webdesign Gentbrugge

Hulp voor webdesign in Gentbrugge

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie webdesigners in de buurt van Gentbrugge

Webdesign in Gentbrugge (9050) - Pieter-jan
Pieter-jan
Gentbrugge
5/5 (8 reviews)
Op zoek naar een nieuwe website of webapplicatie? Neem gerust contact op! Ik werk voltijds als IT-consultant en ben ook in mijn vrije tijd bezig met programmeren.
Webdesign in Gent (9000) - Bjorn
Bjorn
Gent
5/5 (3 reviews)
Ik ben vertrouwd met het ontwikkelen van websites in HTML5, php, css, mysql, met of zonder CMS. Ik beschik over een rijbewijs B dus kan ter plaatse komen om enkele van mijn realisaties te tonen en praktische zaken af te spreken. Ik wil graag deze diensten aanbieden in de regio Oost- en West-Vlaanderen.
Webdesign in Sint-amandsberg (9040) - Sophie
Sophie
Sint-amandsberg
5/5 (3 reviews)
Ik heb 20 jaar ervaring in het bouwen van websites. Je kan bij mij terecht voor een volledig project: ontwerp, bouwen van de website in Wordpress, online plaatsen, zoekmachine-optimalisatie. Enkele referenties: www.ghenthome.be, www.artevivre.be, www.vijverhof.be, www.kathiapermentier.be
Webdesign in Gent (9000) - Dirk
Dirk Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
5/5 (1 reviews)
Onderlegd in Microsoft Suite en Adobe Creative Suite (Photoshop, Premiere Pro, enz.) Filmen doen we met professioneel materiaal: Sony A7 III systeemcamera, Sony FS5 II professionele filmcamera, Deity Pro microfoon, spots, greenscreen, enz.
Webdesign in Gent (9000) - Nouchka
Nouchka
Gent
5/5 (1 reviews)
Een goede eerste indruk begint met een sterk logo. Hier, in mijn studio, ontwikkel ik unieke en professionele logo's die het verhaal van jouw merk vertellen. Hiermee onderscheid je je van jouw concurrenten. Daarnaast ontwerp ik ook websites. In plaats van met verschillende ontwerpers in zee te gaan voor een logo, huisstijl en websites, bied ik al deze diensten aan.
Webdesign in Gent (9000) - Quinten
Quinten
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik heb ervaring in tal van Grafische programma's en kan dit de content opbouw verantwoorden met mijn Master in de Mediakunsten. Vervolgens kan ik nog een heleboel andere software gebruiken voor talloze verschillende doeleinden. Heel het Adobe pakket heb ik onder de knie en ook beschikking toe.
Webdesign in Gent (9000) - Lode
Lode
Gent
Nieuw
Tijdens mijn studies heb ik gekozen om te specialiseren in web & mobile development omdat ik heel geïnteresseerd ben in de ontwikkeling van websites en mobiele applicaties, van design tot programmatie. Bij voorkeur in gent of in de buurt van Geraardsbergen Voorbeeld? www.geeraard.be
Webdesign in Gent (9000) - Bavo
Bavo
Gent
Nieuw
Aangezien ik al jaren ervaring heb met het maken van websites is dit zeker geen uitdaging meer voor mij. Hierdoor kan ik uw website op zeer korte termijn afwerken, dit steeds tegen een zeer competitieve prijs. Ik hou u dan ook zeker niet tegen om een aantal prijsaanvragen te doen bij andere bedrijven, u zal zien dat ik steeds een pak goedkoper ben.
Webdesign in Gent (9000) - Jarno
Jarno
Gent
Nieuw
Ik heb ervaring in web design met zowel LAMP als MEAN stacks (zelfleer), alsook Rails (als deel van mijn bacheloropleiding). Ik ben verder ook kundig met grafische ontwerp-programmas en kan dus aanvullende content of posters creëeren voor desbetreffende websites.
Webdesign in Gent (9000) - Gabriel
Gabriel
Gent
Nieuw
Ik ben student industrieel ingenieur informatica. ik heb mezelf frontend en backend aangeleerd waardoor ik mooie en moderne CMS website kan ontwikkelen voor de klant.
Webdesign in Gent (9000) - Gerben
Gerben
Gent
Nieuw
Ik ben gepassioneerd door Web Design. Hoe ervaren gebruikers uw website? Wat is hun doel? Dit help ik allemaal mee uitzoeken zodat ze de beste ervaring krijgen op jouw website. Ik heb een bachelor in de Toegepaste Psychologie waardoor ik andere inzichten en mensenkennis heb.
Webdesign in Gontrode (9090) - Jill
Jill
Gontrode
Nieuw
Ben je een kleine zelfstandige en heb je een website nodig om uw klanten te informeren? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik heb een bachelor diploma Toegepaste Informatica en heb nadien 4 jaar gewerkt in een bedrijf die websites ontwikkelt. Omdat de uren wat moeilijk te combineren waren met mijn gezinnetje, ben ik dat gestopt, maar mijn passie voor websites ontwikkelen is nog steeds groot! We kunnen een website maken via Wordpress of gewoon van scratch.
Webdesign in Gent (9000) - Jurgen
Jurgen
Gent
Nieuw
Correcte kleurenthema’s; geschikte typografie of gebalanceerde witruimte klinken u misschien vaag bekend in de oren, maar je weet niet welke impact deze kunnen hebben op uw doel? Heel veel ! Laat het aan mij over en wees gerust dat we samen een mooi resultaat bekomen. Bekijk zeker mijn portfolio en neem gerust contact op om wensen te bespreken.
Webdesign in Gent (9000) - Pieter
Pieter
Gent
Nieuw
Software problemen? Wil tu een nieuwe website of een programma om uw leven te vergemakkelijken. Grafische rn opbouwkennis met angular, js, html, css. Laat zeker iets weten.
Webdesign in Gentbrugge (9050) - Veerle
Veerle Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gentbrugge
Nieuw
Al bijna 20 jaar ben ik professioneel actief in de websector. Van een eenvoudige webpagina tot een heuse SaaS app. Heb je een klein vraagje? Klein code probleempje of een heus project? Effe hulp nodig bij je huiswerk of nazicht? Bijles? Ik help je graag!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Alles is vlot verlopen, want jullie organisatie kennen we niet en dan zijn wij in deze tijd toch wat voorzichtig. ”
Dominique
“ De bereikbaarheid en uitgebreide service rubrieken welke worden ter beschikking gesteld. ”
Bavo
“ Snel iemand gevonden om mijn probleem met laptop op te lossen. Correcte afhandeling. ”
Sebastien
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Webdesign Gentbrugge: geëvalueerd met 5.0 door 17 klanten

Populaire dienstaanvragen

website maken Gentbrugge, webdesigner gezocht Gentbrugge, website laten maken prijs Gentbrugge, goedkope webdesigner Gentbrugge,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden