij als een soort stageair)
Webdesign in Hasselt (3500) - Dirk
Dirk
Hasselt
Nieuw
Een eigen website, simpel opgebouwd maar toch ééntje die gezien mag worden. Diverse mogelijkheden om te integreren (blog, formulieren, webshop, ...) en mogelijkheid tot het geven van opleiding zodat je zelf ook dingen kan toevoegen of wijzigen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Alles is vlot verlopen, want jullie organisatie kennen we niet en dan zijn wij in deze tijd toch wat voorzichtig. ”
Dominique
“ De bereikbaarheid en uitgebreide service rubrieken welke worden ter beschikking gesteld. ”
Bavo
“ Snel iemand gevonden om mijn probleem met laptop op te lossen. Correcte afhandeling. ”
Sebastien
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Webdesign Hasselt: geëvalueerd met 5.0 door 4 klanten

Populaire dienstaanvragen

website maken Hasselt, webdesigner gezocht Hasselt, website laten maken prijs Hasselt, goedkope webdesigner Hasselt,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden