koerier Sint-amandsberg

Ontdek talentvolle koeriers in Sint-amandsberg

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie koeriers in de buurt van Sint-amandsberg

Koerier in Gentbrugge (9050) - Ioan
Ioan
Gentbrugge
4.83/5 (129 reviews)
Werk sinds 2007 in transport sector , zowel courier diensten als algemeen transport , met allerlei diverse goederen , ook ADR transport , gevaarlijke producten
Koerier in Sint-amandsberg (9040) - Dirk
Dirk
Sint-amandsberg
4.98/5 (116 reviews)
Hallo, mijn naam is Dirk ben 57 jaar. Klusjesman in hart en nieren die graag iedereen helpt. Ik begin aan niks waar ik niet van op de hoogte ben. Ik werk tot alles in orde is en laat alles netjes achter samen met mijn vriend "de stofzuiger". Een kraan, verlichting of stopcontact vervangen, meubels in elkaar puzzelen, ik beschik over eigen materiaal. Altijd met een glimlach, klaar om u te helpen.
Koerier in Oostakker (9041) - Johan
Johan
Oostakker
4.96/5 (73 reviews)
Elementen als betrouwbaar, stipt, zorgzaam en sociaal zijn naar de klanten toe, zijn begrippen die hoog in het vaandel staan op de werkvloer. Dat wil ik ook bij nieuwe werkopdrachten via Ring Twice als heel belangrijk beschouwen bij alle aanvragen voor levering, vervoer, pakjes bezorgen met eigen auto, verhuis, onderhoud tuin, enz...een lichte vracht (Kia Sorento) + grote Remorque met huifopbouw zijn beschikbaar. Ik hoor graag jullie wensen!
Koerier in Gent (9000) - Veli
Veli
Gent
4.94/5 (54 reviews)
Ik ben handige Harry - afbraak en herstellen - vervoer en verplaatsen - schilderen en laminaat leggen - kleine klusjes werk - meubels monteren - en beetje van alles de klant zal wel tevreden zijn over mijn werk dat ik zou leveren
Koerier in Gent (9000) - Christophe
Christophe
Gent
4.67/5 (46 reviews)
Stiptheid en voorzichtigheid zijn belangrijk. Als je op tijd reserveert, kom ik met de wagen of met een bestelwagen. Ook luchthaven vervoer kan. Tot 4 a 5 personen inclusief bagage. (4 pers met veel bagage, 5 pers met beperkte bagage)
Koerier in Oostakker (9041) - Izzet
Izzet Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oostakker
5/5 (20 reviews)
Ik kan jullie groot of klein gerief leveren of ophalen heb een ruime camionet dus dit is geen probleem voor mij Bij interesse contacteer mij ..
Koerier in Gentbrugge (9050) - Pieter
Pieter
Gentbrugge
5/5 (20 reviews)
Iets gekocht op 2ehands, meubelstuk of witgoed dat net niet in de auto past, of gewoon geen voertuig tot uw beschikking? Geen probleem, met mijn camionnette kan alles geleverd worden. Stuur vrijblijvend een berichtje. Met vriendelijke groeten,
Koerier in Sint-amandsberg (9040) - Yusnier
Yusnier
Sint-amandsberg
4.88/5 (8 reviews)
Hallo allemaal!!!!! Ik ben koerier geweest en heb genoeg ervaring,ik help u voor snelle leveringen doen zoals bestelling afhalen,naar het containerpark gaan enz enz.
Koerier in Gent (9000) - Mustafa
Mustafa
Gent
4.5/5 (4 reviews)
Ik zal met plezier leveringen doen op een veilige en correcte manier en vooral belangrijk in stiptheid. aarzel niet om mij te contacteren in alle soorten leveringen.
Koerier in Gent (9000) - Dries
Dries Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
5/5 (4 reviews)
Hallo, ik help u graag bij taxidiensten, expres- en/ of nachtdienst, ophalen en bezorgen van pakketten en goederen, luchthavenvervoer, en internationale koerierdiensten. Ik ben voltijds zelfstandig en ben onder meer ingeschreven als professionele koerier. Contacteer me vrijblijvend vandaag nog. U kan op mij rekenen. Vr groeten, Dries
Koerier in Gent (9000) - Bernard
Bernard
Gent
5/5 (4 reviews)
Vlotte ,veilige chauffeur. Ongevalvrij sinds minstens 20 jaar. Beschik over stationwagen.Veel rijervaring met bestelwagens en meubelbak tot 20M3. (eventueel met laadplateau)
Koerier in Gentbrugge (9050) - Suzanne
Suzanne
Gentbrugge
5/5 (4 reviews)
Ik ben flexibel beschikbaar en kan u dus snel en vlot helpen. Of het nu gaat om ophalingen of leveringen, u kan op me rekenen voor een vlotte en betrouwbare service
Koerier in Gent (9000) - Nisse
Nisse
Gent
5/5 (3 reviews)
Ik kom voor mijn job over heel Vlaanderen en heb een volkswagen caddy, ik kan dus steeds leveringen doen over heel Vlaanderen. Vraag raak en misschien kan ik je helpen!
Koerier in Gent (9000) - Gerda
Gerda
Gent
5/5 (3 reviews)
Ik beschik over een kleine personenwagen en doe graag vervoer in het Gentse. Soms rijd ik naar andere steden en neem dan graag iets mee. Ik ben hierin heel flexibel. Sedert ongeveer een jaar ben ik ook chauffeur in het flexi-statuut.
Koerier in Oostakker (9041) - Neven
Neven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oostakker
5/5 (3 reviews)
Al meer dan 5 jaar ervaring in transport bij levering van pakketen bij diverse klanten en express dienst. Levering op lange afstanden. Beschik over een lichte vracht Renault Kangoo met laadvermogen 495kg
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel koeriers in Sint-amandsberg

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het was de eerste maal dat ik gebruik maakte van de diensten. Het was een positieve ervaring. ”
Natan
“ Snel antwoord op mijn vraag en er worden meteen oplossingen geboden. Super service! ”
Abdelatif
“ levering op voorspelde moment, tot aan de deur (al was het de verkeerde kant van het huis), al bevestigd op het houten voet. dus best handig! ”
Besim
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Koerier Sint-amandsberg: geëvalueerd met 4.83 door 507 klanten

Populaire dienstaanvragen

koerier Sint-amandsberg, levering aan huis Sint-amandsberg, bezorger Sint-amandsberg, koeriersdienst Sint-amandsberg, levering in Sint-amandsberg,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan koerier in Sint-amandsberg

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden