webdesign Sint-amandsberg

Hulp voor webdesign in Sint-amandsberg

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie webdesigners in de buurt van Sint-amandsberg

Webdesign in Gentbrugge (9050) - Pieter-jan
Pieter-jan
Gentbrugge
5/5 (8 reviews)
Op zoek naar een nieuwe website of webapplicatie? Neem gerust contact op! Ik werk voltijds als IT-consultant en ben ook in mijn vrije tijd bezig met programmeren.
Webdesign in Gent (9000) - Stephane
Stephane
Gent
4.5/5 (8 reviews)
Ik ben de geknipte persoon om je website design en development. Ik maak websites met of zonder wordpress. Ik heb ervaring in het maken van websites, editeren van multimedia bestanden zoals video, photo, audio. Alles is bij mij thuis daar ik deze software op mijn pc heb staan. Online content marketing & Copywriting
Webdesign in Gent (9000) - Dries
Dries Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
5/5 (4 reviews)
(Dringende) opdracht in Indesign, Photoshop en/of Illustrator? Zoek dan niet verder! Door m'n +3 jaar ervaring in het realiseren van (reclame) drukwerk, visuals voor social media en (product) afbeeldingen voor websites en -shops heb ik een goede basis gevormd en krijg uw klus geklaard binnen de aangegeven deadline. U krijgt een correcte prijs en ongelimiteerde revisies, na aflevering. Tot snel!
Webdesign in Gent (9000) - Bjorn
Bjorn
Gent
5/5 (3 reviews)
Ik ben vertrouwd met het ontwikkelen van websites in HTML5, php, css, mysql, met of zonder CMS. Ik beschik over een rijbewijs B dus kan ter plaatse komen om enkele van mijn realisaties te tonen en praktische zaken af te spreken. Ik wil graag deze diensten aanbieden in de regio Oost- en West-Vlaanderen.
Webdesign in Sint-amandsberg (9040) - Sophie
Sophie
Sint-amandsberg
5/5 (3 reviews)
Ik heb 20 jaar ervaring in het bouwen van websites. Je kan bij mij terecht voor een volledig project: ontwerp, bouwen van de website in Wordpress, online plaatsen, zoekmachine-optimalisatie. Enkele referenties: www.ghenthome.be, www.artevivre.be, www.vijverhof.be, www.kathiapermentier.be
Webdesign in Gent (9000) - Michael
Michael
Gent
5/5 (1 reviews)
Dag allemaal, Ik ben Michael, een jonge zelfstandige/student uit Gent. Ik ben 20 jaar en ou graag wat bijverdienen in mijn vrije tijd. Ik ben zeer gemotiveerd en wil constant nieuwe dingen ontdekken en leren. Ik heb heel wat ervaring opvlak van informatia, fotografie en videografie. Dat is mijn passie. Ik heb mijzelf alles aangeleerd. Ik ben daar fier op! Ik ben drietalig: fr-nl-eng.
Webdesign in Gent (9000) - Dirk
Dirk Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
5/5 (1 reviews)
Onderlegd in Microsoft Suite en Adobe Creative Suite (Photoshop, Premiere Pro, enz.) Filmen doen we met professioneel materiaal: Sony A7 III systeemcamera, Sony FS5 II professionele filmcamera, Deity Pro microfoon, spots, greenscreen, enz.
Webdesign in Gent (9000) - Nouchka
Nouchka
Gent
5/5 (1 reviews)
Een goede eerste indruk begint met een sterk logo. Hier, in mijn studio, ontwikkel ik unieke en professionele logo's die het verhaal van jouw merk vertellen. Hiermee onderscheid je je van jouw concurrenten. Daarnaast ontwerp ik ook websites. In plaats van met verschillende ontwerpers in zee te gaan voor een logo, huisstijl en websites, bied ik al deze diensten aan.
Webdesign in Gent (9000) - Hicham
Hicham Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
5/5 (1 reviews)
Als gediplomeerde developer heb ik all kennis in huis om een website/webapp te bouwen die voldoet aan de bedrijs noden. Dit wordt NIET gedaan a.d.v. een CMS, maar met eigen code. Je website wordt helemaal op maat gemaakt.
Webdesign in Gent (9000) - Quinten
Quinten
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik heb ervaring in tal van Grafische programma's en kan dit de content opbouw verantwoorden met mijn Master in de Mediakunsten. Vervolgens kan ik nog een heleboel andere software gebruiken voor talloze verschillende doeleinden. Heel het Adobe pakket heb ik onder de knie en ook beschikking toe.
Webdesign in Gent (9000) - Lode
Lode
Gent
Nieuw
Tijdens mijn studies heb ik gekozen om te specialiseren in web & mobile development omdat ik heel geïnteresseerd ben in de ontwikkeling van websites en mobiele applicaties, van design tot programmatie. Bij voorkeur in gent of in de buurt van Geraardsbergen Voorbeeld? www.geeraard.be
Webdesign in Gent (9000) - Robin
Robin
Gent
Nieuw
Webdesign in Oostakker (9041) - Margot
Margot Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oostakker
Nieuw
Ik ben al 10 jaar (web)designer. Ik kan je bijstaan bij alles van visitekaartjes tot geboortekaartjes. Mijn echte sterkte ligt vooral digitaal. Als front-end webdeveloper en user experience designer werk ik (samen met klanten) het beste ontwerp voor een website of applicatie uit. Ik coach graag mijn klanten om ook zelf aan de slag te gaan met (gratis) programma's en hun vaardigheden uit te breiden
Webdesign in Gent (9000) - Jarno
Jarno
Gent
Nieuw
Ik heb ervaring in web design met zowel LAMP als MEAN stacks (zelfleer), alsook Rails (als deel van mijn bacheloropleiding). Ik ben verder ook kundig met grafische ontwerp-programmas en kan dus aanvullende content of posters creëeren voor desbetreffende websites.
Webdesign in Gent (9000) - Olivier
Olivier
Gent
Nieuw
Bent u op zoek naar iemand die voor jou een eenvoudige, maar strak uitziende website kan bouwen voor een vriendelijke prijs? Dan bent u aan het juiste adres. Ik ben namelijk in staat om op een efficiënte manier een degelijke website te bouwen naar jouw noden, en de hosting ervan te verzorgen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Alles is vlot verlopen, want jullie organisatie kennen we niet en dan zijn wij in deze tijd toch wat voorzichtig. ”
Dominique
“ De bereikbaarheid en uitgebreide service rubrieken welke worden ter beschikking gesteld. ”
Bavo
“ Snel iemand gevonden om mijn probleem met laptop op te lossen. Correcte afhandeling. ”
Sebastien
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Webdesign Sint-amandsberg: geëvalueerd met 4.95 door 31 klanten

Populaire dienstaanvragen

website maken Sint-amandsberg, webdesigner gezocht Sint-amandsberg, website laten maken prijs Sint-amandsberg, goedkope webdesigner Sint-amandsberg,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie webdesign in Sint-amandsberg

bouwen van web in Wordpress - php lessen +laravel - Website ontwerpen fotografie Wordpress/ foto bewerking - ontwerp foto website
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden