bijles wetenschappen Merelbeke

Hulp voor bijles wetenschappen in Merelbeke

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars wetenschappen in de buurt van Merelbeke

Bijles wetenschappen in Merelbeke (9820) - Lukas
Lukas
Merelbeke
5/5 (6 reviews)
Ik heb mijn bachelor Informatica behaald, en studeer nu verder voor onder andere als leerkracht in het secundair onderwijs te kunnen werken. Verder heb ik al een aantal jaar ervaring met jongeren als animator.
Bijles wetenschappen in Gent (9000) - Juriaan
Juriaan
Gent
5/5 (2 reviews)
Als masterstudent burgerlijk ingenieur (engineering physics) heb ik een brede basis in wiskunde, fysica, electronica en chemie die ik graag inzet om basisconcepten bevattelijk te maken voor bachelorstudenten en middelbare scholieren. Ik heb een drietal jaar ervaring en kan goed overweg met de digitale realiteit van het online lesgeven.
Bijles wetenschappen in Merelbeke (9820) - Lieselotte
Lieselotte Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Merelbeke
5/5 (1 reviews)
Als studente burgerlijk ingenieur aan de universiteit ben ik de perfecte lesgever om je zoon/dochter te helpen. Moeilijkheden met wiskunde, wetenschappen, fysica of chemie? Contacteer me voor individuele begeleiding.
Bijles wetenschappen in Gent (9000) - Gertjan
Gertjan
Gent
5/5 (1 reviews)
Bijlesleerkracht wiskunde en statistiek, met jarenlange ervaring en +50 geholden leerlingen. Ik heb een passie om mensen vooruit te helpen, dit kan zowel samen als met bijkomend huiswerk dat ik voor jou verbeter. +90% van mijn leerlingen hebben hun examens/testen met succes afgelegd met mijn hulp.
Bijles wetenschappen in Gent (9000) - Stijn
Stijn
Gent
5/5 (1 reviews)
Als student bachelor bouw is het vanzelfsprekend om tekenvaardigheden in de vingers te hebben. Heb je vragen of hulp nodig bij tekenprogramma’s of technische tekenen, dan kan ik je de kneepjes van het vak leren.
Bijles wetenschappen in Gent (9000) - Gerlinde
Gerlinde
Gent
Nieuw
In het middelbaar heb ik de richting wetenschappen-wiskunde gevolgd en ben daarna Biomedische Wetenschappen gaan studeren. Vervolgens heb ik nog een Master Biomedical Engineering met succes beëindigd.
Bijles wetenschappen in Merelbeke (9820) - Brecht
Brecht
Merelbeke
Nieuw
voornamelijk in de biologie ben ik zeer sterk. plantkunde, dierkunde, anatomie, fysiologie, microbiologie, ik help jaarlijks ook uniefstundenten die herbaria moeten aanleggen met het vinden van de juiste planten.
Bijles wetenschappen in Gent (9000) - Maarten
Maarten
Gent
Nieuw
Als ingenieur in de biotechnologie ben in de geknipte persoon om je helemaal warm te maken voor alles wat met wetenschap te maken heeft. Dankzij mijn beroep kan ik de theorie ook mooi koppelen aan de dagelijkse praktijk van de industrie!
Bijles wetenschappen in Gontrode (9090) - Jill
Jill
Gontrode
Nieuw
Bijles informatica nodig? Als informaticus heb ik de kennis opgedaan, en tijdens mijn opleiding lager onderwijs, heb ik geleerd hoe leerstof op een pedagogische manier uit te leggen. Ik heb al vaak bijlessen informatica gegeven.
Bijles wetenschappen in Merelbeke (9820) - Cedric
Cedric
Merelbeke
Nieuw
Ik ben student burgerlijk ingenieur werktuigkunde-elektrotechniek en heb juist mijn bachelor behaald. Dankzij deze studie heb ik een goede basis aan wiskunde en wetenschappen die ik graag zou toepassen om anderen te helpen.
Bijles wetenschappen in Bottelare (9820) - Mathis
Mathis
Bottelare
Nieuw
Student 2de jaar Industrieel Ingenieur (Bouwkunde), in het middelbaar studeerde ik af in de richting wetenschappen-wiskunde en behaalde ik altijd goeie punten voor wiskunde en wetenschapsvakken. Wiskunde en fysica zijn dan ook de vakken waar ik de grootste voorliefde voor heb en dus het liefst zou doceren.
Bijles wetenschappen in Merelbeke (9820) - Hans
Hans
Merelbeke
Nieuw
Ik ben momenteel doctoraatsstudent en heb een opleiding Biochemie en Biotechnologie gehad aan de Universiteit Gent. Ik heb reeds ervaring met bijles geven en heb gedurende mijn doctoraat meerdere studenten begeleid bij het schrijven van hun thesis. Ik kan zowel fysica, chemie, biologie als wiskunde geven en kan ook begeleiding geven bij het schrijven van een thesis.
Bijles wetenschappen in Gent (9000) - Hilde
Hilde
Gent
Nieuw
Ik ben net afgestudeerd als Master in de Chemie aan de UGent en start op 1 januari met mijn doctoraat. Afgelopen jaar heb ik ook een vak gevolgd waarin ik practica en werkcolleges begeleid heb. Daar ontdekte ik mijn passie voor les geven, en kreeg ik ook zeer positieve feedback. Aarzel dus niet me te contacteren!
Bijles wetenschappen in Gent (9000) - Alessandro
Alessandro
Gent
Nieuw
Wetenschappen is altijd een passie voor mij geweest, wat ik wel heb gemerkt tijdens min secundaire school jaren is dat deze vakken soms te ingewikkeld en te serieus gegeven worden, mijn bedoeling is om jou op top niveau te brengen maar zonder dat je daarvoor buik pijn moet hebben van de stress.
Bijles wetenschappen in Melle (9090) - Christophe
Christophe
Melle
Nieuw
Door mijn aanpak probeer ik steeds uw kind centraal te stellen. Samen met uw kind zoeken we de manier om de leerstof begrijpbaar te vertalen en te leren om ze te begrijpen. Ik vereist inzet van de mensen die ik begeleid en de wil om het te begrijpen. Gewoon problemen voor u oplossen en verder geen begeleiding is niet aan mij besteedt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles wetenschappen Merelbeke: geëvalueerd met 5.0 door 11 klanten

Populaire dienstaanvragen

opfriscursus wetenschappen Merelbeke, leraar wetenschappen Merelbeke, privéles wetenschappen Merelbeke,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden