bijles statistiek Mortsel

Hulp voor bijles statistiek Mortsel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars voor bijles statistiek Mortsel

Bijles statistiek in Edegem (2650) - Tom
Tom
Edegem
4.86/5 (7 reviews)
Burgerlijk ingenieur, passie voor wetenschappen. Ik hou ervan om wetenschappen bij te brengen aan de man in de straat op een duidelijke overzichtelijke manier. Dit kan zowel op middelbaar als op universitair niveau zijn. Ik heb reeds veel ervaring ook in het geven van bijlessen.
Bavo is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles statistiek in Berchem (2600) - Bavo
Bavo
Berchem
5/5 (5 reviews)
Afgestudeerd als bio-ingenieur aan UGent. Heb passie voor wetenschap en les geven. Wil graag kennis en ervaring delen en leerlingen op geduldige manier te motiveren en bij te staan!
Bijles statistiek in Deurne (2100) - Kimberley
Kimberley
Deurne
5/5 (1 reviews)
Ik ben een student aan de AP en studeer om leerkracht aardrijkskunde en wiskunde te kunnen worden. Ik ben graag op zoek naar nieuwe manieren van lesgeven. Iedereen leert op een andere manier. Ik vind het belangrijk een moeilijk van als wiskunde te kunnen snappen en daar wil ik graag mee helpen. Ik ben in het middelbaaf afgestudeerd in economie.
Bijles statistiek in Mortsel (2640) - Matthijs
Matthijs Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mortsel
5/5 (1 reviews)
Ingenieur Bouwkunde van 32 jaar oud. Ik heb een goede kennis van wetenschappen en wiskunde via mijn studie en job. Maar belangrijker dan dit ik wil graag uw zoon/dochter helpen om een beter inzicht te krijgen in de materie op een aangepast tempo. Ik heb veel geduld en mensen omschrijven mij als een rustig persoon die helder de zaken kan uitleggen.
Bijles statistiek in Berchem (2600) - Eric
Eric
Berchem
5/5 (1 reviews)
Altijd een affiniteit gehad met wiskunde en cijfertjes. Ben een geduldig persoon en neem graag de tijd om moeilijke puntjes grondig uit te leggen.
Bijles statistiek in Berchem (2600) - Ludo
Ludo
Berchem
5/5 (1 reviews)
Omdat het mijn stokpaardjes zijn... :-) Opleiding H.IR., nu op pensioen. Economie (boekhouden) mijn lievelingetjes. Bespaart menig zelfstandige (KMO`er) veel besognes en € -tjes.
Bijles statistiek in Antwerpen (2018) - Mohammed
Mohammed
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Door mijn ingenieursopleiding aan de Universiteit Antwerpen, is het belangrijk om Wiskunde, Fysica en tal van andere exacte wetenschappen perfect te beheersen. Ik kan me snel inleven in de moeilijkheden van de studenten en weet de problemen vanaf de wortel aan te pakken. Passie voor Wiskunde is zeker aanwezig!
Bijles statistiek in Berchem (2600) - Matthias
Matthias
Berchem
Nieuw
Ik heb al regelmatig bijles gegeven, vooral universiteitsstudenten, maar ook middelbaar. Verder heb ik aan de KUL gewerkt als praktijksassistent. Ik zie me als iemand die erg gemotiveerd is om anderen iets te helpen begrijpen, daar voel ik me dan ook verantwoordelijk voor. Ik leg graag de vakinhoud goed uit, maar ik ga ook altijd in op hoe de andere de leerstof ziet, en wat de moeilijkheden zijn.
Bijles statistiek in Berchem (2600) - Indica
Indica
Berchem
Nieuw
Wiskunde en wetenschappen zijn mijn dada. Meer specifiek ben ik voor wiskunde vooral goed in statistiek en het bijhorend pakket SPSS. Ik geef deze vakken regelmatig als bijlessen via een platform.
Bijles statistiek in Antwerpen (2018) - Arkady
Arkady Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
Nieuw
Ik heb een diploma voor leerkracht basisschool en heb een bachelor in de bedrijfskunde van de UA. Hierna ben ik in het bijles wereldje terecht gekomen en doe dit werk al 4 jaar met veel plezier. Omdat ik als leerkracht basisonderwijs ben begonnen en me daarna ben gaan specialiseren in wiskunde op secundair niveau heb ik goed inzicht in de verschillende niveaus van wiskunde.
Bijles statistiek in Berchem (2600) - Michaël
Michaël
Berchem
Nieuw
Momenteel zit ik in mijn master biologie en kom van wetenschappen wiskunde (8u) ASO. Mijn wetenschappelijke achtergrond is degelijk onderbouwt. Daarnaast heb ik ervaring met lesgeven bij medestudenten maar ook bij andere leerlingen van het middelbaar onderwijs.
Bijles statistiek in Berchem (2600) - Mohamed
Mohamed
Berchem
Nieuw
Ik heb mijn studies in het secundair afgemaakt zonder moeilijkheden. Ik behaalde mijn A2 diploma in Economie Wetenschappen en mijn bachelor diploma in Business management (Marketing).
Bijles statistiek in Borsbeek (2150) - Arno
Arno
Borsbeek
Nieuw
Ik ben een bedreven scoutsleider die afgestudeerd is in industriële wetenschappen. Daarom kan/wil ik uw zoon of dochter graag verder helpen met wiskunde en/of chemie van het 6de leerjaar tot en met het 6de studiejaar. Ik heb ook kennis in Fysica, mechanica en elektriciteit waardoor ik zeker wat vragen kan beantwoorden tijdens de bijles. Tot Snel!
Bijles statistiek in Borgerhout (2140) - Pieter-jan
Pieter-jan
Borgerhout
Nieuw
Beste, Ik ben burgerlijk ingenieur van opleiding en werk momenteel als expat ingenieur in de maritieme sector. Tijdens mijn vakantieperiodes in België, zet ik me graag in als bijlesleraar. Ik ben beschikbaar voor bijlessen wiskunde/wetenschappen/economie voor leerlingen secundair en Bachelor studenten.
Bijles statistiek in Edegem (2650) - Lori
Lori
Edegem
Nieuw
Ik zit in mijn master criminologie aan de KUL en heb humane wetenschappen aan het Pullhof in Berchem afgerond met een maximumscore op het vak wiskunde. Ik wil mijn horizon uitbreiden naar het geven van bijles buiten het eigen gezinsverband. Ik ben een gedreven gestructureerde studente en haal er voldoening uit mensen iets bij te brengen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles statistiek Mortsel: geëvalueerd met 4.98 door 17 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles statistiek Mortsel, privéleraar statistiek Mortsel, leraar statistiek gezocht Mortsel, statistiek bijles Mortsel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden