herstelling huishoudtoestellen Sint-amandsberg

Herstelling huishoudtoestellen in Sint-amandsberg

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie reparateurs voor herstelling huishoudtoestellen Sint-amandsberg

Huishoudelektro reparateur in Mariakerke (9030) - Timothy
Timothy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mariakerke
5/5 (3 reviews)
Ik heb door de jaren heen heel wat ervaring opgedaan met het repareren van elektrische toestellen. Ik ga steeds op zoek naar een gepaste en betaalbare oplossing voor het probleem. Zo ga ik graag online op zoek naar mogelijkhedenen verbeteringen voor jouw toestel.
Huishoudelektro reparateur in Sint-amandsberg (9040) - Jelle
Jelle
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Dankzij mijn werk heb ik veel materiaal mogen opendoen en repareren. Het is door ervaring dat je in iets goed wordt en daar heb ik enorm veel bijgeleerd waardoor ik bij een toestel het probleem vrij snel kan vaststellen en een oplossing kan voorzien
Huishoudelektro reparateur in Wondelgem (9032) - David
David
Wondelgem
5/5 (1 reviews)
2 jaar in magazijn gewerkt waar ik niets anders dan spullen moest repareren dus weet wel goed mijn weg in deze dingen heb zelf ook heel veel materiaal dus vragen maar Mvg
Huishoudelektro reparateur in Gent (9000) - Bruno
Bruno
Gent
5/5 (1 reviews)
Repareren, van wasmachine droog kast microgolfoven naar maten solderen van stukken die mogelijk afgebroken zijn kabel die kapot zijn Stukken monteren indien nodig
Huishoudelektro reparateur in Gent (9000) - John
John
Gent
5/5 (1 reviews)
ik ben een elektricien die ordelijk en netjes werkt, ik heb twee jaar ervaring in elektrische installaties, ik vervang elektrische onderdelen in huishoudelijke apparaten zoals fornuizen en ovens.
Huishoudelektro reparateur in Gent (9000) - Orfeo
Orfeo
Gent
5/5 (1 reviews)
Als ingenieur heb ik een goede kennis van elektro, daarnaast heb ik ervaring in het herstellen van was- en vaatwasmachines en andere simpele toestellen.
Huishoudelektro reparateur in Oostakker (9041) - Bruno
Bruno
Oostakker
Nieuw
In de wegwerpmaatschappij waarin we ons bevinden is het soms gemakkelijker iets weg te gooien dan het te laten herstellen. Ik hou van een uitdaging en om toestellen een 2de leven te geven.
Huishoudelektro reparateur in Oostakker (9041) - Thomas
Thomas
Oostakker
Nieuw
Enkele jaren als elektromechanieker gewerkt en ik ben elektricien als opleiding, ik kan dus diverse elektrische apparaten maken zoals mixers, keukenrobots en broodroosters. Ik zal het meeste doen om uw toestel terug werkende te krijgen.
Huishoudelektro reparateur in Sint-amandsberg (9040) - Omer
Omer Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-amandsberg
Nieuw
Ik kan alle installaties en reparaties van huishoudelektro doen tegen een democratische prijs. Aarzel niet om te vragen naar een offerte. Software installaties voor pc is ook mogelijk.
Huishoudelektro reparateur in Gent (9000) - Ahmad
Ahmad
Gent
Nieuw
Ben elektrieker van opleiding, gespecialiseerd in video en camerabewaking. Met meer dan 20 jaar ervaring ken ik als geen andere mijn weg en ven altijd beschikbaar.
Huishoudelektro reparateur in Gent (9000) - Jackie
Jackie
Gent
Nieuw
Met deze herstelling ben ik wat minder bezig omdat het onderdeel soms moet besteld worden of er niet meer is , maar kleine herstelling zoals aansluiten van sommige delen kan ik dus wel meestal is het te vervangen .
Huishoudelektro reparateur in Gent (9000) - Pieter
Pieter
Gent
Nieuw
Voer in mijn vrije tijd graag reparaties aan elektrische toestellen, kabels allerhande, componenten uit. Beschik hiervoor over soldeerbout en ander werkmateriaal.
Huishoudelektro reparateur in Sint-amandsberg (9040) - Justin12
Justin12
Sint-amandsberg
Nieuw
Aansluiten: Afwasmachines Droogkasten Wasmachines Ijskasten Diepvries Software stuurprogramma’s aanleren en maken. Administratieve hulp verlenen
Huishoudelektro reparateur in Sint-amandsberg (9040) - Alaaeddin
Alaaeddin
Sint-amandsberg
Nieuw
Ik help u graag met all dingen u huis herstellen, veranderen, reputatie, verhuizen wat u need , Ik ga jou probleem oplossen niet zorg maken Ik heb beetje ervaring van alles
Huishoudelektro reparateur in Gent (9000) - Kevin
Kevin
Gent
Nieuw
Ik sleutel graag aan electrotoestellen. Alsook mijn motoren dat ik staan heb. Ik ga graag de uitdaging aan. Stel me gerust een vraag zal het voor jou bekijken wat er nog te redden valt (-;
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed geholpen aangezien er meerdere personen reageerden. En er dus met hen gecommuniceerd kon worden vooraleer in te gaan op een dienst. ”
Olivier
“ De eerste keer dat ik ring twice gebruik en is een positieve ervaring gebleken. ”
Dirk
“ Ik ben zeer tevreden met de dienstverlening van de site. Een eenvoudige, snelle weg om te vinden wat je nodig hebt. Goede service. Goed bereikbaar en behulpzaam. Top! ”
Dirk
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Reparatie elektrische toestellen Sint-amandsberg: geëvalueerd met 5.0 door 7 klanten

Populaire dienstaanvragen

wasmachine reparatie aan huis Sint-amandsberg, klein elektro laten herstellen Sint-amandsberg, wasmachine reparatie Sint-amandsberg, herstelling huishoudtoestellen Sint-amandsberg, herstelling wasmachine Sint-amandsberg, koelkast reparatie aan huis Sint-amandsberg, technieker wasmachine Sint-amandsberg, reparatie elektrische toestellen Sint-amandsberg, koelkast herstellen Sint-amandsberg, reparatie vaatwasser Sint-amandsberg,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen herstelling huishoudtoestellen in Sint-amandsberg

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden