pianoles Lier

Hulp voor pianoles Lier

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor pianoles Lier

Pianoles in Edegem (2650) - Annemie
Annemie
Edegem
5/5 (7 reviews)
Ik ben afgestudeerd aan de muziekacademie met de grootste onderscheiding voor piano en beschik daarnaast over diploma's notenleer en muziekgeschiedenis. Ik genoot een klassieke opleiding, maar ben eveneens vertrouwd met andere muziekgenres. Ben jij ook fan van Einaudi, Hans Zimmer, Yann Tiersen ...? Kan je nog geen noten lezen? Dit wordt stap voor stap geïntegreerd in de lessen. Waar wacht je op ?
Pianoles in Boechout (2530) - Hanne
Hanne
Boechout
5/5 (1 reviews)
Ik doe al sinds mijn 7 jaar muziekschool. Als 2e instrument heb ik op mijn 12 jaar gekozen voor piano. (1e instrument is fagot). Ik kan dus gerust en met veel plezier lesjes notenleer en piano geven. Of je nu al een beetje kent van piano of helemaal nog niets, samen zullen we ervoor zorgen dat je die leuke liedjes die je al lange tijd wilde spelen, vlotjes zal kunnen laten horen aan je vrienden!
Pianoles in Wommelgem (2160) - Stijn
Stijn Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wommelgem
Nieuw
Bachelor Jazzpiano Expertise in recording-gear en geluidsinstallaties Ear-training / Solfège Compositie Ik geef les op maat van uw wensen en niveau.
Pianoles in Lier (2500) - Steven
Steven
Lier
Nieuw
Hoi, Ik ben Steven uit Lier. Ik ben 30 jaar en op zoek naar een fijne bijverdienste. Ik ben al 6 jaar als opvoeder/begeleider aan het werken in een voorziening voor mensen met een mentale beperking. Ik ben sociaal in de omgang, gebruik veel humor en sta open voor een variatie aan werk.
Pianoles in Lier (2500) - Rutger
Rutger
Lier
Nieuw
Ervaring: Gitaar: - 10 jaar klassiek - 7 jaar begeleiding (akkoorden) - 2 jaar Jazz Piano: - 3 jaar klassiek Voor de lessen kan ik muziek theorie geven, piano akkoorden en voor gitaar klassiek en akkoorden.
Pianoles in Lier (2500) - Evelyne
Evelyne
Lier
Nieuw
Ik heb 6 jaar pianoles gevolgd aan de stedelijke academie in Brugge en hou nog altijd enorm van dit instrument. Ondertussen beëindig ik nu ook mijn tweede jaar cello. Muziek was altijd al een waardevol deel van mijn leven en dat zal het ook altijd blijven.
Pianoles in Borsbeek (2150) - Maryna
Maryna
Borsbeek
Nieuw
Als pianolerares ik werk graag persoonlijk en zoek samen met de leerling naar een manier van spelen die bij hem past. Zowel op muzikaal als op technisch vlak gebruik ik bij iedereen een andere aanpak, een verschillende methode en andere stukken.
Pianoles in Mechelen (2800) - Timoty
Timoty
Mechelen
Nieuw
Muziek is mijn leven. Ik geloof in discipline en vooruitgang, maar uiteraard ook in plezier want dat is waar muziek nu eenmaal om draait. Vooruitgang is voor mij van uiterst belang, maar aangezien iedereen anders is, is het voor mij ook belangrijk om met een individueel plan te werken, aangepast aan de leerling.
Pianoles in Kontich (2550) - Laura
Laura
Kontich
Nieuw
Als leerkracht muzikale opvoeding met kunde in gitaar spelen, piano spelen en zingen, help ik graag mensen die hier hulp mee nodig hebben om meer te leren.
Pianoles in Edegem (2650) - Amina
Amina
Edegem
Nieuw
Ik speel piano, gitaar, ukelele, een beetje drums en ik zing. Ik schrijf mijn eigen liedjes en produce ze ook zelf. Ik heb zelf veel lessen gevolgd en beschik over brede kennis notenleer. Ik treedt vaak op als straatmuzikante. Ik wilde altijd leerkracht worden maar de focus ligt nu meer op mijn muziek en dan lijkt dit mij ideaal als bijberoep!
Pianoles in Mechelen (2800) - Ella
Ella
Mechelen
Nieuw
Ik speel zelf piano en ik zou het geweldig vinden als ik het plezier hiervan kan doorgeven aan anderen, zeker aan beginnende kinderen die met spelletjes en uitdagingen willen leren.
Pianoles in Koningshooikt (2500) - Wouter
Wouter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Koningshooikt
Nieuw
Binnen mijn lessen vertrek ik steeds vanuit de interesse van de muzikant. Niets is zo leuk dan muziek spelen die je zelf graag hoort en kent. Aangevuld met bijpassende oefeningen help ik je om het meest optimale niveau van techniek en genot te bereiken. Niet enkel pianisten kunnen bij mij terecht. Speel je een ander instrument maar wil je graag extra lessen notenleer? Ik help je graag!
Pianoles in Hallaar (2220) - Jesse
Jesse
Hallaar
Nieuw
Jarenlange ervaring in zowel klassiek als pop/rock. Dit zowel solo als begeleiding. Van een beginner die nog niets kan tot een meer ervaren persoon, allemaal welkom!
Pianoles in Sint-katelijne-waver (2860) - Fedra
Fedra
Sint-katelijne-waver
Nieuw
Op mijn 8 jaar ben ik begonnen met piano- en muziek lessen te volgen. Momenteel ben ik 27 jaar (19 jaar ervaring) en speel ik nog steeds met zeer veel liefde piano.
Pianoles in Lint (2547) - Samir
Samir
Lint
Nieuw
Ik doe al 8 jaar muziekschool, waarvan 6 jaar piano. Ik zou graag eens een pianoles willen geven en mijn tips & tricks willen delen met al wie ze nodig heeft. Hopelijk tot snel!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Pianoles Lier: geëvalueerd met 5.0 door 8 klanten

Populaire dienstaanvragen

pianoles Lier, pianoles volwassenen Lier, pianoles kinderen Lier, prive pianoles Lier, pianoles peuters Lier, pianoles voor beginners Lier, eerste pianoles Lier, privé pianoles Lier, privé leraar piano Lier, piano leren spelen Lier, piano leren spelen volwassenen Lier, pianoles aan huis Lier,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen pianoles in Lier

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden