naaister Korbeek-lo

Naaister Korbeek-lo: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Naaister Korbeek-lo: Onze selectie dienstverleners

Naaister in Pellenberg (3212) - Hilde
Hilde
Pellenberg
5/5 (2 reviews)
Naaien is mijn hobby. Ik maak kleren voor mezelf en mijn kinderen zorgen er voor dat ik vele reperaties kan doen. Ondertussen kleinkind bij en heb vele slabbetje zelf gemaakt van oude handdoeken. Met weinig kan ik leuke dingen maken
Naaister in Leuven (3000) - Febe
Febe
Leuven
5/5 (1 reviews)
Creatief zijn zit al sinds kindsbeen in mijn vingers. Ik volgde nooit een opleiding, maar ik maak al jaren mijn eigen kleren (breien, naaien, haken, ...) Naaien geniet hierbij mijn voorkeur. Zo maak ik mijn eigen jassen, broeken, ... Ik help u graag met uw herstellingswerken!
Naaister in Sint-joris-weert (3051) - Svetlana
Svetlana
Sint-joris-weert
Nieuw
Hallo, Ik ben een professionele naaister met meer dan 20 jaar ervaring. Als u kleding moet repareren, iets wilt inkorten of wijzigen, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.
Naaister in Heverlee (3001) - Jutta
Jutta
Heverlee
Nieuw
Hoi! Ik ben al van jongs af gefascineerd geweest door naaien. Het leek me heerlijk om mijn eigen kleren te kunnen maken. Een aantal jaar geleden heb ik dan besloten les te gaan volgen aan het CVO. Ik ben een perfectionist als het op naaiwerk aankomt. Ik ben niet tevreden met half werk.
Naaister in Herent (3020) - Lina
Lina
Herent
Nieuw
ik heb wel een opleiding als naaister gevolgd . Naaien is mijn hobby . Ik doe dat voor mijn plezier en als ik iemand via deze weg kan helpen doet dat me nog plezier .
Naaister in Leuven (3000) - Fatemeh
Fatemeh
Leuven
Nieuw
Personally, I am a very tidy and clean girl so I can do this job perfectly. I have good experience with this type of work and in a short time, I can do this work so save time.
Naaister in Leuven (3000) - Ziba
Ziba
Leuven
Nieuw
I already worked in two residences houses and two apartments as cleaning lady. I am quick learner and have keen eyes for detail. In fact, I always try to do my best. Then, if you need any help for cleaning your house, don't hesitate to contact me. You surely can count on me for this job ;)
Naaister in Wilsele (3012) - Celien
Celien Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilsele
Nieuw
Sinds mijn dertiende heb ik al een grote interesse in mode en kleding. Na mijn opleiding in de fashion-industrie heb ik enkele jaren werkervaring uitgeoefend in confectiebedrijven als naaister, waar kwaliteit op de eerste plaats staat. Deze passie wilde ik verderzetten in bijberoep. Ik herstel kleding, van knopen aannaaien tot mantels inkorten. Ook kunt u bij mij terecht voor al uw borduurwerk.
Naaister in Kessel lo (3010) - Sonja
Sonja
Kessel lo
Nieuw
Ik ben al meer dan 50 jaar naaister en kan alle herstellingen aan . Heb 3 industireele naaimachines staan die van mij zijn . Het naai werk is proffesioneel gedaan .
Naaister in Linden (3210) - Mariska
Mariska
Linden
Nieuw
Heb naailes gehad in mijn opleiding. Sedertdien kleertjes gemaakt voor de kinderen, ook carnaval kostuums. Nu vooral bezig met het hergebruik van kleding uit tweedehands.
Naaister in Kessel lo (3010) - Mariska
Mariska
Kessel lo
Nieuw
Ik ben regentes Huishoudkunde van opleiding. 1 van mijn grootste hobby's is het herstellen van kleding of van oude kleding nieuwe kleding maken. Ik ben in het bezit van een naaimachine.
Naaister in Leuven (3000) - Sophie-anne
Sophie-anne
Leuven
Nieuw
Ik borduur zeer graag. Heb geen ervaring met een naaimachine maar met gewoon naald en draad geraak ik zeer ver! Het gaat dus wel voornamelijk over kleine herstellingen of iets een beetje opfleuren met geborduurde patronen.
Naaister in Heverlee (3001) - Laura
Laura
Heverlee
Nieuw
Dit zijn vaak kleine karweitjes die blijven liggen, en soms kunnen ze blijven opstapelen. Dan komt die dag dat je dat ene kledingstuk nodig hebt, maar je hebt het nog niet gerepareerd. Hier wil ik graag bij helpen zodat alles hersteld kan worden :)
Naaister in Leuven (3000) - Michaela
Michaela
Leuven
Nieuw
Mijn oma heeft me heel veel geleerd op dit vlak men oma was zelf naaister en ik zelf heb 1 jaar mode gevolgd dus met naald en draad werken of met het stikmachine is voor mij geen probleem
Naaister in Bertem (3060) - Benita
Benita
Bertem
Nieuw
Als kind leerde ik omgaan met een naaimachine en naald en draad. Ik maakte mijn eigen outfits voor communiefeesten van mijn neefjes en nichtjes. Ik bezit nu wel geen naaimachine meer, maar je kan me nog wel vragen om knopen aan te naaien en kleine herstellingen te doen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel naaisters in Korbeek-lo

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Gemakkelijk om iemand in de buurt te vinden die een klein klusje kan klaren voor jou als je tijdelijk/meerdere keren in nood zit ”
Anita
“ Ik vind het een heel mooi initiatief omdit meldpunt te hebben. Je word goed verzorgd ”
Els
“ Gisteren voor de eerste keer gebruik gemaakt van ListMinut, alles verliet heel vlot en kreeg ook heel snel respons op mijn vraag en vandaag was het werkje reeds klaar. Heel erg tevreden dus! ”
Leen
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Naaister Korbeek-lo: geëvalueerd met 5.0 door 3 klanten

Populaire dienstaanvragen

naaister Korbeek-lo, goedkope naaister gezocht Korbeek-lo, kleding herstellen in Korbeek-lo, retouches Korbeek-lo, …

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan naaister in Korbeek-lo

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden