Ring Twice

Computerhulp aan huis in Ekeren

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Ekeren

Computerhulp in Ekeren (2180) - Dominic
Dominic
4.18/5 · 11 reviews
2180 Ekeren
Als gediplomeerd kennis werker met 15jaar ervaring in de ICT sector, weet ik me uit de slag te slaan bij kleine en grote problemen. Uw thuisnetwerk, PC, phone of tablet hebben geen geheimen voor mij, en los de grote en kleine problemen in een wip op.
Computerhulp in Merksem (2170) - Younes
Younes
5/5 · 3 reviews
2170 Merksem
Ik kan u helpen met basis Windows, Android en iOS problemen. Dit gaande van printer, netwerk, instellingsproblemen tot apps op Android installeren. Eveneens kan ik u helpen aan onderdelen van smartphones.
Computerhulp in Kapellen (2950) - Babeth
Babeth
5/5 · 1 reviews
2950 Kapellen
Hoi, Ik ben Babeth uit Kapellen. Ik ben zeer sociaal, flexibel en behulpzaam. Ik ben snel weg met elektronica. Indien je iemand zoekt die je even verder helpt met het installeren van je nieuwe decoder voor je tv, je meer uitleg geeft over die nieuwe telefoon, of andere klusjes. Dan ben ik je graag tot dienst.
Computerhulp in Kapellen (2950) - Michiel
Michiel
5/5 · 1 reviews
2950 Kapellen
Iemand nodig die op uw tempo de dingen wil uitleggen? Ik heb 10 jaar ervaring in allerlei IT gebieden en leg het je graag uit. Ik ben gelduldig en duidelijk. Spreek vlot nederlands en engels.
Computerhulp in Antwerpen (2060) - Furkan
Furkan
5/5 · 1 reviews
2060 Antwerpen
Ik heb al een eigen website en we moeten veel veel PowerPoint presentaties enz voorbereiden voor onze school waardoor ik het goed onder controle heb. Ik kan u helpen met wat er maar ook is bij uw gsm computer Als er iets van binnen kapot is zal ik ook proberen te repareren dan hoeft u ook niet zover te gaan voor een korte reparatie die veel geld zal kosten. Voor elke moeilijkhijd kunt u mij bellen
Computerhulp in Ekeren (2180) - Talisa
Talisa
5/5 · 1 reviews
2180 Ekeren
Leerkracht secundair onderwijs van opleiding Specialisatie in aardrujkskunde, geschiedenis en leren leren. Creatieve oplossingen en studeer middelen Veel ervaring met office en computers
Computerhulp in Ekeren (2180) - Patrick
Patrick Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2180 Ekeren
Vragen rond Windows, Linux of Mac, Shoot... Ik kan je wel helpen met dat instellen van die 1000 stappen om smartphone of tablet op te starten. Ik maak je graag wegwijs in hoe je nu eindelijk die sociale media naar je hand zet...
Computerhulp in Antwerpen (2030) - Adriaan
Adriaan
Nieuw
2030 Antwerpen
Mijn interesses liggen in de wereld van de informatica en multimedia en houd me er elke dag, al zo'n 8 jaar, met bezig. Bovendien studeer ik Multimedia Technology, waar we de allernieuwste technologieën krijgen te zien waarin we ons ineens in gaan verdiepen om te weten hoe alles werkt in elkaar zit. Ik ben dus uitermate geschikt, door ervaring en opleiding, om jou van hulp te voorzien.
Computerhulp in Ekeren (2180) - Wim
Wim
Nieuw
2180 Ekeren
Werk al jaren als als lesgever en hersteller. Ben gespecialiseerd in pc en tablet op te kuisen en terug sneller te maken. Maak altijd eerst een back-up zodat U niets kwijt geraakt. Ik kan video en dia's digitaliseren en eventueel monteren tot een geheel .
Computerhulp in Ekeren (2180) - Marc
Marc
Nieuw
2180 Ekeren
Ik kan héél goed met een PC overweg en kan voor u verschillende programma's installeren die nuttig zijn voor u of zoals u zelf wenst, ik kan voor u ook een beperkt thuis of een bescheiden kantoor- LAN-netwerk aanleggen. Hier heb ik het gereedschap voor. Printers enz. hebben geen geheimen voor mij. Ik kan kabels trekken als het moet. Een kleine server kan ik ook opzetten als het écht moet.
Computerhulp in Merksem (2170) - Robin
Robin
Nieuw
2170 Merksem
Al 7 jaar ervaring in verschillende bedrijven in het leveren van algemene support op windows pc's en laptops. Heb een affiniteit met PC's, al 17 jaar dagdagelijks bezig met computers.
Computerhulp in Merksem (2170) - Eva
Eva
Nieuw
2170 Merksem
Hoi, Ik ben Cedric en werk al jaren in de informatica en HR sector. Ik kan je helpen met al je computerproblemen, maar ook andere bedrijfsgerelateerde vragen. Ik zoek samen met jou naar een gepaste oplossing, en ga graag met jou aan tafel zitten om al je ideeën uit te werken.
Computerhulp in Merksem (2170) - Vanessa
Vanessa
Nieuw
2170 Merksem
Hulp nodig bij sommige programma’s? Vraag het even na, de meeste kennen weinig geheimen, met een beetje uitleg geraak je meestal al een heel eind op weg.
Computerhulp in Antwerpen (2060) - Edward
Edward
Nieuw
2060 Antwerpen
Zoals eerder vermeld, zit ik in mijn laatste bachelorjaar informatica. Ik ben bereid al uw computer en netwerkproblemen op te lossen, indien deze in mijn vermogen liggen.
Computerhulp in Ekeren (2180) - Khaled
Khaled
Nieuw
2180 Ekeren
Ik heb een brede kennis van computers, smartphones, tablets en dit zowel voor Mac, iOS als Windows en Android toestellen. Heb je een trage pc? Wil je je pc upgraden met geheugen, grafische kaart,...? Of heb je hulp of advies nodig? Ik heb ervaring met veel verschillende programma's en programmeertalen en kan u ook bijstaan bij Office producten (Word, Excel, PowerPoint, Access).

Computerhulp aan huis Ekeren: geëvalueerd met 4.86 door 18 klanten

Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid

Populaire dienstaanvragen

computerhulp beginner Ekeren, computerproblemen oplossen aan huis Ekeren, computer problemen Ekeren,...

Een dienst aanvragen
Zij raden Ring Twice aan...
“ het werkt blijkbaar en ook vrij snel ,als ik iemand nodig heb op een ander domein probeer ik het weer uit ”
Installatie van privé It systeem
Thomas raadt Michel aan Michel
“ Ik vind dat het opzet en de manier van werken van ListMinut erg geslaagd Gebruiksvriendelijk en performant. ”
Veranderen van emailadres
Frans raadt Johan aan Johan
“ Michel communiceert zeer goed en is heel behulpzaam. Hij is absoluut niet duur. Perfecte service. ”
Cloud installatie
Lisa raadt Michel aan Michel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden