webdesign Hasselt

Hulp voor webdesign in Hasselt

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie webdesigners in de buurt van Hasselt

Webdesign in Alken (3570) - Fébe
Fébe
Alken
5/5 (6 reviews)
Zoek je iemand met een vlotte pen, grafische vaardigheden en een waaier aan communicatiestrategieën? Dan je bij mij aan het juiste adres. Als bachelor in de communicatie bezit ik alle vaardigheden om jouw bedrijf een duwtje in de rug te geven. Contacteer me gerust voor meer info!
Webdesign in Zonhoven (3520) - Youssef
Youssef Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Zonhoven
5/5 (2 reviews)
Ik bied zowel Grafisch ontwerp, webdesign en technisch tekenen aan. Je kan voor één project of een pakket terecht bij mij, om een website, logo, naamkaart, reclame drukwerk te laten maken heb je maar één aanspreekpunt nodig waardoor je veel tijd bespaart en goedkoper uitkomt.
Webdesign in Hasselt (3500) - Peter
Peter
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Al ruim 15 jaar ben ik in mijn vrije tijd bezig met het bouwen van websites. Ik heb de evoluties van HTML en CSS van nabij meegemaakt en beschik hierdoor over een brede kennis. U kan bij mij terecht voor het bouwen van een website in WordPress, die er goed uit ziet op alle schermen en ik help je daarnaast graag verder met alles wat er verder bij komt kijken (hosting, domeinnaam, ...).
Webdesign in Hasselt (3500) - Rob
Rob
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Ik kan een website bouwen en online plaatsen. Laten we eerst afspreken en dan zien welke uw noden zijn om tot een degelijke site te komen.
Webdesign in Hasselt (3500) - Nicolas
Nicolas
Hasselt
Nieuw
ZuPP creërt, in nauwe samenwerking met de klant, websites met design van hoge kwaliteit en zeer toegankelijke systemen. Het eindproduct -hetzij branding, fotografie of webdesign- zal de identiteit van de klant representeren en een extra touch creativiteit brengen.
Webdesign in Kuringen (3511) - Jo
Jo
Kuringen
Nieuw
Dag allemaal, ik ben Jo. Heb zelf heel wat ervaring in kleine klussen en zelf ook al een paar grote projecten gedana voor mezelf (volledige badkamer uitgebroken en vernieuwd, terras zelf aangelegd, kunstgras aangelegd). Zelf ben ik in hoofdberoep java ontwikkelaar. Website's bouwen of een eigen softwarepakket ontwikkelen in samenspraak met de klant vormt ook geen probleem.
Webdesign in Diepenbeek (3590) - Pieter
Pieter
Diepenbeek
Nieuw
Ik werk al 15 jaar als IT-er in de online marketing sector en kan je helpen met het volledig opzetten van jouw website, onderhoud, hosting, security, ....
Webdesign in Hasselt (3500) - Jeroen
Jeroen
Hasselt
Nieuw
Ik ontwerp en maak alles drukklaar, van naamkaartje tot website van vlaggetjes tot een heel feestconcept. Ik heb reeds 10 jaar ervaring in deze sector en doe het nog steeds met hart en ziel.
Webdesign in Berbroek (3540) - Lynton
Lynton
Berbroek
Nieuw
Ik ben een Full-stack software engineer met 8 jaar ervaring in het maken van webapplicaties / websites. Ik werk voornamelijk met de technologieën: Angular, .NET, Microsoft Azure, WebGL (voor 3D-graphics in de browser). Ik heb een bachelor informatica en heb ervaring met programmeren op het gebied van overdracht en civiele techniek. Ik wil in mijn vrije tijd meer websites maken.
Webdesign in Hasselt (3500) - Annick
Annick
Hasselt
Nieuw
Nieuwe website nodig, maar geen tijd of kennis? Ik wil ze graag voor je (ver)bouwen! Ik sta voor kwalitatief webdesign op maat voor ieders budget. Samen bespreken we wat je graag wil. Op basis daarvan ontwerp ik je website van grafisch design over programmeren tot online zetten. Ik werk meestal met WordPress, zodat je later zelf de inhoud kan aanpassen. Ik bied ook steeds de nodige ondersteuning.
Webdesign in Hasselt (3500) - Martijn
Martijn
Hasselt
Nieuw
Ik zou alle technische termen kunnen opsommen die jou doen denken dat je de nieuwste technologie nodig hebt, en dat ik jou die kan bieden. Ik zeg je liever wat je krijgt als je door mij een website laat maken: een perfect digitaal uithangbord voor je zaak dat er mooi en modern uitziet en dat jij makkelijk kan voorzien van alle tekst en inhoud om je klanten up-to-date te houden.
Webdesign in Ulbeek (3832) - Niels
Niels
Ulbeek
Nieuw
- Kennis van HTML5, CSS, Javascript, C#. Dagelijks studeer ik deze talen. - grote interesse om bij te leren - veel lagere prijs dan bij professional! (zie mij als een soort stageair)
Webdesign in Zonhoven (3520) - Nico
Nico Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Zonhoven
Nieuw
Uw webdesign moet vooral duidelijk zijn en uw bezoeker aanzetten tot actie. Ik verzorg doeltreffend webdesign dat aansluit bij u of uw bedrijf. Gecombineerd met wervende teksten en fantastische foto's. Dankzij responsive webdesign is uw website op ieder apparaat (telefoon, tablet en computer) net zo effectief.
Webdesign in Hasselt (3500) - Test
Test
Hasselt
Nieuw
qsdfqsdfqsdfqsdfqsdfqsdfqsdfqsdfqsdfqsdfqdsfqsdfqsdfqsdfqsdfqdsfqsdfqsdfqsdfqsdfqsdfqsdfqsdfqsdpfjsqdmlkfjqsldkmfjqdskfqmskdlfjmldsqjfqmdslfkjsldldskdskl
Webdesign in Alken (3570) - Bram
Bram
Alken
Nieuw
Ik heb een passie voor eenvoudige en kenmerkende ontwerpen, die in het oog springen. Ik ben perfectionistisch en lever keurig werk af en pas eventueel nog aan in samenspraak met de opdrachtgever.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel webdesigners in Hasselt

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Tamelijk veel kandidaten hebben zich gemeld waarvan een aantal bij mij thuis. Keus was gemakkelijk. ”
Kristof
“ Beste, jullie leveren prachtig werk, volgende maal neem ik terug contact op met RingTwice , vriendelijk bedankt. ”
Rafael
“ Na aan te melden , direct contact met mensen voor de reparatie , kan niet sneller gaan , dankjewel ”
Bert
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Webdesign Hasselt: geëvalueerd met 5.0 door 10 klanten

Populaire dienstaanvragen

website maken Hasselt, webdesigner gezocht Hasselt, website laten maken prijs Hasselt, goedkope webdesigner Hasselt,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden