bijles wetenschappen Temse

Hulp voor bijles wetenschappen in Temse

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars wetenschappen in de buurt van Temse

Bijles wetenschappen in Sint-niklaas (9100) - Dirk
Dirk
Sint-niklaas
4.89/5 (9 reviews)
bijles VOERTUIG TECHNOLOGIE, geef ondertussen 20j les in autotechniek op tso/bso niveau en ook in het volwassen onderwijs. Diverse bijscholingen en 11 jaar praktische ervaring.
Bijles wetenschappen in Nieuwkerken-waas (9100) - Marc
Marc
Nieuwkerken-waas
5/5 (5 reviews)
Ik ben afgestudeerd op een proefschrift over theoretische fysica, meer bepaald kernfysica. Daarnaast heb ik ook kennis van menswetenschappen (taalkunde, economie).
Bijles wetenschappen in Elversele (9140) - Jana
Jana
Elversele
5/5 (2 reviews)
Ik ben een gedreven leerkracht wetenschappen en wiskunde die ernaar streeft om iedereen het beste uit zichzelf te laten halen. In de klas wordt een lat gelegd, ik probeer er alles aan te doen om jou over deze kat te krijgen! Zelf geef ik les in de tweede graad secundair onderwijs. Voor bijlessen voor leerlingen uit de eerste en tweede graad sta ik zeker klaar!
Bijles wetenschappen in Temse (9140) - Simon
Simon
Temse
5/5 (1 reviews)
Heb jij bijles nodig? Stop met zoeken, bij mij ben je aan het juiste adres! Tijdens mijn studie als industrieel ingenieur heb ik de voorbije 3 jaar voldoende kennis verworven om jou met al jouw te helpen. Mij specialiteiten zijn alle wetenschapsvakken met een grote liefde voor wiskunde. Ik ben erg geduldig persoon, en met mij erbij is jouw examen periode zorgen vrij!
Bijles wetenschappen in Nieuwkerken-waas (9100) - Julie
Julie
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Als student ben ik bezig in het 3de jaar bio-ingenieurswetenschappen. Voordien heb ik Latijn-wiskunde 8 uur gedaan. Ik ben bereid om de leerstof goed uit te leggen zodat je alles begrijpt.
Bijles wetenschappen in Bornem (2880) - Lander
Lander
Bornem
5/5 (1 reviews)
Ik geef al bijna twee jaar bijles, voornamelijk aan leerlingen in het middelbaar onderwijs,en aan studenten in het hoger onderwijs. Voor wetenschapsvakken ben je bij mij aan het juiste adres! Als leraar probeer ik steeds om de leerling inzicht te geven in de stof, ik geloof dat dit de beste manier is om zowel kennis over te brengen als motivatie aan te wakkeren.
Bijles wetenschappen in Sint-niklaas (9100) - Martine
Martine
Sint-niklaas
Nieuw
u kan bij mij terecht voor algemene studiebegeleiding, aanleren van methode om te studeren, aanleren van studiehouding, faalangst aanpakken, specialisatie VSLD en NLD problematiek Ik werk vanuit gezinswetenschappelijk standpunt en betrek hierbij graag het ganse gezin begeleiding gebeurt bij mij thuis (kleine praktijk)
Bijles wetenschappen in Sint-niklaas (9100) - Samir
Samir
Sint-niklaas
Nieuw
Hoi student, senior & leergierigen! Ik ben bedreven in de computerwetenschappen & alles daaromheen. Omwille dat dit geen exacte wetenschap is, is dagelijks bijleren een must. Technische ontwikkelingen & nieuwtjes is voor mij een passie. Ik geef regelmatig uitleg aan senioren, mensen met beperkingen. Indien u uitleg of advies nodig heeft, kan u me ook vanop afstand bereiken via remote support. Mvg
Bijles wetenschappen in Nieuwkerken-waas (9100) - Lorenz
Lorenz
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Afgestudeerd aan hogere zeevaartschool te Antwerpen extra jaar wetenschappelijke vorming gevolgd. Heel veel wiskunde en fysica gekregen. Zelf ook heel veel interesse in deze materie en ik vind het super om anderen dit uit te leggen
Bijles wetenschappen in Nieuwkerken-waas (9100) - Marvin
Marvin
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik zit momenteel in mijn eerste master chemie. Mijn grootste troef als bijlesleraar ligt in het feit dat ik heel goed weet waar de struikelblokken liggen bij het studeren van bepaalde concepten. Ik geef graag een duidelijke en visueel sterke uitleg. Ik help u graag!
Bijles wetenschappen in Bornem (2880) - Oskar
Oskar
Bornem
Nieuw
Ik heb net mijn bachelor handelsingenieur afgerond. Dus alles omtrent wiskunde, economie en statistiek zit nog fris in het geheugen. Voor deze vakken behaalde ik ook altijd goede punten. Als ik mensen verder kan helpen met deze vakken zou dit mij veel plezier doen!
Bijles wetenschappen in Nieuwkerken-waas (9100) - Salma
Salma
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik ben zelf een studente en begrijp zeker en vast hoe moeilijk soms de drempel is naar de leerkrachten toe of je hebt het net nodig dat bepaalde zaken op een andere manier worden uitgelegd.
Bijles wetenschappen in Temse (9140) - Laura
Laura
Temse
Nieuw
Ik ben afgestudeerd als leerkracht secundair onderwijs wiskunde - natuurwetenschappen. Heb je bijles nodig bij de leerstof wiskunde, natuurwetenschappen, fysica, chemie of biologie? Nood aan hulp bij het maken van een planning/studiebegeleiding? Aarzel dan niet om mij te contacteren!
Bijles wetenschappen in Temse (9140) - Nathalie
Nathalie
Temse
Nieuw
Momenteel werk ik als HR Consultant en heb altijd een sterke affiniteit gehad met het 'humane'. Dagelijks begeleid ik mensen in hun jobs en zou dit graag doortrekken naar kinderen en jongeren door hen te helpen d.m.v. studiebegeleiding en/of leren leren. Ik ben een zeer geduldig persoon en pas mijn werkwijze toe afhankelijk van het karakter van je kind.
Bijles wetenschappen in Montegnée (4420) - Kjenta
Kjenta
Montegnée
Nieuw
Ik zit op de Broederschool in het 5e jaar en volg de richting 6 uur Wiskunde-Wetenschappen. Mijn sterkste vakken op school zijn biologie, fysica, Engels en chemie. Het geven van bijles aan leerlingen van de lagere school tot de tweede graad leek me een leuke manier om alle leerstof nog eens op te frissen en tegelijk ook een centje bij te verdienen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles wetenschappen Temse: geëvalueerd met 4.98 door 19 klanten

Populaire dienstaanvragen

opfriscursus wetenschappen Temse, leraar wetenschappen Temse, privéles wetenschappen Temse,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden