traiteur aan huis Merelbeke

Ontdek talentvolle traiteurs aan huis in Merelbeke

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie traiteurs in de buurt van Merelbeke

Traiteur aan huis in Nazareth (9810) - Wouter
Wouter
Nazareth
4.94/5 (16 reviews)
Ik ben Wouter, Ik werk al een 15 jaar in de horeca en ben momenteel ook een manager van een restaurant. Ik werk ook nauw samen als traiteur met enkele tennisclubs. Ervaring genoeg dus, Ik vraag ook niet het onderste uit de kan. Groetjes!
Traiteur aan huis in Gent (9000) - Elke
Elke
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik ben Elke en gepassioneerd door koken en eten. Samen met mijn vriend probeer ik continu nieuwe gerechten en smaken uit van over heel de wereld. We hebben al verscheidene opleidingen gevolgd en worden geregeld door familie en vrienden ingeschakeld op feestjes om het eten te verzorgen. Culinaire verwennerij in combo met een toffe bediening en een proper achtergelaten keuken. Hopelijk tot dan
Traiteur aan huis in Sint-amandsberg (9040) - Maybe
Maybe
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Hallo Ik ben Maybe en werk al twee jaar in een gekend taverne in Gent. Ik sta in voor verschillende taakjes. Zowel afwassen als bestellingen opnemen, klanten bedienen, tafels afruimen, tafels dekken,..
Traiteur aan huis in Gent (9000) - Eline
Eline
Gent
5/5 (1 reviews)
Traiteur aan huis in Gentbrugge (9050) - Mila
Mila
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik heb ervaring in de horeca daar moest ik onder andere afwassen, poetsen, opdienen en ik moest ook soms een beetje mee helpen in de keuken. Met de klanten kon ik vlot mee overweg gaan.
Traiteur aan huis in Mariakerke (9030) - Thomas
Thomas
Mariakerke
Nieuw
Hallo iedereen. Ik ben Thomas, 38j en in het dagelijks leven ben ik lijnbuschauffeur. Daar ik door mijn job veel vrije tijd heb ben ik op zoek naar een leuke bijverdienste. Mijn leuze is eigenlijk: "Ik heb 2 handen gekregen en ik kan ze gebruiken!" Horeca en voeding (slagerij en restaurant), transport en bouw zijn sectoren waarin ik de laatste 20j een pak ervaring heb opgebouwd. Aarzel niet.
Traiteur aan huis in Gent (9000) - Jolien
Jolien
Gent
5/5 (0 reviews)
Mijn opa was chef-kok en door mijn bourgondische opvoeding heb ik al van jongs af aan een grote liefde voor koken. Ik kook graag met veel verse groenten, vlees en vis. Denk aan rijkgevulde, originele salades, quiche en smaakvolle ovenschotels.
Traiteur aan huis in Gentbrugge (9050) - Mathieu
Mathieu
Gentbrugge
Nieuw
Ik werk in een feestzaal te Heusden. Daar doe ik de zaal en assisteer ik geregeld in de keuken. Ik hou van een goede mise en place zodat alles vlot loopt
Traiteur aan huis in Gavere (9890) - Lisa
Lisa
Gavere
Nieuw
Momenteel werk ik met een cateringbedrijf op verschillende voetbalevenementen en festivals. Vaak sta ik in een drank- of eettentje om pintjes of een frietje te serveren.
Traiteur aan huis in Mariakerke (9030) - Doenja
Doenja
Mariakerke
Nieuw
Plan je een kleinschalig feestje (verjaardag, jubileum enz), dan zorg ik graag voor het eten en drinken. Indien gewenst kan dit in een bepaald thema naar keuze
Traiteur aan huis in Gent (9000) - Kristof
Kristof
Gent
Nieuw
Ik heb een opleiding gehad in de Hotelschool Ter Duinen in Koksijde, wat me een goede basis heeft bezorgd. Feestjes bij u thuis of op locatie zijn perfect mogelijk.
Traiteur aan huis in Lede (9340) - Aline
Aline
Lede
Nieuw
Ik heb zelf al wat ervaring in de horeca, maar ik heb wel het gevoel dat ik hier zeker nog wat in kan groeien. Ik vind in de horeca werken zeer prettig en sta open om bij te leren
Traiteur aan huis in Wetteren (9230) - Marleen
Marleen
Wetteren
Nieuw
Ik begin nu aan mijn zesde jaar Spermalie en kan dus al een aardig potje koken. In het weekend werk ik soms in een restaurant, en ik hielp al mee in een pop up restaurant met 150 couverrts. Ik hou van een pure keuken met ambachtelijke producten, lekker en gezond maar ook een zonde mag er wel eens bij , alsook het juiste drankje
Traiteur aan huis in Eke (9810) - Melanie
Melanie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Eke
Nieuw
Mijn naam is Melanie en koken is een van mijn passies. Geef je een feestje en heb je zelf niet de tijd of geen zin om een aantal lekkere dingen op tafel te zetten? Dan help ik jou hier heel graag mee! Samen kunnen we bespreken wat je lekker zou vinden, alles kan besproken worden. Het kan opgehaald worden in Eke of ik kan zelf bezorgen mits extra kilometervergoeding. Graag tot snel!
Traiteur aan huis in Gent (9000) - Kayla
Kayla
Gent
Nieuw
Hallo, Ik ben Kayla, horeca zit er bij mij van kleins af aan in. Mijn ouders hebben een eigen zaak gehad en ik heb altijd in een restaurant gewerkt. Ik ken de kneepjes van het vak en ben heel gepassioneerd.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Jonathan
“ Gebruiksvriendelijke site, reactiesnelheid bij contactname, het concept op zich dat gewoon geniaal is :-) ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Catering Merelbeke: geëvalueerd met 4.99 door 20 klanten

Populaire dienstaanvragen

menu traiteur Merelbeke, bbq traiteur Merelbeke, buffet traiteur Merelbeke, traiteurdienst Merelbeke, traiteur nieuwjaar Merelbeke,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen traiteur aan huis in Merelbeke

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden