pianoles Brasschaat

Hulp voor pianoles Brasschaat

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor pianoles Brasschaat

Pianoles in Brasschaat (2930) - Sarah
Sarah Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
5/5 (5 reviews)
Ik geef graag les aan beginnende volwassenen en kinderen. Mijn motto is: pianoles zonder stress! Ik leer je graag hoe muziek is opgebouwd, en ik toon je de beste manier om een stuk te oefenen. Zelf heb ik de academie helemaal doorlopen, en heb daarna nog 3 jaar piano en compositie gestudeerd.
Pianoles in Antwerpen (2060) - Hany
Hany
Antwerpen
5/5 (3 reviews)
Sinds mijn acht jaar ben ik bezig met muziek. In de academie (piano), aan de Kunsthumaniora (woord-muziek) en in het jaar muziektherapie heb ik mijn skills ontwikkeld. Verder heb ik tussendoor lessen jazzpiano, songwriting en klassieke piano gevolgd. Nu probeer ik me vooral te focussen op improvisatie. Mijn lerarendiploma is daarbovenop een hulp om didactisch tegemoet te komen aan jouw wensen.
Pianoles in Antwerpen (2000) - Dimitri
Dimitri
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Momenteel studeer ik aan het koninklijk conservatorium van Antwerpen. Ik heb al 14 jaar ervaring klassieke piano en notenleer achter de rug. Ik ben zeer gepassioneerde leerkracht en vind dat iedereen een instrument kan leren. Ik kan ook zang aan beginners leren.
Pianoles in Wuustwezel (2990) - Nicholas
Nicholas
Wuustwezel
Nieuw
Ik behaalde in 2016 grootste onderscheiding in de klassieke muziek - instrument piano. Ik heb zelf les gehad van diverse laureaten van de Elizabethwedstrijd die mijn spelen en inzicht verder verfijnd hebben.
Pianoles in Deurne (2100) - Oscar
Oscar
Deurne
Nieuw
Ik speel al meer dan 10 jaar piano en het is een grote passie van me. Ik heb een tijdje op het conservatorium gezeten, en nu speel ik veel in mijn vrije tijd. Ik schrijf ook mijn eigen muziek en heb een goede muzikale kennis.
Pianoles in Borgerhout (2140) - Jens
Jens
Borgerhout
Nieuw
Ik werk ondertussen 5 jaar met het muziekproductie programma Ableton. Ik startte in 2018 met het geven van lessen voor vrienden die het basisconcept van producen wil leren. Ondertussen geef ik aan verschillende studenten les die een stevige basis willen leggen bij het leren maken van een volledig muzikale track met de computersoftware Ableton Live.
Pianoles in Antwerpen (2060) - Femke
Femke
Antwerpen
Nieuw
ik heb ervaring met les geven aan kinderen. Piano doe iki al 8 jaar en heb zelf ook meegedaan aan wedstrijden. zelf kan ik niet meer zonder en heb een enorme passie.
Pianoles in Deurne (2100) - Yi-an
Yi-an
Deurne
Nieuw
Ik ben Yi-An, student aan het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen. Pianospelen doe ik al vanaf mijn 6de (klassiek). Ik ben geïnteresseerd in het aanleren van piano aan beginners of mensen met een beetje ervaring. Klassiek of pop maakt niet uit. Ik geloof dat ik zelf mijn denkwijzes heb ontwikkeld in de muziek. Van nature ben ik rustig en geduldig. Heeft u interesse? Geef dan een seintje. :)
Pianoles in Brecht (2960) - Selena
Selena
Brecht
Nieuw
Ik werk al jaren succesvol met kinderen op een creatieve manier om van muziek te houden en me te laten inspireren door muziek. Ik werk ook met kinderen met speciale behoeften die fantastische resultaten laten zien met muziek- en pianolessen. Werken met volwassenen is een bijzondere uitdaging en succes is gegarandeerd. gericht op het werken met ouderen met dementie.
Pianoles in Merksem (2170) - Diana
Diana
Merksem
Nieuw
Ik speel al 10 jaren piano dus ik zou misschien een beetje kunnen helpen met bijles muziek. Ik zou heel graag een lerares Muziek willen worden dus het zou nuttig kunnen zijn om
Pianoles in Malle (2390) - Teca
Teca
Malle
Nieuw
Ik heb zelf nooit muziekschool gedaan maar mijn spelen verbaasd velen omdat deze meestal komt van jarenlange muziekschool. Dit is wat me een ideale leraar maakt. Ik weet hoe dat het is om piano te willen spelen maar geen motivatie te hebben om naar een muziekschool te gaan.
Pianoles in Merksem (2170) - Nina
Nina
Merksem
Nieuw
Ik speel al sinds mijn 10 jaar piano (dus al 8 jaar). Ik heb al verschillende mensen geholpen met de piano te leren spelen (beginners en gevorderden).
Pianoles in Schilde (2970) - Sidney
Sidney
Schilde
Nieuw
Ik speel ondertussen al 12 jaar piano en vindt het nog steeds super tof. Om piano te leren heb ik zelf 7 jaar notenleer gevolgd. Daarnaast speel ik op dit moment ook drum en heb ik gitaar in het verleden gespeeld. Als ik u pianoles geef, hoeft u geen notenleer te volgen. Ik kan u alle liedjes leren die u zelf graag hoort. Pop of klassiek, alles kan en je hoeft niet per se noten te kunnen lezen.
Pianoles in Antwerpen (2000) - Hawin
Hawin
Antwerpen
Nieuw
Ik ben afgestudeerd op de kunsthumaniora van Antwerpen in pop/rock zang. Hierna heb ik een diploma behaald in jazz zang aan het conservatorium van Maastricht. Ik kan lesgeven in notenleer, muziektheorie, zang en piano.
Pianoles in Schoten (2900) - Jorgan
Jorgan
Schoten
Nieuw
Ik heb 9 jaar op de muziekschool gezeten maar ben nog elke dag met de piano bezig, ik zou graag mijn kennis willen overgeven aan andere en misschien leren we zelfs wat van elkaar, geen ervaring of weinig ervaring is geen enkel probleem. We starten waar het nodig is en volgen jou tempo op.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Pianoles Brasschaat: geëvalueerd met 5.0 door 9 klanten

Populaire dienstaanvragen

pianoles Brasschaat, pianoles volwassenen Brasschaat, pianoles kinderen Brasschaat, prive pianoles Brasschaat, pianoles peuters Brasschaat, pianoles voor beginners Brasschaat, eerste pianoles Brasschaat, privé pianoles Brasschaat, privé leraar piano Brasschaat, piano leren spelen Brasschaat, piano leren spelen volwassenen Brasschaat, pianoles aan huis Brasschaat,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen pianoles in Brasschaat

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden