bijles biologie Edegem

Hulp voor bijles biologie in Edegem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars biologie in de buurt van Edegem

Bijles biologie in Edegem (2650) - Tom
Tom
Edegem
4.86/5 (7 reviews)
Burgerlijk ingenieur, passie voor wetenschappen. Ik hou ervan om wetenschappen bij te brengen aan de man in de straat op een duidelijke overzichtelijke manier. Dit kan zowel op middelbaar als op universitair niveau zijn. Ik heb reeds veel ervaring ook in het geven van bijlessen.
Bijles biologie in Kontich (2550) - Marie-paule
Marie-paule
Kontich
5/5 (3 reviews)
Als Master Biochemie heb ik heel wat kennis van wiskunde en wetenschappen die ik kan delen, in bijles, maar ook helpen bij het uitwerken van projecten, het schrijven/nalezen van GIPs en andere documenten. Van lagere school, middelbaar tot zelfs universitaire studenten wil ik graag helpen.
Bijles biologie in Mortsel (2640) - Amélie
Amélie
Mortsel
5/5 (2 reviews)
Ik ben een student ASO uit het 5e middelbaar en behaal goede punten voor alle wetenschapsvakken. Indien u hulp nodig hebt met bijlessen voor deze vakken (alles onder het 5e middelbaar uiteraard), help ik graag.
Bijles biologie in Edegem (2650) - Karolien
Karolien
Edegem
5/5 (1 reviews)
Ik ben student in het 6de middelbaar ASO op OLVE. Ik doe wetenschappen wiskunde met 8 u wiskunde. Wetenschappelijke vakken en wiskunde zijn mijn specialiteit. Ik ben beschikbaar in de regio Antwerpen.
Bijles biologie in Mortsel (2640) - Maxime
Maxime
Mortsel
1.0/5 (1 reviews)
Ik studeer wetenschappen wiskunde 8 aan het olve college. Volgend jaar ga ik burgerlijk ingenieur studeren aan de KULeuven. Ik heb al eens bijles gegeven, en dit ging perfect. De resultaten waren snel verbeterd. Ik geef wiskunde en wetenschapsvakken (biologie, chemie, fysica).
Bijles biologie in Mortsel (2640) - Bea
Bea
Mortsel
Nieuw
Ik heb geschiedenis gestudeerd aan de universiteit van Antwerpen, en studeer in juni af als leerkracht lager onderwijs aan de Karel de Grote-Hogeschool. Doordachte didactische aanpak, het kind leert onder begeleiding zelfstandig leren. Bijles voor alle vakken voor leerlingen tussen 6 en 12 jaar.
Bijles biologie in Berchem (2600) - Michaël
Michaël
Berchem
Nieuw
Momenteel zit ik in mijn master biologie en kom van wetenschappen wiskunde (8u) ASO. Mijn wetenschappelijke achtergrond is degelijk onderbouwt. Daarnaast heb ik ervaring met lesgeven bij medestudenten maar ook bij andere leerlingen van het middelbaar onderwijs.
Bijles biologie in Berchem (2600) - Sofie
Sofie
Berchem
Nieuw
Ik ben enorm gepassioneerd in het helpen van kinderen. Ik geef al 7 jaar zwemles en ben enorm geduldig. Ik heb ook ervaring in het begeleiden van kinderen met een ontwikkelingsstoornis.
Bijles biologie in Wilrijk (2610) - Isabel
Isabel
Wilrijk
Nieuw
Ik ben student geneeskunde. In het middelbaar heb ik wetenschappen wiskunde gestudeerd. In het verleden heb ik al vaak bijles gegeven aan verre familieleden of kennissen en dit aan zowel leerlingen van de basisschool als van de middelbare school.
Bijles biologie in Mortsel (2640) - Kristoff
Kristoff
Mortsel
Nieuw
(Bijles geven is gewoon ongelofelijk plezant en mensen laten begrijpen nog meer - nu wil ik eerst graag wat rondkijken om te zien of de jobs me zouden liggen)
Bijles biologie in Wilrijk (2610) - Carlien
Carlien Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilrijk
Nieuw
Als dierenarts heb ik een brede wetenschappelijke kennis, met voornamelijk een zeer goed achtergrond van biologie. Hierin geef ik dan ook graag bijles aan zij die het nodig hebben.
Bijles biologie in Berchem (2600) - Ayman
Ayman
Berchem
Nieuw
Bijles geef ik al 3 jaar lang, het begon als een grap met me zusje en broertje tot ik vaker de opmerking kreeg dat ik het zeer goed deed. Ik ben zelf afgestudeerd in de wetenschappen talen, dus ik heb kennis van beide. Studenten uit de nood helpen blijft mijn passie.
Bijles biologie in Berchem (2600) - Elisabeth
Elisabeth
Berchem
Nieuw
Als psychologie studente aan de kuleuven ben ik erg ervaren met het vak statistiek. Al enkele jaren help ik andere studenten met het uitleggen van de leerstof.
Bijles biologie in Mortsel (2640) - Silke
Silke
Mortsel
Nieuw
Ik ben een master student biomedische wetenschappen aan de universiteit van Antwerpen en heb dus een uitgebreide kennis over wetenschapsvakken en statistiek. Ben je een student in het middelbaar of de hoge school en heb je bijles nodig? Ik help jou graag verder.
Bijles biologie in Wilrijk (2610) - Nore
Nore
Wilrijk
Nieuw
Ik heb in het middelbaar Wetenschappen-Wiskunde gestudeerd en momenteel studeer ik Biologie, waardoor ik een brede kennis heb over wiskunde en wetenschappelijke vakken, met name biologie. Ik kan moeilijkere zaken gemakkelijk en leuk uitleggen door er een verhaal of voorbeeld aan te knopen, zodat het duidelijker voor te stellen is. Hopelijk kan ik u verder helpen!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles biologie Edegem: geëvalueerd met 4.17 door 14 klanten

Populaire dienstaanvragen

opfriscursus biologie Edegem, privéleraar biologie Edegem, leraar biologie gezocht Edegem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden