gitaarles Lier

Hulp voor gitaarlessen in Lier

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie gitaarleraars in de buurt van Lier

Gitaarles in Wilrijk (2610) - Ben
Ben Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilrijk
5/5 (12 reviews)
15 jaar ervaring met het geven van privélessen op maat voor beginners en gevorderden van alle leeftijden. De gitaarlessen kunnen door gaan bij mij in een studioruimte of op locatie... Je hoeft enkel je eigen gitaar mee te brengen en zelfs dat is geen must. De leerling krijgt elke les nieuw materiaal mee om op voort te bouwen.
Gitaarles in Beerzel (2580) - Wendy
Wendy
Beerzel
5/5 (4 reviews)
Wil je muziek leren maar je weet niet of het wel iets voor jou is. Ik kan jou de basis van drummen en gitaar leren. Ik heb veel geduld en voor je het weet kan je al aan de slag met een paar noten. Of lekker meedrummen op een liedje. Aarzel niet om mij te contacteren.
Gitaarles in Hallaar (2220) - Pieter
Pieter
Hallaar
5/5 (1 reviews)
Ik ben Pieter reeds 20 jaar een professionele muzikant/gitarist en producer. Ik heb naast een master diploma gitaar, jazz en lichte muziek ook een pedagogisch diploma. Ik beheers vele muziekstijlen: jazz, rock, klassiek, singer songwriter, fingerpicking, blues enz... Ik ben een gepassioneerd lesgever die op een heel persoonlijke manier te werk gaat.
Gitaarles in Lier (2500) - Rutger
Rutger
Lier
Nieuw
Ervaring: Gitaar: - 10 jaar klassiek - 7 jaar begeleiding (akkoorden) - 2 jaar Jazz Piano: - 3 jaar klassiek Voor de lessen kan ik muziek theorie geven, piano akkoorden en voor gitaar klassiek en akkoorden.
Gitaarles in Berchem (2600) - Fran
Fran
Berchem
Nieuw
Ik speel al 15 jaar akoestische gitaar met passie. Wanneer ik gitaarles geef, zorg ik voor een lespakket op maat en gaan we samen aan de slag op het niveau van de leerling.
Gitaarles in Borsbeek (2150) - Vicky
Vicky
Borsbeek
Nieuw
Twee jaar geleden rondde ik mijn 10-jarige gitaar opleiding aan de muziek academie Borgerhout af met 93%. Muziek loopt in mijn familie, en het is mijn levenslange ambitie om te blijven leren en experimenteren met muziek. Naast gitaar speel ik ukelele en piano. Dit jaar ben ik aan mijn opleiding cello begonnen, en volgend jaar zal ik het vak arrangeren en componeren volgen.
Gitaarles in Sint-katelijne-waver (2860) - Emily
Emily
Sint-katelijne-waver
Nieuw
Ik speel zelf al 4 jaar gitaar en heb dit zelf geleerd zonder lessen. Ben je een beginner en wil je graag de basics kennen zodat je je favoriete liedjes op de gitaar kunt leren spelen? Stuur dan gerust een berichtje.
Gitaarles in Sint-katelijne-waver (2860) - Jasper
Jasper Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-katelijne-waver
Nieuw
Wil je zangles volgen, een professionele opname maken, de combinatie maken met gitaar/piano, contacteer me dan gerust voor een vrijblijvende test sessie. Ik ben sinds jonge leeftijd erg actief in de muzieksector. Optredens, studio-opnames, producing en songwriting zijn zaken waar ik over de jaren heen veel ervaring heb opgedaan. Mijn doel is vooral het plezier in muziek nog verder aan te wakkeren.
Gitaarles in Edegem (2650) - Amina
Amina
Edegem
Nieuw
Ik speel piano, gitaar, ukelele, een beetje drums en ik zing. Ik schrijf mijn eigen liedjes en produce ze ook zelf. Ik heb zelf veel lessen gevolgd en beschik over brede kennis notenleer. Ik treedt vaak op als straatmuzikante. Ik wilde altijd leerkracht worden maar de focus ligt nu meer op mijn muziek en dan lijkt dit mij ideaal als bijberoep!
Gitaarles in Rumst (2840) - Max
Max
Rumst
Nieuw
Afgestudeerd muziekacademie te Boom Gitaar/zang ervaring : 14 jaar Diploma amv & amc gehaald in 2018. Privélessen bij u of mijn thuis. Ik zorg voor cursus materiaal Hopelijk tot snel!
Gitaarles in Ranst (2520) - Wout
Wout
Ranst
Nieuw
Ik heb mezelf geleerd om gitaar en drum te spelen. Ik geniet er van om met muziek bezig te zijn. Daarnaast werk ik als leerkracht in het secundair onderwijs. Deze 2 interesses combineren is voor mij de ideale combinatie!
Gitaarles in Koningshooikt (2500) - Cédric
Cédric
Koningshooikt
Nieuw
Ik ben van opleiding gitarist. Speel van mijn 8 jaar, heb opleiding notenleer gehad. Ik kan je helpen met akkoordenschema’s en akkoorden. Heb in verscheidene bands gespeeld, optredens gegeven en op tournee’s geweest. Ik kan je ook basis basgitaar leren spelen.
Gitaarles in Zandhoven (2240) - Marc
Marc
Zandhoven
Nieuw
Mijn opleiding als leraar heeft me na mijn pensioen gemotiveerd om gitaarles te geven. Ik heb reeds jarenlang ervaring als gitaarleraar: in groep zowel als individueel. Ik speel zelf samen met een zangeres bij Two4You...en speel meer dan 50 jaar gitaar. Ik leer je gitaar spelen op basis van de songs die de leerling zelf het liefst hoort. Je moet geen muziek of notenleerkennis hebben.
Gitaarles in Putte (2580) - Pat
Pat Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Putte
Nieuw
In mijn tienerjaren gestart met gitaar. Snel eigen bands begonnen, academie doorlopen en Jazz-studio afgehandeld. Zo'n 20 jaar geleden waren we redelijk succesvol met onze metalband en uitvoerig in heel Europa getoerd, Grasspop, Pukkelpop...crazy times! Sindsdien geef ik les, doe ik sessies en coachings. Ik hou er van om met studenten te werken, eender welk 'start niveau'.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Gitaarlessen Lier: geëvalueerd met 5.0 door 17 klanten

Populaire dienstaanvragen

gitaarles Lier, privé leraar gitaar Lier, gitaarles voor beginners Lier, gitaarleraar gezocht Lier,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden