vertaler spaans Brasschaat

Ontdek talentvolle vertalers Spaans in Brasschaat

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie vertalers Spaans in de buurt van Brasschaat

Vertaler spaans in Antwerpen (2000) - Emily
Emily
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Nederlands is mijn moedertaal en ik heb Engels en Spaans gestudeerd aan de UA. Schrijven is mijn passie, maar ik weet dat het niet voor iedereen even gemakkelijk is dus ik help je er graag mee! Ik heb ook een TEFL certificaat en behaalde 16/20 voor mijn BA scriptie (in het Engels).
Vertaler spaans in Wuustwezel (2990) - Yannick
Yannick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wuustwezel
5/5 (2 reviews)
Nederlands is mijn moedertaal, terwijl ik een bachelor en master in het Spaans heb gevolgd. Naast een uitgebreide kennis te hebben van deze talen, betekent het ook dat ik weet wat er van mij als vertaler verwacht wordt.
Vertaler spaans in Stabroek (2940) - Tugba
Tugba
Stabroek
5/5 (1 reviews)
Ik ben vertaler (taalkundige) van opleiding en ik heb een Master in vertalen. Ik heb overal een beetje gewoond en heb een echte passie voor taal en een beetje een talenknobbel. Ik spreek namelijk vijf talen, waarvan drie op moedertaalniveau.
Vertaler spaans in Borgerhout (2140) - Guy
Guy
Borgerhout
Nieuw
Goedendag. Buiten het vertalen van Frans, Nederlands en Spaans heb ik ook een passie, namelijk muziek. Ben zelfs amateur muzikant geweest. Vroeger was ik gids voor buitenlandse toeristen waaronder Spanjaarden en Zuid-Amerikanen. Vandaar mijn redelijk goede kennis van het Spaans. Heb twee thrillers geschreven en gepubliceerd, één in het Nederlands en één in het Frans. Hou ook veel van humor.
Vertaler spaans in Stabroek (2940) - Samantha
Samantha
Stabroek
Nieuw
Ik ben een licentiaat Engels die in haar vrije tijd graag een centje wil bijverdienen met het vertalen, verbeteren of schrijven van teksten. Ik heb geen voorkeur voor bepaald teksttypes of genres. Ook voor de tekstopmaak van essays of papers kan je bij terecht.
Vertaler spaans in Schoten (2900) - Louise
Louise
Schoten
Nieuw
Ik heb tot vorig jaar mijn eigen vertaalbureau gehad maar geef sinds vorig schooljaar les (Frans, Nederlands, Engels en Spaans) als vervangleerkracht.
Vertaler spaans in Antwerpen (2060) - Brian
Brian
Antwerpen
Nieuw
Ik ben woonachtig in Spanje en beheers de taal als een Spanjaard dus ik kan jou misschien wel helpen met het vertalen naar het Spaans !
Vertaler spaans in Borgerhout (2140) - Imad
Imad
Borgerhout
Nieuw
Ik heb goeie ervaring want ik kan 4 talen spreken en ik kan goed uitleggen dus alles wat de klant wilt weten gaat hij zeker te weten krijgen op een leuke en snelle manier. Ik kan vooral heel goed Spaans en Arabisch, ik ben in Spanje geboren en opgegroeid en ik ben elke jaar op vakantie gegaan naar Marokko.
Vertaler spaans in Deurne (2100) - Asmae
Asmae
Deurne
Nieuw
Ik kan Spaans op moedertaalniveau (ben zelf Spaans). Ik ben de verantwoordelijk van de administratieve procedures van de familie. Ik vertaal alle documenten die mijn ouders/kennissen krijgen en hun antwoorden die ik als terugkoppeling aan de zender stuur. Op een gewone dag denk ik/ communiceer ik op minstens 3 talen. Aarzel niet om me te contacteren als je hulp nodig hebt bij Spaanse vertalingen!
Vertaler spaans in Schilde (2970) - Suzanna
Suzanna
Schilde
Nieuw
Ik heb economie moderne talen gestudeerd en daarmee ook mijn middelbaar afgerond. Ik hecht enorm veel belang aan schrijffouten,...etc. Ik ben een echte talenknobbel
Vertaler spaans in Merksem (2170) - Nina
Nina
Merksem
Nieuw
Talen leren is mijn grootste interesse. Ik volg momenteel op school Latijn Moderne Talen. Ik spreek 3 talen vloeiden: Nederlands, Russisch (moedertaal), Engels. Hiernaast kan ik ook goed Frans, Spaans en Latijn.
Vertaler spaans in Brasschaat (2930) - Katterine
Katterine
Brasschaat
Nieuw
Mijn moedertaal is Spaans, ik heb voor mijn ouders verschillende documenten moeten vertalen. Is ook iets dat ik graag doe, dus als ik iemand ermee kan helpen met plezier.
Vertaler spaans in Deurne (2100) - Magda
Magda
Deurne
Nieuw
Mijn moedertaal is Pools en ik woon al meer dan 15 jaar in België (Antwerpen). Daarnaast heb ik een (zeer) goede kennis van het Duits en het Spaans en een basiskennis Frans. Ik heb eerder vertaalopdrachten gedaan en zelfs ook getolkt (vb. dokters- of bankbezoek).
Vertaler spaans in Deurne (2100) - Jessica
Jessica
Deurne
Nieuw
Ik geef lessen Nederlands aan anderstaligen bij een school voor volwassenen en spreek aardig wat talen. Vertelen Nederlands-Engels/Engels-Nederlands en Frans-Nederlands, Italiaans-Nederlands, Spaans-Nederlands kan ik goed.
Vertaler spaans in Borgerhout (2140) - Elien
Elien
Borgerhout
Nieuw
Als vertaler van opleiding heb ik intussen wel al wat ervaring. In bijberoep ben ik nu ook als vertaler en transcribent aan de slag gegaan. Mijn favoriete taal is Engels, maar ook in het Nederlands (moedertaal) en in het Spaans kan ik een aardig handje helpen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Vertaler Spaans Brasschaat: geëvalueerd met 5.0 door 5 klanten

Populaire dienstaanvragen

betrouwbare vertaler Spaans Brasschaat, prijs vertaling Spaans Brasschaat, vertaler Spaans Nederlands Brasschaat,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen vertaler Spaans in Brasschaat

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden