pianoles Willebroek

Hulp voor pianoles Willebroek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor pianoles Willebroek

Pianoles in Lippelo (2890) - Heidi
Heidi
Lippelo
5/5 (5 reviews)
Ik ben Heidi en leer je met veel plezier één van je lievelingsstukken op de piano of leer je simpelweg je eigen stuk te componeren... Ik hou van zachte pop-muziek en kan je wegwijs maken in de verschillende mogelijkheden met je piano. Je kan bij mij terecht voor de pianolessen of ik kan bij je langskomen. Contacteer me gerust voor vragen of om een pianoles in te plannen.
Pianoles in Lippelo (2890) - Manon
Manon
Lippelo
5/5 (5 reviews)
Ik volg al zo'n tien jaar wekelijks pianoles op de academie en heb er altijd enorm veel plezier uitgehaald elke keer het lukte om een moeilijk stuk of een ingewikkelde maat te spelen. Dit is iets wat ik graag aan andere mensen zou overbrengen. Als het kriebelt om toch eens achter die piano te kruipen dan kan ik je zeker verderhelpen.
Pianoles in Eppegem (1980) - Francis
Francis
Eppegem
5/5 (2 reviews)
Als professioneel violist met jarenlange ervaring help ik amateurviolisten zodat zij meer plezier kunnen beleven aan hun hobby. Ook wie vragen heeft over muziektheorie (algemene muzikale vorming), kan bij mij terecht. Zelf ben ik geen pianist. Wie met piano wil starten, kan wel al via eenvoudige klassieke stukjes een eindje op weg geholpen worden.
Pianoles in Puurs (2870) - Peter
Peter
Puurs
5/5 (2 reviews)
* 1ste prijzen KVMC Antwerpen: Harmonie (1987) - Piano (1988) - Fuga (1992) * Pedagogisch getuigschrift KVMC Antwerpen: Piano (klassiek en jazz/pop/rock) * Cursus Jazz piano: Diederik Wissels (jazzpianist) * 30 jaar ervaring als leraar piano, begeleidingspraktijk, samenspel en als pianobegeleider * 30 jaar actief bij oa Libertango Kwartet en als begeleider van verschillende zangeressen jazz-pop.
Pianoles in Willebroek (2830) - Ahmed
Ahmed
Willebroek
Nieuw
Heb je altijd al gedroomd van je eigen nummer? Of ben je op zoek naar muziek voor een bedrijfsfilmpje? Wil je graag leren hoe je elektronisch moet produceren maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Of wil je graag beter piano leren spelen maar is 4 jaar notenleer toch niks voor jou? Ik kan je begeleiden in jouw dromen. Reeds 10 jaar ben ik actief en heb de juiste kennis om jou te helpen!
Pianoles in Mechelen (2800) - Timoty
Timoty
Mechelen
Nieuw
Muziek is mijn leven. Ik geloof in discipline en vooruitgang, maar uiteraard ook in plezier want dat is waar muziek nu eenmaal om draait. Vooruitgang is voor mij van uiterst belang, maar aangezien iedereen anders is, is het voor mij ook belangrijk om met een individueel plan te werken, aangepast aan de leerling.
Pianoles in Kapelle-op-den-bos (1880) - Iris
Iris
Kapelle-op-den-bos
Nieuw
Ik heb 7 jaar viool gespeeld in het Conservatorium van Mechelen. Piano heb ik mezelf aangeleerd. Ik heb hiervoor ook 1 jaar privéles gevolgd. Weet jij niet hoe je hier aan moet beginnen? Ik kan je gerust helpen!
Pianoles in Kontich (2550) - Laura
Laura
Kontich
Nieuw
Als leerkracht muzikale opvoeding met kunde in gitaar spelen, piano spelen en zingen, help ik graag mensen die hier hulp mee nodig hebben om meer te leren.
Pianoles in Edegem (2650) - Amina
Amina
Edegem
Nieuw
Ik speel piano, gitaar, ukelele, een beetje drums en ik zing. Ik schrijf mijn eigen liedjes en produce ze ook zelf. Ik heb zelf veel lessen gevolgd en beschik over brede kennis notenleer. Ik treedt vaak op als straatmuzikante. Ik wilde altijd leerkracht worden maar de focus ligt nu meer op mijn muziek en dan lijkt dit mij ideaal als bijberoep!
Pianoles in Mechelen (2800) - Ella
Ella
Mechelen
Nieuw
Ik speel zelf piano en ik zou het geweldig vinden als ik het plezier hiervan kan doorgeven aan anderen, zeker aan beginnende kinderen die met spelletjes en uitdagingen willen leren.
Pianoles in Malderen (1840) - Ine
Ine
Malderen
Nieuw
Ik volg reeds zang en pianoles sinds jonge leeftijd. Dit jaar studeer ik af aan de kunsthumaniora te Brussel en studeer dan verder aan het conservatorium(Zang pop/jazz). Zangles is mijn eerste instrument en daarvoor heb ik reeds voldoende ervaring om zowel de beginnen als de iets gevorderde les te geven. Ook op piano kan ik zeker de beginnende pianist of liefhebber bijstaan met privéles.
Pianoles in Willebroek (2830) - Tim
Tim
Willebroek
Nieuw
Ik ben een leraar met kennis van het vak , geduldig in overdracht van muzikale kennis met een aanstekelijk enthousiasme. :) Lets talk en play ! Groetjes , Tim
Pianoles in Sint-katelijne-waver (2860) - Fedra
Fedra
Sint-katelijne-waver
Nieuw
Op mijn 8 jaar ben ik begonnen met piano- en muziek lessen te volgen. Momenteel ben ik 27 jaar (19 jaar ervaring) en speel ik nog steeds met zeer veel liefde piano.
Pianoles in Humbeek (1851) - Lisa
Lisa
Humbeek
Nieuw
Ik speel zelf al meer dan 10 jaar piano en zou het fijn vinden om anderen hierbij te helpen en ook verliefd te laten worden op dit prachtige instrument. Ik kan lessen geven aan kinderen of beginnende pianisten. Ik zal ervoor zorgen dat er mits voldoende ervaring liedjes zelf gekozen kunnen worden of ik zorg dat het bekende en/of populaire liedjes zijn zodat iedereen kan meezingen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Pianoles Willebroek: geëvalueerd met 5.0 door 14 klanten

Populaire dienstaanvragen

pianoles Willebroek, pianoles volwassenen Willebroek, pianoles kinderen Willebroek, prive pianoles Willebroek, pianoles peuters Willebroek, pianoles voor beginners Willebroek, eerste pianoles Willebroek, privé pianoles Willebroek, privé leraar piano Willebroek, piano leren spelen Willebroek, piano leren spelen volwassenen Willebroek, pianoles aan huis Willebroek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen pianoles in Willebroek

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden