herstelling huishoudtoestellen Evergem

Herstelling huishoudtoestellen in Evergem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie reparateurs voor herstelling huishoudtoestellen Evergem

Huishoudelektro reparateur in Mariakerke (9030) - Hedwig
Hedwig
Mariakerke
5/5 (38 reviews)
Een lamp van de dampkap vervangen. Een kookplaat die niet meer werkt. De frigo die niet meer aanslaat. De chauffage die niet meer verwarmt. Noem maar op.
Huishoudelektro reparateur in Gent (9000) - Izaak
Izaak Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
5/5 (7 reviews)
Soms is het allemaal niet zo moeilijk en heb ik het zelf al eens voorgehad. Dus met wat geluk kunnen we elkaar simpel en snel verder helpen.
Huishoudelektro reparateur in Mariakerke (9030) - Timothy
Timothy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mariakerke
5/5 (3 reviews)
Ik heb door de jaren heen heel wat ervaring opgedaan met het repareren van elektrische toestellen. Ik ga steeds op zoek naar een gepaste en betaalbare oplossing voor het probleem. Zo ga ik graag online op zoek naar mogelijkhedenen verbeteringen voor jouw toestel.
Huishoudelektro reparateur in Drongen (9031) - Stefan
Stefan
Drongen
4.67/5 (3 reviews)
Ik kan toestellen nakijken én zien of deze nog te maken zijn. Ook sommige smartphones, echter dit enkel indien deze nog niet eerder werd geopend & de klant bereid is de te vervangen onderdelen te bestellen (wanneer duidelijk werd vastgesteld wat dient te worden vervangen!).
Huishoudelektro reparateur in Zelzate (9060) - Gert
Gert
Zelzate
5/5 (2 reviews)
Ik heb redelijk veel ervaring in het repareren van elektrische toestellen. Dit van smartphones ( schermen, batterijen, laad poorten,...), Spel computers ( vervangen van bijna alle componenten), gereedschap ( schoonmaken, koolborstels vervangen, behuizingen vervangen,...). Ik beschik over de gereedschappen en kennis om dit op een professionele en betaalbaren manier op te lossen.
Huishoudelektro reparateur in Sint-amandsberg (9040) - Jelle
Jelle
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Dankzij mijn werk heb ik veel materiaal mogen opendoen en repareren. Het is door ervaring dat je in iets goed wordt en daar heb ik enorm veel bijgeleerd waardoor ik bij een toestel het probleem vrij snel kan vaststellen en een oplossing kan voorzien
Huishoudelektro reparateur in Wondelgem (9032) - David
David
Wondelgem
5/5 (1 reviews)
2 jaar in magazijn gewerkt waar ik niets anders dan spullen moest repareren dus weet wel goed mijn weg in deze dingen heb zelf ook heel veel materiaal dus vragen maar Mvg
Huishoudelektro reparateur in Lochristi (9080) - Steven
Steven
Lochristi
5/5 (1 reviews)
Momenteel werkzaam als service engineer voor landbouw-veeteelt toestellen, maar over de jaren heen diverse herstellingen uitgevoerd. Van witgoed tot fijnere huishoud-electronica en gereedschappen.
Huishoudelektro reparateur in Gent (9000) - John
John
Gent
5/5 (1 reviews)
ik ben een elektricien die ordelijk en netjes werkt, ik heb twee jaar ervaring in elektrische installaties, ik vervang elektrische onderdelen in huishoudelijke apparaten zoals fornuizen en ovens.
Huishoudelektro reparateur in Sleidinge (9940) - Filip
Filip
Sleidinge
Nieuw
Een defect toestel, laat er eens naar kijken voor je het weg gooit. In de meeste gevallen is het een kleinigheid die defect is. Ik zorg voor een snelle analyse van het probleem, geef u uitleg wat juist het probleem is en ga over tot herstelling indien gewenst. Stap eens uit de wegwerpmaatschappij en laat er naar kijken.
Huishoudelektro reparateur in Oostakker (9041) - Bruno
Bruno
Oostakker
Nieuw
In de wegwerpmaatschappij waarin we ons bevinden is het soms gemakkelijker iets weg te gooien dan het te laten herstellen. Ik hou van een uitdaging en om toestellen een 2de leven te geven.
Huishoudelektro reparateur in Oostakker (9041) - Thomas
Thomas
Oostakker
Nieuw
Enkele jaren als elektromechanieker gewerkt en ik ben elektricien als opleiding, ik kan dus diverse elektrische apparaten maken zoals mixers, keukenrobots en broodroosters. Ik zal het meeste doen om uw toestel terug werkende te krijgen.
Huishoudelektro reparateur in Zelzate (9060) - Timur
Timur
Zelzate
Nieuw
Ik ben en klusjes man . Ik werk op het fabriek in technische dienst als technieker . Ik kan wat elctrieciteits , laswerken, en nog en andere werkjes doen. Reparatie van huishoudtoestelen .
Huishoudelektro reparateur in Assenede (9960) - Patrick
Patrick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Assenede
Nieuw
Hallo Als witgoedhersteller met 10 jaar ervaring kan ik voor de meeste toestellen repareren Moest het wat te lang duren kan ik u eventueel een vervangtoestel aanbieden Daarbij kan ikzelf uw toestel komen ophalen en deze ook komen plaatsen.U hoeft zichzelf niet te verplaatsen enkel bellen daarbij kan u me ook bellen om een inbouwtoestel te komen plaatsen zoals dampkap en diverse inbouwtoestellen
Huishoudelektro reparateur in Ertvelde (9940) - Roger
Roger
Ertvelde
Nieuw
Ik ben een gediplomeerde electromechanieker met 47 jaar ervaring in de zware industrie, maar na mijn pensioen ben ik terug aan de slag gegaan, als ontwerper en bouwer van aardgastankstations, automatische pizzalijn, appendage machines voor gasflessen, industriele elektrische verdeelkasten voor grote vermogens enz. Nu werk ik deeltijds bij een outsoursingsfirma als electromechanieker
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ De eerste keer dat ik ring twice gebruik en is een positieve ervaring gebleken. ”
Dirk
“ Ik ben zeer tevreden met de dienstverlening van de site. Een eenvoudige, snelle weg om te vinden wat je nodig hebt. Goede service. Goed bereikbaar en behulpzaam. Top! ”
Dirk
“ Makkelijke manier om hulp te krijgen indien je niemand kent die daartoe bekwaam is. ”
Hormoz
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Reparatie elektrische toestellen Evergem: geëvalueerd met 4.96 door 57 klanten

Populaire dienstaanvragen

wasmachine reparatie aan huis Evergem, klein elektro laten herstellen Evergem, wasmachine reparatie Evergem, herstelling huishoudtoestellen Evergem, herstelling wasmachine Evergem, koelkast reparatie aan huis Evergem, technieker wasmachine Evergem, reparatie elektrische toestellen Evergem, koelkast herstellen Evergem, reparatie vaatwasser Evergem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen herstelling huishoudtoestellen in Evergem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden