Vind de beste bijles wiskunde van Ekeren

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Bijles wiskunde in Merksem (2170) - Younes
Younes
4.86/5 · 7 reviews
2170 Merksem
Tijdens mijn master industrieel ingenieur in de elektromechanica (met onderscheiding afgerond) heb ik tijdens de opleiding ondervonden waar mijn sterktes en interesses liggen. Nu geef ik reeds 4 jaar wekelijkse bijlessen voor mechanica, elektriciteit, fysica en wiskunde aan studenten uit het middelbaar en hoger onderwijs. Wenst u extra begeleiding voor deze vakken? Ik help graag!
Bijles wiskunde in Deurne (2100) - Meryem
Meryem
5/5 · 2 reviews
2100 Deurne
Ik ben een 1e Masterstudente tandheelkunde. In het secundair onderwijs ben ik afgestudeerd in de richting wetenschappen-wiskunde. Mijn interesse in wiskunde is groot en vanwege mijn studies heb ik daar een goede kennis van opgebouwd. Hierdoor zou ik graag bijles willen geven voor dit vak aan studenten van het secundair onderwijs. Ik probeer om op een geduldige en opbouwende manier uitleg te geven.
Bijles wiskunde in Merksem (2170) - Wietse
Wietse
5/5 · 2 reviews
2170 Merksem
Afgestudeerd leerkracht Latijn, fysica en natuurwetenschappen. Momenteel schakelstudent sociologie aan de UA. Ik heb ook een brede wiskundige kennis en ben ook goed thuis in chemie.
Bijles wiskunde in Ekeren (2180) - Liese
Liese
5/5 · 1 reviews
2180 Ekeren
Student, 3e jaar TEW aan de UA. Dankzij mijn afstudeerrichting Economie-Wetenschappen aan het secundair onderwijs en mijn huidige opleiding Toegepaste Economische Wetenschappen heb ik een goede kennis van economie, wiskunde en statistiek. In mijn vrije tijd ben ik al begeleider bij Studant, dus ik ben zeker gekwalificeerd om bijles te geven en doe dit ook zeer graag!
Bijles wiskunde in Brasschaat (2930) - Kristof
Kristof
5/5 · 1 reviews
2930 Brasschaat
Ik ben een ASO - leerling 5de jaar wetenschappen - wiskunde en heb de wetenschapsvakken en wiskunde van het eerste tot het vierde jaar goed onder de knie en help graag mensen om hun resultaten te verbeteren. Hopelijk tot snel !
Bijles wiskunde in Brasschaat (2930) - Peter
Peter
5/5 · 1 reviews
2930 Brasschaat
Door mijn studie Agro en biotechnologie ben ik zeer sterk in de wetenschappelijke vakken, ervoor heb ik wetenschappen-wiskunde gestudeerd.
Bijles wiskunde in Antwerpen (2060) - Ingrid
Ingrid
5/5 · 1 reviews
2060 Antwerpen
Ik heb meer dan 25 jaar wiskunde gegeven in de lagere school, van het eerste tot en met het zesde leerjaar. Kan ondersteunen bij hoofdrekenen, cijferen, meten en metend rekenen.
Bijles wiskunde in Merksem (2170) - Kelly
Kelly
Nieuw
2170 Merksem
Hallo ik ben Kelly 23 jaar en ik heb 4jaar biotechnische wetenschappen gestudeerd een zeer fijne en interessante richting trouwens ! Biologie was altijd mijn beste vak en vandaag de dag vind ik het nog steeds interessant. Dus moest u kind nood hebben aan bijlessen voor biologie (engels & aardrijkskune ) mag u mij gerust contracteren en zien we elkaar gauw terug .
Bijles wiskunde in Ekeren (2180) - Ben
Ben
Nieuw
2180 Ekeren
Ik ben 3e jaar student wiskunde aan de UA. In het middelbaar heb ik altijd de richting met het meeste uren wiskunde gevolgd. Ik heb veel geduld en ben er van overtuigd dat iedereen, mits gemotiveerd, wiskunde kan.
Bijles wiskunde in Brasschaat (2930) - Edward
Edward
Nieuw
2930 Brasschaat
I have have a BsC with Honours (1 year post-grad research) in biotechnology and cell/molecular bioscience, and have worked in a molecular biophysics lab in Australia. I have also studied mathematics at university and physics throughout highschool. I enjoy teaching, and find it highly rewarding to explain new concepts to a student at any level.
Bijles wiskunde in Antwerpen (2060) - Fausto
Fausto
Nieuw
2060 Antwerpen
- leerkracht wiskunde-wetenschappen - master in de biomedische wetenschappen - ervaring in farmaceutische industrie -passie voor onderwijs en wetenschappen
Bijles wiskunde in Antwerpen (2060) - Yassine
Yassine
Nieuw
2060 Antwerpen
Student derde jaar bio en PAV. Het lesgeven in de b-stroom heeft mij een goede leerkracht gemaakt door de compleet andere benadering van de leerling die werd aangeleerd, met de focus op een groeiende leerling. Verder kan ik ook fysica, functionele wiskunde en taalvaardigheid onderwijzen.
Bijles wiskunde in Merksem (2170) - Elke
Elke
Nieuw
2170 Merksem
Bijles rekenen, taal, fijne motoriek, leren leren in allerlei vakken, positief denken, negatief gedrag verbeteren. Ik kan ook Spaans, Engels geven. Frans op lagere school niveau. Ieder probleem mag er geen zijn. Ik heb heel wat ervaring om voor oplossingen te zorgen. Is er iets meer aan de hand dan deel ik u dit eerlijk mee. Ben zelf mama van 2 jongens en begrijp dit volkomen.
Bijles wiskunde in Brasschaat (2930) - Jessie
Jessie
Nieuw
2930 Brasschaat
Hallo, Ik ben Jessie Ik ben een 19-jarige student uit Brasschaat. Ik ben afgestudeerd in ASO sportwetenschappen-wiskunde en studeer nu rechten aan de Universiteit Antwerpen. Hopelijk kan ik u of uw kinderen helpen met enige bijles. Tot snel!
Bijles wiskunde in Brasschaat (2930) - Mounir
Mounir
Nieuw
2930 Brasschaat
Hallo, ik ben Mounir 20 jaar en ik studeer Computer Wetenschappen aan de Universiteit Antwerpen. Ik hou van wiskunde en ik ben er van overtuigd dat iedereen, mits gemotiveerd, wiskunde kan. Ik zou heel graag bijlessen wiskunde geven aan kinderen in het middelbaar en ik kan ook bijlessen programmeren in de talen Python en C++ geven.

Bijles wiskunde Ekeren: geëvalueerd met 4.98 door 15 klanten

Populaire dienstaanvragen: bijles wiskunde Ekeren, opfriscursus wiskunde Ekeren, privé leraar wiskunde Ekeren, zoek wiskundeleraar in Ekeren,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Gitaarlessen
Thomas raadt Ben aan Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
bijles statica -sterkteleer
Frans raadt Sébastien aan Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
bijles wiskunde 2e graad/4e Latijn-wetenschappen
Lisa raadt Karel aan Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie bijles wiskunde in Ekeren

bijles wiskunde - bijles wiskunde - Bijles wiskunde 4e middelbaar TSO Handel (2) - Bijles wiskunde - Bijles wiskunde vijfde middelbaar - Wiskunde - Bijles wiskunde - Bijles wiskunde 4e middelbaar TSO Handel - 2de leerjaar - Bijles fysica - bijles wiskunde, eerste graad - bijles wiskunde/fysica 2de graad, eerste jaar - Bijles wiskunde - BIJLES - Bijles wiskunde 6de jaar - Bijles - bijles fysica en wiskunde - Bijles wiskunde 2egraad ASO Econ. - Bijles wiskunde - bijles wiskunde aan huis - Bijles wiskunde - Op zoek naar iemand voor bijles rekenen en iemand dat mijn dochter wat minder onzeker kan maken op vlak van leren - Bijles wiskunde en chemie - bijles wiskunde - bijles wiskunde middelbaar 4e jaar Huwe - Bijles wiskunde - Hulp bij het studeren van mijn wiskunde examen
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden