traiteur aan huis Willebroek

Ontdek talentvolle traiteurs aan huis in Willebroek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie traiteurs in de buurt van Willebroek

Traiteur aan huis in Mechelen (2800) - Souhaila
Souhaila
Mechelen
4.82/5 (22 reviews)
Ik vind dat heel leuk om te doen ik ben flexibel een klaar om in te springen waar het nodig is om alles te kunnen doen een mijn best te kunnen geven naar de dinst
Traiteur aan huis in Mechelen (2800) - Arnoldina
Arnoldina
Mechelen
5/5 (9 reviews)
Zoek niets echts iets als traiteur meer hulp bij events, beurzen of feestjes. Mee organiseren of helpen in de week of weekend. Enkel in Belgie voorlopig
Traiteur aan huis in Kontich (2550) - Sammy
Sammy
Kontich
5/5 (1 reviews)
Heb meer dan 15 jaar ervaring in keukens en events. Ik ben iemand die snel leert en zelfstandig kan werken! Ik ben sociaal, krantvriendelijk en een echte teamplayer!
Traiteur aan huis in Mechelen (2800) - Paris
Paris
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Hallo, Ik ben Paris ik ben 19 jaar. Ik heb ervaring in de horeca en opdienen, ik zou graag een centje bij verdienen met mee te helpen op evenementen, als jullie nog een gemotiveerde student zoeken kan je bij mij terecht.
Traiteur aan huis in Hemiksem (2620) - Ayoub
Ayoub
Hemiksem
5/5 (1 reviews)
Ik werk al jaren lang in de horeca als flexijob. Dit zowel achter de bar als bedienen van mensen. Ervaring in het nachtleven als in restaurants/cafés.
Traiteur aan huis in Hofstade-Zemst (1981) - Bjorn
Bjorn Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hofstade-Zemst
Nieuw
Sedert 2012 heb ik Kokovino opgericht. Zo laat ik jou op een professionele en persoonlijke aanpak een onvergetelijke "foodervaring" beleven. Bij mij geen voorgekauwde menu's of saaie prijslijsten, maar een aangepast recept/concept naar jouw wensen en smaak!
Traiteur aan huis in Hemiksem (2620) - Shelsey
Shelsey
Hemiksem
Nieuw
Ik ben Shelsey en ben student leerkrachtenopleiding. Één van mijn keuzevakken is voeding, waaronder koken behoort. Koken is mijn passie omdat het fijn is om mensen gelukkig te maken met het eten dat ik zelf heb klaargemaakt. Interesse? Een proefdiner kan altijd geregeld worden. Hopelijk tot snel!
Traiteur aan huis in Hemiksem (2620) - Shelsey
Shelsey
Hemiksem
Nieuw
Ik ben Shelsey en ben 3de jaars studente leerkracht voeding-verzorging. Koken is mijn passie, van een overheerlijk hapje tot een fris dessert bereid ik met liefde voor u.
Traiteur aan huis in Rumst (2840) - Lisse
Lisse
Rumst
Nieuw
Ik ben al een paar jaar actief in de traiteur zaak bij mijn papa. Ik doe bij hem zo goed als alles: Opdienen,afwassen,keukenwerk... Ik vind het geen probleem om tot laat te werken of vroeg te beginnen.
Traiteur aan huis in Londerzeel (1840) - Steffie
Steffie
Londerzeel
Nieuw
Opdienster nodig voor u feesten en recepties? Van opdienen tot afruimen, zowel dranken als maaltijden. U bent hiervoor aan het juiste adres. Ik organiseer geregeld kleine evenementen waarbij ik het catering werk op mij neem en doe dat let grote passie, zorgvuldigheid en professionalisme. U mag mij steeds contacteren.
Traiteur aan huis in Hombeek (2811) - Noor
Noor
Hombeek
Nieuw
Ik heb 10 maand ervaring in de horeca. Ik werk momenteel in het Van der Valk hotel te Mechelen. In sta in het restaurant. Dus ik breng al het drank en eten rond in de zaal.
Traiteur aan huis in Mechelen (2800) - Karen
Karen
Mechelen
Nieuw
Al 28 jaar ervaring in de horeca. Zowel als keukenchef en als Maitre. Enorm organisatie talent. Kortom alles in huis om van jullie dinerparty een geslaagde avond te maken.
Traiteur aan huis in Willebroek (2830) - Sally
Sally
Willebroek
Nieuw
Ik kook en bak graag. Zelf afhalen of ik kom het thuis brengen. Ik heb hotelschool gevolgd. Ik maak tot 5 gangen en verschillende soorten cake en cupcakes.
Traiteur aan huis in Mechelen (2800) - Bryan
Bryan
Mechelen
Nieuw
In mijn opleiding STW heb ik wat keukenervaring opgedaan en tijden een studentenjob heb ik gewerkt als serveerder tijden voetbalmatchen van KV Mechelen en tijdens evenementen die plaats vonden in het stadion.
Traiteur aan huis in Wolvertem (1861) - Kathy
Kathy
Wolvertem
Nieuw
Koken is mijn hobby al van kleins af aan. Ik kan koken voor grotere groepen en doe dit jaarlijks ook voor kerst voor mijn familie en vrienden. Tijdens mijn lockdown ben ik ook aan huis verse springrolls gaan leveren. Mijn voorkeur gaat naar Aziatische keuken en italiaanse keuken.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Jonathan
“ Gebruiksvriendelijke site, reactiesnelheid bij contactname, het concept op zich dat gewoon geniaal is :-) ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Catering Willebroek: geëvalueerd met 4.96 door 34 klanten

Populaire dienstaanvragen

menu traiteur Willebroek, bbq traiteur Willebroek, buffet traiteur Willebroek, traiteurdienst Willebroek, traiteur nieuwjaar Willebroek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen traiteur aan huis in Willebroek

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden