taalles Ekeren

Hulp voor taalles in Ekeren

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie taalleraar in de buurt van Ekeren

Taalles in Ekeren (2180) - Marieke
Marieke
Ekeren
5/5 (3 reviews)
Ik kan vloeiend Engels praten. Ik zit momenteel in het 5de middelbaar en heb dus al 5 jaar Engels les. Op mijn laatste rapport heb ik een 8,5/10. Ook heb ik een paar kennissen waarmee ik Engels praat.
Taalles in Brasschaat (2930) - Christoph
Christoph
Brasschaat
5/5 (2 reviews)
U zoekt een Vlaming met een uitstekende kennis van de Franse taal die u kan helpen om uw Nederlands of Frans zowel mondeling als schriftelijk naar een hoger niveau te brengen? Ik sta voor u paraat! • Bachelor in Toegepaste Taalkunde (Nederlands, Frans, Spaans); • Master in Meertalige Professionele Communicatie; • Drie jaar ervaring in bijles, online en offline.
Taalles in Brasschaat (2930) - Luc
Luc
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Ik heb jaren Frans en Nederlands gegeven in het reguliere onderwijs en geef nog altijd les in beide landstalen in volwassenenonderwijs; op het werk communiceer ik 75% van de tijd in het Frans. Ik geef graag les zowel aan jong als minder jong. Ook voor algemene studietips kan je hier terecht. Ik kijk uit naar uw vragen.
Taalles in Stabroek (2940) - Tugba
Tugba
Stabroek
5/5 (1 reviews)
Ik ben taalkundige (vertaler) van opleiding (master) en ik heb een jaar in Barcelona en zeven jaar in Londen gewoond. Ik ben heel vloeiend in het Engels. Toen ik Londen woonde, heb ik heel veel taaluitwisselingen gedaan waarbij ik Engels aanbood aan anderstaligen, vooral aan Spanjaarden. Ik heb daarom veel ervaring in converatielessen. Ik kan je bijsturen waar nodig.
Taalles in Merksem (2170) - Alexander
Alexander
Merksem
5/5 (1 reviews)
Mijn Spaans en Engels zijn heel goed en heb zelf hulp gegeven aan familie leden en vrienden om een taal te leren, bovendien ben ik ook een geduldig persoon dus help je graag met het aanleren van een nieuwe taal
Taalles in Kapellen (2950) - Sara
Sara
Kapellen
Nieuw
Nederlands is mijn moedertaal . Ik heb altijd op school ook goede punten gehaald voor nederlandse vakken. Verder sta ik open om u te helpen met huiswerk.
Taalles in Merksem (2170) - Diana
Diana
Merksem
Nieuw
Ik heb veel ervaring met het studeren - zowel van talen als ook van vele andere vakken, omdat ik in Duitsland mijn Abitur (gelijkwaaridg met een diploma secundair onderwijs met uitmuntende resulaten (alle vakken zeer goed) heb behaald. Ik heb taalkennis in 6 talen: Duits, Engels, Russisch, Nederlands, Italiaans en Latijn. Ook heb ik al ervaring in het vertalen en in het geven van bijles opgedaan.
Taalles in Antwerpen (2030) - Ruth
Ruth
Antwerpen
Nieuw
Ik ben zelf ook student lerarenopleiding Frans en geef zelf ook bijlessen Frans. Vaker heb ik vernomen dat de kinderen die ik bijles geef, veel betere punten behalen tijdens de les, ook heb ik dit vernomen tijdens mijn verschillende stages. Mijn lessen geef ik dan ook liefst niet op de standaard manier omdat ik dit zelf ook behoorlijk saai vind, maar ik doe dit ook wel graag op een speelse manier.
Taalles in Kapellen (2950) - Milan
Milan
Kapellen
Nieuw
Mijn moeder is Frans van afkomst dus ik heb wel wat kennis van het Frans, hoewel ik niet tweetalig ben opgevoed. Ik heb ook drie jaar Frans en Engels gehad op universiteit, dus ik heb voldoende kennis van de talen. Nederlands is helemaal mijn ding, aangezien ik eigenlijk taal -en letterkunde wou studeren en ik veel inzicht heb in spelling en zinsbouw.
Taalles in Ekeren (2180) - Sven
Sven
Ekeren
Nieuw
Ik ben regent in de eerste en de tweede graad van het secundair onderwijs . Eén van de vakken waar ik gediplomeerd in ben is Nederlands. Daarnaast kan ik ook Engels en geschiedenis geven. Wiskunde zou ook moeten lukken.
Taalles in Ekeren (2180) - Sterre
Sterre
Ekeren
Nieuw
Frans is een mooie en boeiende taal, maar een die wel wat moeilijk kan zijn. Ik zou uw kind hier graag bij willen helpen, ik kan helpen bij: het leren van vocabulair en grammatica. De afgelopen 2 jaar heb ik tijdens mijn pauzes op school ook verschillende kinderen uit lagere jaren geholpen. Als ik u ook kan helpen, contacteer me gerust!
Taalles in Ekeren (2180) - Hayley
Hayley
Ekeren
Nieuw
Hdhdhdjwhdjfjdjdjdjdjfjdjdjdjjbjkknlshwdhdjebdbfbebbrjdjdjebdhwyevdhd xhebdudbfjfjfjfjfjejdufufjfjfjfjfjfjjfjfjfjfjfhfhdhdjdjdjfjfjxujdjdjdjfjjfjfjfjjjfu
Taalles in Ekeren (2180) - Vicky
Vicky
Ekeren
Nieuw
Tijdens mijn studies, studeerde ik talen. In mijn job acteraf werkte ik in een internationale omgeving. Naast mijn Nederlandse moedertaal, spreek ik vlot Engels en Frans.
Taalles in Brasschaat (2930) - Sophie
Sophie
Brasschaat
Nieuw
Ik geef reeds meer dan 10 jaar bijles Frans, Nederlands en Engels aan kinderen vanaf 10 jaar. Ik ken het lesmateriaal, en ga uit van de sterktes van elk kind. Als therapeute werk ik tegelijkertijd ook aan veerkracht, doorzetting en faalangst.
Taalles in Kapellen (2950) - Laurent
Laurent
Kapellen
Nieuw
Ik geef bijsprong Frans Op school. Dit betekent dat ik kleinere groepen leerlingen, of zelfs 1 op 1, begeleiding geef om tekorten weg te werken. Met andere woorden, ik ben het gewoon om op maat van de leerling te werken.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ goed voorbereid, weet waar over hij spreekt, zeer aangename en begrijpzame lessen ”
Jan
“ voor ons een 1ste kennismaking met jullie dienstverlening ... een héél vlotte samenwerking ... een gebruiksvriendelijke website ”
Marijke
“ Het is de eerste keer dat ik listminut gebruik tot nu geen klachten . het aanbod is groot in het algemeen. De info duidelijk. ”
Marietta
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Taalles Ekeren: geëvalueerd met 5.0 door 8 klanten

Populaire dienstaanvragen

taallessen Ekeren, taalleraar Ekeren, op zoek naar een taalleraar Ekeren,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden