bijles biologie Nijlen

Hulp voor bijles biologie in Nijlen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars biologie in de buurt van Nijlen

Bijles biologie in Herenthout (2270) - Raf
Raf
Herenthout
5/5 (9 reviews)
Mijn interesses zijn wetenschappen en wiskunde. voornamelijk fysica, wiskunde, chemie en biologie zijn mijn passie. Dagelijks houd ik mij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ik kan moeiteloos helpen t.e.m. het zesde middelbaar. Ik probeer mijn student door inzicht iets bij te brengen, dat werkt meestal pakken beter dan iets van buiten leren.
Bijles biologie in Berlaar (2590) - Johan
Johan
Berlaar
5/5 (3 reviews)
Ik geef ondertussen 3 (school)jaar bijles wiskunde en wetenschapsvakken aan kinderen van het middelbaar (1e tot 6e). Ik werk vooral praktisch gericht: uitleggen problemen, (her)maken van oefeningen en toetsen... Deze bijlessen gaan door bij de studenten thuis; ik ben flexibel in verplaatsingen en tijdstippen (voor zover de planning dit toelaat).
Bijles biologie in Lint (2547) - Jona
Jona
Lint
5/5 (2 reviews)
Door mijn studie in het middelbaar (wiskunde wetenschappen) kan ik voor wiskunde en wetenschapsvakken zeker helpen. Ik probeer de leerstof steeds op een duidelijke en logische manier uit te leggen waardoor het wat duidelijk wordt.
Bijles biologie in Nijlen (2560) - Laurens
Laurens
Nijlen
5/5 (2 reviews)
Ik wilde geneeskunde studeren dus moest alle vakken qua wetenschap voldoende begrijpen om te slagen voor de toelatingsproef. Ik heb al ervaring met bijles geven en kan moeilijkere zaken vaak simpeler uitleggen. Ik benadruk goed wat iemand wel al kan en spijker bij op wat er nog niet goed gaat, tot dat dit ook mooi in de basiskennis zit, al dan niet adhv truckjes:
Bijles biologie in Berlaar (2590) - Alex
Alex Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Berlaar
5/5 (2 reviews)
Heb zelf een opleiding wiskunde wetenschappen en nadien industriëel ingenieur genoten. Ik geef al sinds mijn 18e bijles in de wetenschapsvakken. Vanaf het eerste t.e.m. 6e middelbaar, maar ook studenten hoger onderwijs.
Bijles biologie in Lier (2500) - Katoo
Katoo Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lier
5/5 (1 reviews)
Naast fotografe ben ik ook leraar lager onderwijs en combineer ik beide jobs erg graag met elkaar. Heeft je kind moeite met bepaalde onderwerpen in de lagere school of begin middelbaar, dan kan ik je hier zeker bij verder helpen met de nodige uitleg, brede glimlach en het vele geduld.
Bijles biologie in Boechout (2530) - Hanne
Hanne
Boechout
5/5 (1 reviews)
Ik zit in mijn 5e jaar Biomedische wetenschappen aan de Universiteit Antwerpen. In het middelbaar heb ik wetenschappen-wiskunde-8u gedaan. Dankzij mijn doorzettingsvermogen heb ik in mijn studiecarrière nooit een buis gehad op mijn examens. Wil jij ook zo'n doorzettingsvermogen? Dan wil ik je graag helpen met studiebegeleiding / huiswerkbegeleiding. Snap je iets niet? Ik leg het met plezier uit!!
Bijles biologie in Berlaar (2590) - Cloé
Cloé
Berlaar
Nieuw
Hey allemaal, ik ben Cloé en ik ben 20 jaar. Ik studeer psychologie aan de hoge school en heb al heel wat ervaring met bijles geven bij zowel jonge leerlingen als oudere leerlingen.
Bijles biologie in Halle (2980) - Maxou
Maxou
Halle
Nieuw
Student, 5e jaar Grieks-Wiskunde 8u. Ik ben vooral geïnteresseerd in Wiskunde, Wetenschappen en Klassieke talen. Graag zou ik uw zoon/dochter helpen indien hij/zij het met één van de bovenstaande vakken moeilijk heeft.
Bijles biologie in Vorselaar (2290) - Camille
Camille
Vorselaar
Nieuw
Als leerkracht secundaire onderwijs biologie en wiskunde. Wil ik graag jouw zoon/dochter helpen bij deze vakken. Ik geef al 3 jaar bijles en vind het belangrijk om de gepaste aanpak te vinden voor elke leerling.
Bijles biologie in Duffel (2570) - Maaike
Maaike
Duffel
Nieuw
In het middelbaar vond ik de lessen wiskunde en biologie super interessant! Ik was hier zelf ook heel goed in (van getallenleer tot meetkunde). Ik help jullie graag verder!
Bijles biologie in Beerzel (2580) - Michiel
Michiel
Beerzel
Nieuw
Ik ben in 2018 afgestudeerd als master Biologie en heb dus een heel recente en sterke wetenschappelijke achtergrond. Deze achtergrond vul ik verder aan met mijn ervaring in het lesgeven in verschillende middelbare scholen in de afgelopen 2 jaar.
Bijles biologie in Nijlen (2560) - Neel
Neel
Nijlen
Nieuw
Ik ben in juni 2019 succesvol afgestudeerd van de richting gezondheids- en welzijnswetenschappen. De vakken interesseerden me enorm en ik genoot er van om medestudenten te kunnen helpen als ze delen van de leerstof niet begrepen. Het is fijn om te zien dat iemand iets aan je hulp heeft!
Bijles biologie in Onze-lieve-vrouw-waver (2861) - Lotte
Lotte
Onze-lieve-vrouw-waver
Nieuw
Door de studie bio-ingenieurswetenschappen krijg je een zeer brede en diepgaande kennis over wiskunde en wetenschappen. Doordat ik zelf nog jong ben kan ik me inleven in de jongeren hun leefwereld en hen de kennis op een praktische/begrijpelijke manier bijbrengen. Ik ben zelf enorm geboeid door alles rondom wetenschap en probeer met mijn enthousiasme iedereen meet te nemen hierin.
Bijles biologie in Itegem (2222) - Ilse
Ilse
Itegem
Nieuw
Ik begeleid de kinderen door te zeggen van veelvuldig te herhalen en oefeningen te hermaken ter voorbereiding van een toets of examen. Ik geef ze eventueel extra oefeningen mee om in te oefenen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles biologie Nijlen: geëvalueerd met 5.0 door 20 klanten

Populaire dienstaanvragen

opfriscursus biologie Nijlen, privéleraar biologie Nijlen, leraar biologie gezocht Nijlen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden