computer herstellen Holsbeek

Hulp voor computer herstellen in Holsbeek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie pc herstellers in de buurt van Holsbeek

Computer herstellen in Heverlee (3001) - Toon
Toon
Heverlee
4.97/5 (74 reviews)
Is je computer defect, geraak je niet op internet, lopen bepaalde programma's vast, heb je een virus, is er een kabel stuk of is je computer in het water gevallen. ik hoop dat ik je bij al deze problemen vlot en efficiënt kan helpen.
Computer herstellen in Aarschot (3200) - Dillen
Dillen
Aarschot
4.94/5 (16 reviews)
Ik heb een driejarige opleiding gevolgd als pc technicus en heb tijdens die drie jaar ook gewerkt in een computerwinkel. Heb dus veel ervaring met zowel Windows als Mac. Heb ervaring met zowel hardware als software.
Computer herstellen in Tremelo (3120) - Stijn
Stijn
Tremelo
4.92/5 (12 reviews)
hobby is aan pc&laptop werken andere win installeren scherm laptop herstellen pc herstellen wifi installeren alles met elkaar verbinden andere problemen met een pc
Computer herstellen in Leuven (3000) - Veerle
Veerle
Leuven
4.86/5 (7 reviews)
Ik ben ICT-coordinator in een middelbare school en heb 2,5 jaar in de ICT-sector gewerkt. Al sinds mijn jeugd help ik vrienden en familie met hun technische problemen.
Computer herstellen in Leuven (3000) - Koen
Koen
Leuven
5/5 (4 reviews)
Uw computer is defect, start niet meer op, heeft een virus, is traag? Ik probeer voor u een correcte en betaalbare oplossing te vinden. Ik focus hierin op een degelijke kwalitatieve oplossing waarmee u weer lange tijd verder kan.
Computer herstellen in Lubbeek (3210) - Joeri
Joeri
Lubbeek
5/5 (4 reviews)
Naast de 20+ jaren ervaring op mijn job in high-end omgevingen, probeer ik graag zaken thuis uit mbt website development en het herstellen van electronica, van software tot 'wel nu zou ik toch nog even de soldeerbout moeten bovenhalen'.
Computer herstellen in Aarschot (3200) - Thomas
Thomas Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Aarschot
5/5 (3 reviews)
Een eerlijke prijs, soms is het niet mogelijk puur op uurtarief te tellen. Dat zou bij lang wachten een enorme rekening voor de klant geven. Ik geef een duidelijke prijs vooraf, geen verrassingen
Computer herstellen in Baal (3128) - Olivier
Olivier
Baal
5/5 (2 reviews)
Heb zelf een klein IT bedrijfje als zelfstandige in bijverdienste en ben meer dan 15 jaar actief in de IT sector. Zeer goede kennis van Windows systemen / hardware en netwerken
Computer herstellen in Leuven (3000) - Marc
Marc
Leuven
5/5 (2 reviews)
Een van mijn passies is het oplossen van informatica-problemen, software (Windows/Office ea) ,maar ook hardware, vb. een desktop of laptop uitbreiden, upgraden, harde schijf, geheugen, en andere componenten wisselen. Ook los ik graag problemen met smartphones en tablets op, zoals traagheid, installatie-problemen, backups, overzetten van data ea. Contacteer me gerust met een specifieke vraag.
Computer herstellen in Kessel lo (3010) - Joris
Joris
Kessel lo
4.5/5 (2 reviews)
Gewerkt in tweedehands computerwinkel. Nu buren uit de nood helpen. Vooral Apple. Ook excel en word en beeldbewerking. Hou van uitdagingen
Computer herstellen in Aarschot (3200) - Wibran
Wibran Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Aarschot
5/5 (1 reviews)
Als IT'er ben dag in dag uit in de weer om de pc's van mijn klanten te herstellen. Hierbij leveren wij duidelijke uitleg zodat u weet waar u voor betaald
Computer herstellen in Baal (3128) - Peter
Peter
Baal
Nieuw
Ik ben informaticus van opleiding, ben altijd al gepassioneerd geweest door computers en doe al meer dan 15 jaar op een no nonsense manier de IT van een BVBA, inclusief training van het personeel. Ik ben vertrouwd met computers (WIndows/Mac), telefoons, tablets, etc. Ik leer je graag hiermee overweg te kunnen. Gebaseerd in de regio rond Leuven.
Computer herstellen in Kessel lo (3010) - Jan
Jan
Kessel lo
Nieuw
Ik heb in avondonderwijs de opleiding 'installateur van huishoudinstallaties' gevolgd, en ben dus getrained om kleine herstellingen (en eventueel ook grotere projecten) te doen op vlak van electriciteit.
Computer herstellen in Kessel lo (3010) - Rik
Rik
Kessel lo
Nieuw
30 jaar in de IT wereld als technieker en beheerder als technieker en beheerder als technieker en beheerder als technieker en beheerder als technieker en beheerder
Computer herstellen in Nieuwrode (3221) - Sven
Sven
Nieuwrode
Nieuw
Al van kleins af aan ben ik gepassioneerd door informatica. Als 8-jarige mijn eerste stapjes reeds gezet in het programmeren van eenvoudige basicapplicaties. Heb jij probleempjes met PC of iPhone? Ik los ze mogelijk voor u op.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel computer herstellers in Holsbeek

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een noodoproep die een schot in de roos bleek - onmiddellijk veel en bruikbare reacties. ”
Bert
“ Ik had er nog nooit van gehoord. Bij toeval gevonden op internet. Nuttig voor iedereen die gelijk welk probleem kan voorleggen. ”
Robby
“ Groot aanbod, duidelijk hoe je t moet aanpakken, stapsgewijze aanpak met respect voor privacy ”
Ayko
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Computer herstellen Holsbeek: geëvalueerd met 4.93 door 127 klanten

Populaire dienstaanvragen

pc herstellen Holsbeek, laptop herstellen Holsbeek, harde schijf herstellen Holsbeek, computer herstellen Holsbeek, computer reparatie Holsbeek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan computer herstellen in Holsbeek

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden