webdesign Gent

Hulp voor webdesign in Gent

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie webdesigners in de buurt van Gent

Webdesign in Gent (9000) - Stephane
Stephane
Gent
4.5/5 (8 reviews)
Ik ben de geknipte persoon om je website design en development. Ik maak websites met of zonder wordpress. Ik heb ervaring in het maken van websites, editeren van multimedia bestanden zoals video, photo, audio. Alles is bij mij thuis daar ik deze software op mijn pc heb staan. Online content marketing & Copywriting
Webdesign in Gent (9000) - Dries
Dries Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
5/5 (4 reviews)
(Dringende) opdracht in Indesign, Photoshop en/of Illustrator? Zoek dan niet verder! Door m'n +3 jaar ervaring in het realiseren van (reclame) drukwerk, visuals voor social media en (product) afbeeldingen voor websites en -shops heb ik een goede basis gevormd en krijg uw klus geklaard binnen de aangegeven deadline. U krijgt een correcte prijs en ongelimiteerde revisies, na aflevering. Tot snel!
Webdesign in Gent (9000) - Bjorn
Bjorn
Gent
5/5 (3 reviews)
Ik ben vertrouwd met het ontwikkelen van websites in HTML5, php, css, mysql, met of zonder CMS. Ik beschik over een rijbewijs B dus kan ter plaatse komen om enkele van mijn realisaties te tonen en praktische zaken af te spreken. Ik wil graag deze diensten aanbieden in de regio Oost- en West-Vlaanderen.
Webdesign in Gent (9000) - Lander
Lander
Gent
5/5 (2 reviews)
Nood aan een nieuwe website of webdesign? Ik heb reeds meer dan 5 jaar ervaring met het maken van websites en het beheer ervan. Ook heb ik een eigen server waarop jouw site kan gehost worden. Ik sta altijd open voor een gratis inleidend gesprek. Groeten Lander
Webdesign in Gent (9000) - Michael
Michael
Gent
5/5 (1 reviews)
Dag allemaal, Ik ben Michael, een jonge zelfstandige/student uit Gent. Ik ben 20 jaar en ou graag wat bijverdienen in mijn vrije tijd. Ik ben zeer gemotiveerd en wil constant nieuwe dingen ontdekken en leren. Ik heb heel wat ervaring opvlak van informatia, fotografie en videografie. Dat is mijn passie. Ik heb mijzelf alles aangeleerd. Ik ben daar fier op! Ik ben drietalig: fr-nl-eng.
Webdesign in Gent (9000) - Dirk
Dirk Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
5/5 (1 reviews)
Onderlegd in Microsoft Suite en Adobe Creative Suite (Photoshop, Premiere Pro, enz.) Filmen doen we met professioneel materiaal: Sony A7 III systeemcamera, Sony FS5 II professionele filmcamera, Deity Pro microfoon, spots, greenscreen, enz.
Webdesign in Gent (9000) - Nouchka
Nouchka
Gent
5/5 (1 reviews)
Een goede eerste indruk begint met een sterk logo. Hier, in mijn studio, ontwikkel ik unieke en professionele logo's die het verhaal van jouw merk vertellen. Hiermee onderscheid je je van jouw concurrenten. Daarnaast ontwerp ik ook websites. In plaats van met verschillende ontwerpers in zee te gaan voor een logo, huisstijl en websites, bied ik al deze diensten aan.
Webdesign in Gent (9000) - Hicham
Hicham Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
5/5 (1 reviews)
Als gediplomeerde developer heb ik all kennis in huis om een website/webapp te bouwen die voldoet aan de bedrijs noden. Dit wordt NIET gedaan a.d.v. een CMS, maar met eigen code. Je website wordt helemaal op maat gemaakt.
Webdesign in Gent (9000) - Quinten
Quinten
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik heb ervaring in tal van Grafische programma's en kan dit de content opbouw verantwoorden met mijn Master in de Mediakunsten. Vervolgens kan ik nog een heleboel andere software gebruiken voor talloze verschillende doeleinden. Heel het Adobe pakket heb ik onder de knie en ook beschikking toe.
Webdesign in Gent (9000) - Lode
Lode
Gent
Nieuw
Tijdens mijn studies heb ik gekozen om te specialiseren in web & mobile development omdat ik heel geïnteresseerd ben in de ontwikkeling van websites en mobiele applicaties, van design tot programmatie. Bij voorkeur in gent of in de buurt van Geraardsbergen Voorbeeld? www.geeraard.be
Webdesign in Gent (9000) - Bavo
Bavo
Gent
Nieuw
Aangezien ik al jaren ervaring heb met het maken van websites is dit zeker geen uitdaging meer voor mij. Hierdoor kan ik uw website op zeer korte termijn afwerken, dit steeds tegen een zeer competitieve prijs. Ik hou u dan ook zeker niet tegen om een aantal prijsaanvragen te doen bij andere bedrijven, u zal zien dat ik steeds een pak goedkoper ben.
Webdesign in Gent (9000) - Bart
Bart Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
Nieuw
Webdesign in Gent (9000) - Robin
Robin
Gent
Nieuw
Webdesign in Gent (9000) - Jarno
Jarno
Gent
Nieuw
Ik heb ervaring in web design met zowel LAMP als MEAN stacks (zelfleer), alsook Rails (als deel van mijn bacheloropleiding). Ik ben verder ook kundig met grafische ontwerp-programmas en kan dus aanvullende content of posters creëeren voor desbetreffende websites.
Webdesign in Gent (9000) - Olivier
Olivier
Gent
Nieuw
Bent u op zoek naar iemand die voor jou een eenvoudige, maar strak uitziende website kan bouwen voor een vriendelijke prijs? Dan bent u aan het juiste adres. Ik ben namelijk in staat om op een efficiënte manier een degelijke website te bouwen naar jouw noden, en de hosting ervan te verzorgen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Alles is vlot verlopen, want jullie organisatie kennen we niet en dan zijn wij in deze tijd toch wat voorzichtig. ”
Dominique
“ De bereikbaarheid en uitgebreide service rubrieken welke worden ter beschikking gesteld. ”
Bavo
“ Snel iemand gevonden om mijn probleem met laptop op te lossen. Correcte afhandeling. ”
Sebastien
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Webdesign Gent: geëvalueerd met 4.94 door 22 klanten

Populaire dienstaanvragen

website maken Gent, webdesigner gezocht Gent, website laten maken prijs Gent, goedkope webdesigner Gent,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie webdesign in Gent

Half afgewerkte website afwerken wordpress - Error in elementor - Project'GB28RR1' - Eenvoudige website bouwen - Website finetunen - Bijles PHP - Bestaande website verbeteren (2) - Bestaande website verbeteren - Bouwen website - Update LMS chamilo van versie 1.9.8 naar 1.11 - Ontwerper - Website in Gent (9000)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden