computerhulp Ekeren

Computerhulp aan huis in Ekeren

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Ekeren

Ruben is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Computerhulp in Schoten (2900) - Ruben
Ruben Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schoten
4.83/5 (12 reviews)
Zit je vast in een project, of heb je toch net even wat hulp nodig om iets uit te voeren, wil ik je daar zeker bij helpen! Samen bekijken we je probleem, en hoe dit vlotjes opgelost kan worden. Ook zorg ik ervoor dat je zelf alles zeker ook goed begrijpt, zodat je zelf ook je kennis hier in kan verrijken, en in de toekomst hier zelf ook meer rond kan.
Senne is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Computerhulp in Merksem (2170) - Senne
Senne
Merksem
4.91/5 (11 reviews)
Ik los alle problemen op met PC's, laptops, tablets en smartphone. Met of zonder uitleg zodat je vlot verder kan werken en dit in het vervol wilt voorkomen. Aangezien ik professioneel reeds meer dan 6 jaar bezig ben in de IT, ben ik zeer goed op de hoogte van de laatste nieuwe zaken. Extra hulp of uitleg is altijd iets waar ik je mee kan helpen.
Computerhulp in Merksem (2170) - Younes
Younes
Merksem
5/5 (3 reviews)
Ik kan u helpen met basis Windows, Android en iOS problemen. Dit gaande van printer, netwerk, instellingsproblemen tot apps op Android installeren. Eveneens kan ik u helpen aan onderdelen van smartphones.
Computerhulp in Kapellen (2950) - Michiel
Michiel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kapellen
5/5 (2 reviews)
Iemand nodig die op uw tempo de dingen wil uitleggen? Ik heb 10 jaar ervaring in allerlei IT gebieden en leg het je graag uit. Ik ben gelduldig en duidelijk. Spreek vlot nederlands en engels.
Computerhulp in Kapellen (2950) - Babeth
Babeth
Kapellen
5/5 (1 reviews)
Hoi, Ik ben Babeth uit Kapellen. Ik ben zeer sociaal, flexibel en behulpzaam. Ik ben snel weg met elektronica. Indien je iemand zoekt die je even verder helpt met het installeren van je nieuwe decoder voor je tv, je meer uitleg geeft over die nieuwe telefoon, of andere klusjes. Dan ben ik je graag tot dienst.
Computerhulp in Antwerpen (2060) - Furkan
Furkan
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik heb al een eigen website en we moeten veel veel PowerPoint presentaties enz voorbereiden voor onze school waardoor ik het goed onder controle heb. Ik kan u helpen met wat er maar ook is bij uw gsm computer Als er iets van binnen kapot is zal ik ook proberen te repareren dan hoeft u ook niet zover te gaan voor een korte reparatie die veel geld zal kosten. Voor elke moeilijkhijd kunt u mij bellen
Computerhulp in Ekeren (2180) - Talisa
Talisa
Ekeren
5/5 (1 reviews)
Leerkracht secundair onderwijs van opleiding Specialisatie in aardrujkskunde, geschiedenis en leren leren. Creatieve oplossingen en studeer middelen Veel ervaring met office en computers
Computerhulp in Antwerpen (2030) - Adriaan
Adriaan
Antwerpen
Nieuw
Mijn interesses liggen in de wereld van de informatica en multimedia en houd me er elke dag, al zo'n 8 jaar, met bezig. Bovendien studeer ik Multimedia Technology, waar we de allernieuwste technologieën krijgen te zien waarin we ons ineens in gaan verdiepen om te weten hoe alles werkt in elkaar zit. Ik ben dus uitermate geschikt, door ervaring en opleiding, om jou van hulp te voorzien.
Computerhulp in Ekeren (2180) - Wim
Wim
Ekeren
Nieuw
Werk al jaren als als lesgever en hersteller. Ben gespecialiseerd in pc en tablet op te kuisen en terug sneller te maken. Maak altijd eerst een back-up zodat U niets kwijt geraakt. Ik kan video en dia's digitaliseren en eventueel monteren tot een geheel .
Computerhulp in Ekeren (2180) - Marc
Marc
Ekeren
Nieuw
Ik kan héél goed met een PC overweg en kan voor u verschillende programma's installeren die nuttig zijn voor u of zoals u zelf wenst, ik kan voor u ook een beperkt thuis of een bescheiden kantoor- LAN-netwerk aanleggen. Hier heb ik het gereedschap voor. Printers enz. hebben geen geheimen voor mij. Ik kan kabels trekken als het moet. Een kleine server kan ik ook opzetten als het écht moet.
Computerhulp in Merksem (2170) - Robin
Robin
Merksem
Nieuw
Al 7 jaar ervaring in verschillende bedrijven in het leveren van algemene support op windows pc's en laptops. Heb een affiniteit met PC's, al 17 jaar dagdagelijks bezig met computers.
Computerhulp in Merksem (2170) - Eva
Eva
Merksem
Nieuw
Hoi, Ik ben Cedric en werk al jaren in de informatica en HR sector. Ik kan je helpen met al je computerproblemen, maar ook andere bedrijfsgerelateerde vragen. Ik zoek samen met jou naar een gepaste oplossing, en ga graag met jou aan tafel zitten om al je ideeën uit te werken.
Computerhulp in Ekeren (2180) - Khaled
Khaled
Ekeren
Nieuw
Ik heb een brede kennis van computers, smartphones, tablets en dit zowel voor Mac, iOS als Windows en Android toestellen. Heb je een trage pc? Wil je je pc upgraden met geheugen, grafische kaart,...? Of heb je hulp of advies nodig? Ik heb ervaring met veel verschillende programma's en programmeertalen en kan u ook bijstaan bij Office producten (Word, Excel, PowerPoint, Access).
Computerhulp in Ekeren (2180) - Bjorn
Bjorn
Ekeren
Nieuw
computer problemen, geen enkel probleem. ik kan zeer goed overweg met een computer waardoor ik altijd de nodige hulp kan bieden. daarnaast is mijn broer zelf een ict persoon waar ik veel van heb geleerd hoe ik bepaalde zaken moet oplossen.
Computerhulp in Ekeren (2180) - Wilton joão
Wilton joão
Ekeren
Nieuw
Ik kan er maar spijtig genoeg maar 5 aanduiden maar heb meer in mars dan dit natuurlijk... ik sta voor alles open en kan zo goed als alles en als ik het niet kan dan zoek ik het op en vind ik het wel ben geen opgever....
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel en effectief de juiste persoon gevonden. Website heel overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. ”
Robin
“ het werkt blijkbaar en ook vrij snel ,als ik iemand nodig heb op een ander domein probeer ik het weer uit ”
Michel
“ Ik vind dat het opzet en de manier van werken van ListMinut erg geslaagd Gebruiksvriendelijk en performant. ”
Johan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Computerhulp aan huis Ekeren: geëvalueerd met 4.96 door 31 klanten

Populaire dienstaanvragen

computerhulp beginner Ekeren, computerproblemen oplossen aan huis Ekeren, computer problemen Ekeren,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden